*Fotografija je simbolična
Policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe Murska Sobota so na kontrolni točki v Dolgi vasi prišli do presenetljive najdbe.

Včeraj, malo pred 6. uro so policisti na kontrolni točki v Dolgi vasi na izstopu iz države zaustavili in kontrolirali osebni avtomobil znamke Mercedes, katerega je vozil državljan Romunije skupaj s sopotnikom. Pri kontroli je bilo ugotovljeno, da v vozilu prevažata večje število ur in nakita, za katere nista posedovala nobene dokumentacije, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

Zaradi obstoja utemeljenih razlogov za sum, da ure in nakit izvirajo iz kaznivega dejanja, so policisti tujcema zasegli večje število ur in različnega nakita, katerih skupna vrednost je bila ocenjena na okrog 200.000 evrov. Kriminalisti in policisti bodo zbirali obvestila v smeri ugotovitve izvora zaseženih predmetov. 

Zaradi vožnje brez izpita ostal še brez vozila

Po ugotovitvi izvora predmetov bodo zoper oba državljana Romunije podali kazensko ovadbo, zaradi suma storitve kaznivega dejanja prikrivanja. Pri kontroli listin je bilo ugotovljeno tudi, da voznik osebnega avtomobila ne poseduje vozniškega dovoljenja, zato mu je bilo vozilo zaseženo.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice