V romskem naselju Pušča je včeraj po 17.30 uri prišlo do spopada, v katerem je skupno interveniralo 12 policijskih patrulj in policijski starešina.

Včerajšnji prepir med dvema bratoma v romskem naselju Pušča je s prihodom policije prerasel v vsesplošen spopad. Policistom naj bi se po robu postavili nekateri prebivalci romskega naselja, zato se je v akcijo vključilo več policijskih patrulj. Zbrali smo zgodbe obeh vpletenih strani.

Policija: Razjarjena množica ni upoštevala ukazov naj se pomirijo in razidejo

Po uradnih informacijah so včeraj okoli 17.30 ure na Policijski upravi Murska Sobota prejeli obvestilo 40-letnega prijavitelja, da njegov 39-letni vinjeni brat na domu razgraja in grozi domačim. Na kraj sta bili napoteni policijska patrulja PP Murska Sobota v sestavi policista in policistke ter dva vodnika s službenimi psi. Ko so policisti v hiši prijavitelja opravljali razgovor, je prijavitelj zaradi drugega dogodka, ki ga je v preteklosti obravnavala navzoča policistka, začel policistko grobo žaliti.

Policist ga je opozoril, naj preneha z žaljivkami, vendar kršitelj ukaza ni upošteval. Žaljivke je namenil tudi policistu. Med kričanjem je zagrabil policista za uniformo in ga poskušal na silo odstraniti iz hiše. Policist je napadalca odrinil in ga nato stisnil ob steno, med tem pa je v prostor pritekel njegov brat, katerega je prijavitelj pred tem ovadil na OKC zaradi kršitve javnega reda.

Domnevni kršitelj je v roki držal večji kuhinjski nož. Napad z nožem na policista je preprečil policist-vodnik službenega psa, ki je z brco napadalcu izbil nož. V postopek se je vmešala tudi kršiteljica, ki se je obesila policistu na vrat, da bi tako iz policistovega prijema osvobodila prvega napadalca. Iz prijema napadalke je policista rešil drugi policist, ki jo je na silo potegnil z njegovega telesa. Nato je tudi prvotni prijavitelj stekel v kuhinjo in s predala vzel večji kuhinjski nož, s katerim je napadel policiste. Policist je napadalca onesposobil z uporabo plinskega razpršilca. Po uporabi razpršilca so se policisti umaknili iz prostora. Med umikanjem je kršiteljica ponovno fizično napadla policistko in enega policista.

Na dvorišču hiše je policiste pričakala večja skupina ljudi (okoli 50 oseb), ki so kričali na policiste in jim grozili. Razjarjena množica ni upoštevala ukazov policistov, da se naj pomirijo in razidejo. Nekaj kršiteljev je proti policistom mahalo tudi z lesenimi latami in raznim kmečkim orodjem (lopate, grablje, motike …). Ker kršitelji niso upoštevali ukazov policistov, sta policista zoper množico uporabila službenega psa z nagobčnikom na vrvici in psa brez nagobčnika na vrvici. Pri uporabi službenega psa nobena oseba ni bila telesno poškodovana.

Med umikanjem je neznanec iz množice v policistovo roko vrgel cvetlični lonček in ga lažje telesno poškodoval. Nad policiste je nenadoma izza vogala hiše pritekel tudi kršitelj, ki je s kitaro poskušal udariti policista – vodnika službenega psa, kar je preprečil službeni pes, ki se je z nagobčnikom zaletel v kršitelja, ki je nato kitaro odvrgel in pobegnil. Med tem je kršiteljica, ki je že sodelovala v napadu na policiste, ponovno pritekla in z lopato poskušala udariti policista. Njeno namero je preprečil drugi policist, ki ji je odvzel orodje in jo stisnil ob steno objekta.

K policistu, ki je držal kršiteljico, je pritekla druga napadalka, ki je z lato zamahnila proti policistu. Policist je napad preprečil z uporabo palice (teleskopska palica), pri čemer je bila napadalka predvidoma lažje telesno poškodovana. Nato je iz hiše pritekel 39-letni kršitelj, ki je ponovno v roki z namenom napada držal nož. Policist mu je s palico izbil nož, nakar so ga vklenili. Do policistov je iz množice ponovno pritekel tudi 40-letni prvotni prijavitelj, ki je policista pljunil v obraz. Nato so policisti tudi tega nasilneža obvladali in vklenili.

