Ravnatelj mariborske srednje šole naj bi storil samomor, pišejo na 24ur.  Gre za ravnatelja, ki je širši javnosti postal znan po tem, ko je v javnost prišel posnetek spolnega odnosa z učiteljico matematike. Mariborski policisti zaenkrat ne dajejo izjav.

Več informacij sledi. 

S spleta

Komentarji (13)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Častna (nepreverjen)

Ste ljudje zdaj srečni, kaj ste dosegli s svojim tračom in medijskim pompom?
Mate zdaj svoje egoje potešene?

Rajši si svoj beden život izboljšajte in se potem spravite na druge.

Gost (nepreverjen)

Bravo Častna!

sobočaneeec (nepreverjen)

častna ja itak ka man.. ges ka mo napravo za ten mo stao.. pa nema veze ge ka ale sken..
njega pa či je stran bilao ka je v JAVNOST prišo.. zarade toga.. jebiga.. ene so napravi ujše stvari pa še zdaj živijo.. pa jih boli kurac... ka pa je čako ka de se zgodilo.. pa za njao isto vala.. pred kamero je đokala pa nvn ka vse .. ale ka je pa brodila te kda ji dobro šao.. ? tau se pijtaj !!

Vipko
buldog

Ka je tebi? Pa takšne stvari je napravilo stotine milijonov ljudi..... in kaj? Nič. Se vprašaš kaj je njega spravilo čez rob? Stotine milijonov bednikov z nepotešenim egom in nepotešenih spolno... kakor je napisala Častna. Žal mi je človeka;v osnovi ni storil nič takega; tudi nikogar ne bi prizadel, če.... Upam, da je zdaj avtorju posnetka dokončno prišlo.

In reply to by sobočaneeec (nepreverjen)

jožika

S tem je pokazal da je bil čisto navaden slabič.

oblakec

Joj, joj, zelo mi je žal, da se je tako odločil.
Vedno pravim, da se ljudje ne zavedajo kako lahko zlobni jeziki in opravljanje bolijo. Kako sta ta 2 preživljala medijski linč, si sploh ne upam predstavljat!

mmmmm (nepreverjen)

Vse to se ne bi zgodilo, če ne bi mediji naredili takega pompa. Za mene to samomor. Hkrati je tudi resno opozorilo vsem, kakšno moč imajo mediji in kako so lahko nevarni.

jožika

Ja da se on kurval, so krivi mediji.

tutu (nepreverjen)

jožika, slabič se nede nikdar bujo!

NO, dejanje ravnatela pa učitelice sploj ne odobravan. Nejsta napravila častno dejanje. Ampak to se pač dogaja in ni nika takšnoga- s ten je nej nikomi škoduvo (no, razen svoji ženi/možu/deci, a to se pač zmeni, se pač loči, proba še enouk itd., tau je po sveti dogaja prevečkrat). Ka pa so eni tak hudobni, pa jiva sramotijo po celi šoli, celon Maribori in celi Sloveniji, uničijo njune kariere itd., je pa škoda besed. Saj, zaj majo očitno življenje na düši- no, če le-tou sploj majo...

Zdrafko Riba

p!zdo, kak pa mnenja spreminjate, zaj je pa "bauge",..Saj je, no nej on, žena pa deca če jih ma, ka majo špot pa nevolo pa vse,..saj ne pravin nej je fajn kda te po medijaj vlačijo, ali kda je pa to delo je pa nej brodo "ka pa če"...za mojo volo bi jo naj cejlo spolijzo, samo nej v šaule, jbmo mast...nej čudo ka smo ge smo...v ustanovah v kerih bi se naj včil neka dobroga, se vodilnin "jebe", v drugih ustanovah vodilnih kere bi naj bile vzor in nadzor državi- kradnejo....Welcome to Slovenia.

...komenteranje bi pa lejko zaklenoli, pri toj novici!

jožika
Čika.pajo (nepreverjen)

Če bi na teh in na vseh drugih portalih zmogli vsaj malo človeškga dostojanstva bi to žalostno novico katero ste tudi sami pripomogli razpihovati ne objavili ali pa vsaj zablokirali za komentarje.

PrekmurjeSlovenija

Čez noč je pri 50 letih ostal brez dobre službe brez možnosti ponovne zaposlitve. Brez žene in dveh otrok. TO JE BILO ZA PRIČAKOVATI. Sem pa bil prepričan da bo tovarišica prva naredila samomor ker je on bil kar precej močan videti po tv.To bi se lahko izognili če bi fantje malo boljše razmislili kaj se lahko zgodi. PA TEMO BI BILO POTREBNO ZAPRETI SAJ JE BIL DOVOLJ VES JAVNI LINČ KI SE JE DOGAJAL DO SEDAJ

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice