Pridobili smo fotografije avtomobila, ki so ga ponoči na Ptuju poškodovali neznanci.

Končno je jasno, kaj natanko se je zgodilo z avtomobilom sosedov ministrice za kmetijstvo, gospodarstvo in prehrano Aleksandre Pivec.

V voznikova vrata so neznanci ponoči zabili lesen kol, zraven pa vtaknili tudi odsekan del trsa vinske trte. Avtomobil so po pričevanju lastnikov neznanci tudi polili z bencinom.

S Policijske uprave Maribor so sporočili, da so policisti in kriminalisti zaključili ogled poškodovanja vozila na Ptuju: »Materialna škoda je nestrokovno ocenjena na okoli tisoč evrov. Kot smo vas že obvestili, je neznani storilec poškodoval vozilo, last 53-letnega Ptujčana, na način, da je v leva, voznikova vrata zapičil lesen kol.«

Policija pravi drugače kot lastnik avtomobila

Na mariborski policijski upravi so zavrnili poročanja nekaterih medijev, da je bilo vozilo polito z bencinom in zažgano, saj to ne drži.

»Tudi po dodatno zbranih obvestilih dejanje ni povezano z varovano osebo, ki živi v bližini,« so zagotovili na Policijski upravi Maribor.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
MadaFaka4rill (nepreverjen)

Tou je za menej nej trs, bole kakše trnje z goušče...

sm (nepreverjen)

ge te zdaj maš trto, ka tak fejst ženej...?? to je del vrtnice, robide ali trnja..

N (nepreverjen)

to delajo betežni psihopati ki okrog nas živijo-
če ne bi bila Slovenija republika bi se med seuf spoklali.

medicinska mafija (nepreverjen)

...

In reply to by N (nepreverjen)

urednik4life (nepreverjen)

Novinar še v življenji nej vido kakšno listje ma trta?

Karčči (nepreverjen)

Škoda, da ni zraven te veje priložen centimeterski trak, da bi si vedeli predstavljati velikost te veje. Ampak ker je veja potisnjena v režo med vrati in streho, bi prej rekel, da je to vejičica.

Starejše novice