Zaradi množične kršite javnega reda je OKC na kraj dogodka poslal dodane patrulje. Tako je na kraju kršitve na koncu skupno interveniralo 12 policijskih patrulj in policijski starešina, ki je vodil intervencijo. Policisti bodo zoper 40 in 39 –letnega osumljenca, ki sta bila pridržana in zoper obe osumljenki zaradi napada na uradno osebo kazensko ovadili. Odgovornost ostalih udeležencev v množični kršitvi policisti še ugotavljajo.

O dogodku sta bila obveščena tudi preiskovalni sodnik in državni tožilec. V dogodku sta bila lažje poškodovana dva policista in policistka, lažje pa so bili poškodovani tudi vsi štirje napadalci. Direktor PU Murska Sobota je zaradi razjasnitve okoliščin dogodka in uporabe prisilnih sredstev imenoval komisijo, ki bo raziskala vse okoliščine uporabe prisilnih sredstev in ugotovila, če so bila prisilna sredstva uporabljena strokovno in zakonito. O ugotovitvah komisije bodo obvestili tudi javnost.

Romi: Napadli so nas neupravičeno

Obiskali smo tudi naselje Pušča, kjer se je včeraj dogajala opisana drama. Prebivalci zatrjujejo, da so jih policisti napadli neupravičeno. Eden izmed policistov naj bi prijaviteljico in domnevnega kršitelja zmerjal z žaljivkami, zaradi česar naj bi se še spor še dodatno razvnel. Po pričevanju naj bi policisti kršitelja poskušali na silo odvleči iz hiše, pri čemer je posredovala njegova partnerka - prijaviteljica. Policist naj bi jo takrat z obrambnim sprejem poškropil v obraz, s pendrekom pa udaril po roki, pri čemer naj bi staknila tudi poškodbe. Policisti naj bi prijaviteljico, po njenem pričanju, nato vrgli na tla ter jo še nekajkrat brcnili.

Spor naj bi se nato preselil na ulico.

Zaradi nespoštovanja pravil komentiranja je bilo komentiranje in prikaz dosedanjih komentarjev pod novico onemogočeno.

S spleta

Komentarji (120)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
feniks3.0

ah to bo še drame med komentarji :) eden bolj usposobljen in izobražen od drugega.

evo prekomurci, nova kost za glodanje.

mickeycek

Na prvi vlak je spakivati pa mrš čimdele fkrej.

delija

Uredništvo dajte sliko Pušče,nej pa romsko naselje Kamenci.Daj vejpa policist ROMAN on je začo ka se spravo na ženske,te pa normalno ka je prislo do toga.Policisti se izživljajo,mislijo ka so neven ka.Vejpa ena ma roko spotrejto,ena pa ma glavo presekano,in ge je tu logika,ka se policist spravi na ženke halooo.Zdaj do pa Cigane krijve Policija pa nika.

ljuta&slatka

mickeycek KA TEBI JE MALO SLABO ALI SI SLABO SPAUU
MRRRSSSS TIJ NA VLAK

ljuta&slatka

BRIJSEJO KOMENTARE

george15

živela Policija

ljuta&slatka

george15 TAKSA POLICIJA KA ZENSKE BIJEJO MA IDETE Z NJIMI NEKAN

vragtevzeme

sigdar so drugi krive, samo romi nikdar nič !!! edino pošten rom je tiste brez rok !!!

sukarchavo

Trbe tej policajske p..cke v red zeti ka zenske bijejo. Pa ka si nori. Ena ma sive v glavi ena pa spotreto roko ka so Jo s pendrekon bili. Tej policaj če beres tej komentar je..m ti vse po spisku. Nej te je SRAM ka se na zenske spravljas. Moskih se sigurno bojis.

sukarchavo

@george15. Si 15 let star ali ka ti je. Zenske se ne vdari če se ne ves to. Edini ka bijejo zenske so pi..ke taksne kak je tej policaj. Poznan osebno to zensko pa se v zivljenji je nikdar nika slaboga napravla nikomi.

ljuta&slatka

SOBOSKI POLICISTI SO PICKE

sobocanec

svija svija policija

kremenchek

policaji pa cigani isto sranje samo drujgo pakovanje!! !!!!

okroglazoga

Proti Tišini so tišinski bili krivi oz. buro, praoti bakovcan je bil sodnik kriv in proti policiji so bili policaji krivi!!! Ka resno so uni nikoli nej za nič krivi???? Vse je iskriminacija!!!

