V soboškem parku napadel mladoletnika in mu ukradel denarnico.

Na novinarski konferenci Policijske uprave Murska Sobota so danes predstavili več uspešno preiskanih kaznivih dejanj tatvin in ropov na območju Murske Sobote in v širši okolici. 

Med drugim je komandir soboške policijske postaje Tomislav Habulin spregovoril o izsledkih preiskave napada na mladoletnika, o katerem smo poročali včeraj.

Po besedah Habulina je neznani storilec minuli ponedeljek okrog 15.45 v soboškem parku mladoletnemu oškodovancu grozil s solzivcem, mu z ramen iztrgal nahrbtnik ter si iz tega protipravno prilastil denarnico z denarjem in dokumenti.

Policisti Policijske postaje Murska Sobota so 29-letnega storilca izsledili in bodo zoper njega podali kazensko ovadbo za kaznivo dejanje ropa. Grozi mu od 1 do 10 let zaporne kazni.

Na Policijski postaji Murska Sobota sicer ocenjujejo, da na našem območju živimo varno. Občane pa pozivajo, naj se v primeru, da postanejo žrtev kaznivega dejanja, ne izpostavljajo, naj si poskušajo zapomniti čim več podatkov o storilcih in naj čim prej oziroma takoj po storitvi kaznivega dejanja pokličejo policijo. Zaželeno je upoštevanje samozaščitnih ukrepov, predvsem na področju premoženjskih kaznivih dejanj, še dodajajo.
 

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Pyro (nepreverjen)

V parku napadi na nedolzne osebe in vse polno igel, policiji pa glavni problem navijaci z bengalkami v rokah...

lala121wsdfads… (nepreverjen)

trbelo de spucate soboske park in tou hitro, vejpa pizdo materno ka zdaj si več po sobote nemo mogli sprehajate varno. naj bodo prekleti starši, keri so takšno deco gor napravili, ka kradnejo pa grozijo (enih 50% takšnih staršov je nekda v Muri delalo, telko ka te znale)

Ponosen cigan (nepreverjen)

Zaj se bunite pavri !!!
To delajo vaši drogerasi ka nemajo za drogo... Tou trbe pred zid pa metek v celo samo škoda je metka za takšen paverski drek.. 14let zatvora pa pika...

nagicigan (nepreverjen)

Ponosen cigan (nepreverjen) 3 ure nazaj --ma kaki 14 let zapora, to je itak brez veze, tam do se dale drogegerali.. policija samo naj mi da vsa pooblastila meni in mojemi kolegi pa bo soboški park spucani za 2 meseca..... ne bo več teh na metadonu, da bi se šopirili v parku.

Starejše novice