Anubis

ge si pa ti že vido ka je cigan kda kaj kriv...

feniks3.0

Ah ja, prekomurci evo nova kost za glodanje. se bo takoj našlo na desetine primerno usposobljenih in izobraženih komentatorjev, ki bodo znali povedati marsikaj 'pametnega' na to temo.

naj si vzamem pokovko.

okroglazoga

Aja, pa še amoja pa debeloga hahna san pozabo... Njeva sta nej kriviva ka sta prispevkov pa pregledov plačala, pa nej sta kriviva ka sta plače nej davala... krivi so delavci, ka so pili, pa če ne vorvlete mata dokaze.... hehehehe...

theused

Verjetno sta ženski bili čisto nedolžni, nista stegovali jezikov, nista mahali z rokami in sta se sploh dostojno vedli, kaj ne? Vi ste zmeraj žrtve..vi mislite, da lahko delate kar vam paše, ker par Slovencev , t.i. človekoljubov fajn živi na vaš račun in vam daje potuho.

sasopitbullMura 05

ja zdaj te itak si pisali ka so policaji nej krivi ka so romi če bi pa to med vašimi soboške prišlo pa bi si pisali ka nej pravčino ka se moški nad žensko sparvi pa če je kriva ali nej

sasopitbullMura 05

ja pa še fla za minuse ! nemrete se sprijzniti z realnostjo

stripy

Sem večkrat videl situacije,ko so romski moški PREMLATILI ženske, ker so ali imele predolg jezik ali niso naredile kaj jim je bilo povedano,tak da zdaj to neko izpostavljanje,da je policaj udaril žensko ne bo ravno na mestu...seveda ni opravičljivo,če je katera ženska fasala brez pravega razloga.

NWA

in spet so krivi vsi drugi razen cigani ne, zanimivo mar ne? že tako živite na račun trdo delujočih Slovencev in na koncu še vas moramo prenašat z vašim primitivnim obnašanjem. če vam kaj ne paše, se odpravite do prve trgovine po kovčke, spakirajte stvari pa izginite iz Slovenije tja od kamor ste se privlekli. tukaj vas nihče - berite: NIHČE ne rabi ker od vas ni nobene koristi ampak sama škoda! to seveda ne leti na tisti 1% ciganov kateri se trudijo postati dobri državljani Slovenije na pošten način isto kot se moram jaz in vsi moji predniki kateri so trdo garali in pretrpeli marsikaj, ne pa se samo pritoževati in valili krivdo na druge.

mcmario

joj kak ste eni srecni kda se kaj dogaja z romi.....zlatoga stojana dobite v rit........malo gledajte druge novice primer.. mateje in pa megy..tan ste tudi vse kontra pisale in to delate eni in isti..sicer neven zakoi je zensko vdaro ali kak koli s pendrekon nemre in nesmi zensko vdarit. ce je kaj delala ali ga napAdala ma solzilec in naj bi ga uporabo...E E E...10 LET STE ZA KULTURO IN REALNOSTJO....NO NE VSI..AMPAK VECINA....NEMREN SE ZADRZATI KOMENTAROV....WAH... GREMO DO STEVILKE -30 A VAS JE DOVOLJ ? :) CESTITAM

mcmario

daj nwa...ne motaj vse skup..ka ma zdaj to veze s ten ka si ti napiso...nic...ti si en velki drek keri dela za romsko socilano pomoc..in tak naj je dale...NEMOZE NAM NIKO NISTA...TI SPAKIVAJ SVOJE 3MAJICE PA DVOJE LACE PA IDI OD KEJC SI PRISO..TE ZE ZNAS KAMA MORES ITI..SAMO TAN KUFRE NE NUCAS....HAHAH BEDAK ..ZJEBANI...NEKSEN FRAJER SE DELAS A ROMSKA ZENSKA TE NITI ZA TAMPON NEBI MELA HAHA

NWA

in seveda smo spet priča tipičnemu ciganskemu obnašanju.3 majice pa 2 hlače, si pa en prisrčkan cigan.ne si mislit da si oz. ste močni ker dobivate socialne pa nevem kake vse podpore + tega da kradete,izsiljujete in delate na črno po avstriji. jaz nimam kam za spakirat ker sem za razliko od tebe Slovenec.moji predniki so bili Slovenci.za razliko od tvojih ko so se na črno prikradli na Slovensko ozemlje od bog ve kje(verjetno niti sami nimate pojma)! kdo se dela frajera, ti ali jaz? jaz sem samo povedal svojo mnenje ti si pa odgovoril na to kot primitivec kateri tudi si.

šverc-komerc

škode po ton tak nej bilo, če sta fasala cigan pa policaj

sukarchavo

@NWA Tvoj IQ je na nivoju 2 leto starega otroka, kateri je komaj zacel govorit. Ce so tvoji predniki iz Slovenije sem jaz papez. Po tvojih komentarjih in pisavi se ti vidi, da nisi cistokrven Slovenec. Me se zanima koliko cistokrvnih slovencev se zivi v tej lepi nasi Sloveniji. Ce nisi bil tam in ne poznas zgodbe zakaj meces 99% romov v isti kos. Pa kaj ce delajo na crno v Avstriji, boljse delat na crno, kot pa biti brez sluzbe,me zanima kje pa ti delas, da se imas za tako pametnega. A ni tako. Ce ne ves od kod smo prisli in kako dolgo smo ze v SLO, ti priporocam, da si preberes knjigo Romi Na Slovenskem. Dr. Pavla Strukelj.

@THEUSED ne bijen se pa ne delan nobenih problemov, samo tebe bi pa resno tak zbil, ka te nisce ne bi vec spozno. Ti skos pises, pa komaj cakas naj se napise neka o Romih pa ka lejko zacas s svojimi negativnimi komentarji, idi najdi si sluzbo ali pa idi malo na sprehod pa nesi roze tej muzi Erato pa jo prosi naj ti nekso deklino poslje, ka ti nede tak dugi cas. Sigurno si 40 years old virgin, pa te to mantra.

@anubis @okroglazoga ze po vasih uporabniskih imenih se vama vidi ka vama neka v glavi fali. Tak ka san brez komentarov.

Zaj pa lejko navalite z vasimi minusami, to vam najbole od rok ide. Za toga policajca pa, ka je zenske vdaro pa trbej na sodisce. Ce se pa nede kaj napravlo glede toga, te pa na Europsko sodisce, prokleta opica policajska.

george15

Če bi pri Cigojih vse OK bilou , ne bi miličari tan lejtali...........ali ka mislite, ka je miličaron dugi čas bil in so se malo pri "naših" stavili in babe v rejd zeli..........te so že babe kikirikale, ka so jih obvladali...........vsi znamo kak "naša" kikirika :)

delija

Halooo budale,če nebi policaj ROMAN,začo nebi sploj nija blo,ampak on je začo ka se spravo na ženske,TEJ POLICAJ JE PIČKA KAK VIJ ENI TU NA FOROME,SAMO BLATITE ZNATE NIKA DRUJGO,A NEVEJTE ŠTO JE ZAĆO,GLAVNO KA VIJ KOM,POJMA PA NEMATE KA JE SPLOJ BLO.ČE BI SE VAN ZGODLO TOU BI DRUGAČE RAZMISLILI,ZDAJ KA JE PAČ CIGAN ZDAJ STE PAMETNI,JEBEM VAM MATER DOMOBRANSKU.......

delija

@THEUSED kda je kaj o romih,tij si glaven pri kom,ampak boj frajer pa povej što si,nej ka si pička,na formoi pa blatiš CIGANE,resno ste eni pravi hinavce,te pa pravite zakoj cigane bijejo al pa kaj,pa moremo če ste pa nej dobre,nevejte ka je blo pa kom a nemate pojma.

delija

[email protected] Spakejraj tij pa tvoja mama ok pa ne boj glasen pičko jedna.

sasopitbullMura 05

george15, daj ne delaj se neka pametnoga ka neveš še zakoj živiš ge san ti nej krif če si mogoče od enoga ali več ciganah bit biu zato jih se v en koš mečeš če pa še nejsi bit biu pa bi že čas biu

bojci19

Sedaj bodo spet pisali, da smo priti njim. Jao moji cigani! Muc in akademska skupina...vas nič ne izuči:)
Upam, da tista dva piprtiva sta imela lepo dobrodošlico na policiji!

theused

sukarčavo..moja služba je absolutno bolj cenjena od tvoje, 40 letni devičnik nisem in če bi bi bil, bi mi to bilo bolj v ponos, kot pa izguba nedolžnosti pri 12 letih s svojo sestro ;) . Bolj malo pišem o vas, dalo bi se veliko več;) . Sicer pa izražaš energijo velike večine Romov, agresija, nestrpnost in samopomilovanje, brez občutka samokritičnosti. Začnite pometat pred svojim pragom, lažje vam bo v življenju.

theused

Pa zelo vas je prizadelo, da je žensko vdaril policaj, sami jih pa tepete in to dnevno..ko sami ne boste tepli žensk, takrat moralizirajte o tem.

šverc-komerc

admin ne briši JEBENE KOMENTARE

bojci19

sukarchavo,
hehe kaj te govoriš o nekih IQ-jih. Zadnje čase kar nekaj romov uporablja to besedo, ko se počutijo ogrožene:) Človek če so te pustili skozi srednjo šolo še ne pomeni, da si nevem kaj. Verjetno vam je naškodil vaš ''akademski klub'':) SAMI IQ-UJEVCI.

theused, maš prav, še jaz sem doživel kako je eden mlajši cigo tepel verjetno svojo punco ob cesti. Ko sem se ustavil ob želji vprašati kaj je narobe, sta me skoraj obadva napadla. To imajo verjetno v kulturi zato boljše ignorirati.

bojci19

sukarchavo,
hehe kaj te govoriš o nekih IQ-jih. Zadnje čase kar nekaj romov uporablja to besedo, ko se počutijo ogrožene:) Človek če so te pustili skozi srednjo šolo še ne pomeni, da si nevem kaj. Verjetno vam je naškodil vaš ''akademski klub'':) SAMI IQ-UJEVCI.

theused, maš prav, še jaz sem doživel kako je eden mlajši cigo tepel verjetno svojo punco ob cesti. Ko sem se ustavil ob želji vprašati kaj je narobe, sta me skoraj obadva napadla. To imajo verjetno v kulturi zato boljše ignorirati.

bojci19

sukarchavo,
hehe kaj te govoriš o nekih IQ-jih. Zadnje čase kar nekaj romov uporablja to besedo, ko se počutijo ogrožene:) Človek če so te pustili skozi srednjo šolo še ne pomeni, da si nevem kaj. Verjetno vam je naškodil vaš ''akademski klub'':) SAMI IQ-UJEVCI.

theused, maš prav, še jaz sem doživel kako je eden mlajši cigo tepel verjetno svojo punco ob cesti. Ko sem se ustavil ob želji vprašati kaj je narobe, sta me skoraj obadva napadla. To imajo verjetno v kulturi zato boljše ignorirati.

šverc-komerc

SUKARCHAVO saj sspadate vsi romi v isti koš. niti eden nevej šteti, pijsati, ka nemo o obnašanje vašon. vsi ste na socialmoj ali pa drujge podpori. drujgo ne vejte kak spejvate pa fuzbal špilate.........pa v avstriji leder kradnote. aja lopovi ste pa tak vsi po vrsti. ali jebenti ste pa v BTC-je pa nedelice vedno na vsaki sliki. kak lejko napijšeš ka vsi romi ne delate problemov. Prepir med dvema bratoma v romskem naselju Pušča je nocoj ob 19. uri s prihodom policije prerasel v vsesplošen spopad. se pravi ka ste vsi tan skakali.
moren iti ka žlejbe doj vežen ka mi ne svalijo

delija

SAMO LAPE MAS NA NETU,V ŽIVO ODI POVEJ STO SI PA KA SI:)

enx

daj vepa nikole je nej bilo pa nikole nede bokše ka cigane nemajo pravice omenjate diskriminacije ka diskriminerane smo mi bejle ker majo cigane več pravic kak pa mi či gli smo v enakopravnon svejte se to vide po ciganaj ka smo nej ti ete nekoga zbiješ pa te zaprejo cigan pa potere pau policije pa jeme še pujceka pečejo. njin nemre nišče nika preveč so zaščiteni ... p.s. Zmagota Jelinčiča za predsenika pa bo urediu to ..

delija

Tebej pa pred zid pa 9 v celo.

feniks3.0

določena etnična skupina se je tukaj izkazala za izredno primitivno :o

tudi ostali niste kaj prida boljši s posploševanji in predsodki. Bo še kar nekaj vode v muri preteklo, preden se boste lahko začeli zopet hvalisati o strpnosti in sožitju v prekomurju!

BuLsHiT

delija nej ti je jasno ka stemi groznjami san sebi v skleco pluvles? :D

šverc-komerc

že tretji zbrisani komentar!!!!!!!!!!
Admin GOTOF si!!!!!!!!

šverc-komerc

isto de cigan!!

mcmario

daj ka pa vi pavri delate to pa nevejte gucat....prvo celi den v stali delate te pa idete v disko pa še malo tan po kravaj smrdite a tu se zdaj frajeri delate cccc....PREKLETI KMETI trbelo bi vas vse vrejd zejti pa to tak rejdno...tu ste mocni ovaci se pa ciganov bojite...

šverc-komerc

či pa v kmice vo ne vupate

šverc-komerc

admin ka večer trbej pijsate kda te nega v slujzbe?

just_a_cook

vsi skupaj malo umirite žogo. Verjetno ni smisel tega, da se na podlagi tega dogodka začnejo neke forumske debate romih gor, pa dol, pa što je bokši pa bole vrli. Naj policija in pravosodje napravita svoje.

Anubis
BuLsHiT

lol in te se cudijo ce z nozami majucejo pa podobnin sranjon, ka jih skucejo :D

šverc-komerc

just a cook
što je začo??pogledni na začetek foruma.

Admin ti pa začaj vse doj brisati nej samo naše paverske komentare

just_a_cook

"Nad policiste je nenadoma izza vogala hiše pritekel tudi kršitelj, ki je s kitaro poskušal udariti policista – vodnika službenega psa, kar je preprečil službeni pes, ...."

pravi Shanghai ... ;)

delija

Dečke nej je tou vse rejsan ka policija pijse.Noralno ka nikole oni nedo krijve,pa sami znate kaksi so ampak se vseeno delate slejpe.

šverc-komerc

pritekel(fuzbal) in kitara(muzikant)
prle san napijso ka drujgo ne vejte kak to dvoje. kolega nad menof je to potrdo

BB

Zakoj se je pa sploj zvalo policijo, če nišče neje nika krijv?

Spy

Svašta ej. Policaje so par krat napadnoli z noži, z latami, z kitaro, eden ga je vlejko za uniformo, ena se njeme je obesila za šinjek, nešče je vrgo v njih cvetlični lonček itd... In te si en sukarchavo vupa trditi ka je polcija vse kriva (romi seveda nika!), ka je za vso to zgodbo konstrukt policije in ka je ženska, ki je bila poškodovana najbole miroljubna romkinja na svejti. HAHAHA! Ni ka... eklskuzivno javljanje z New Yorka. Fala za poročilo.

Zaj pa še enok za vse tiste rome keri zagovarjate pripadnike svojoga plemena. Poglednite kak se je začalo:

''Ko so policisti v hiši prijavitelja opravljali razgovor, je prijavitelj zaradi drugega dogodka, ki ga je v preteklosti obravnavala navzoča policistka, začel policistko grobo žaliti. Policist ga je opozoril, naj preneha z žaljivkami, vendar kršitelj ukaza ni upošteval. Žaljivke je namenil tudi policistu. Med kričanjem je zagrabil policista za uniformo in ga poskušal na silo odstraniti iz hiše.''

Torej policija je na prijavo intervenirala. Pazi to: prijavitelj je policaja zgrabo za uniformo. In te se spitavlete zakoj je policija ukrepala in uporabila prisilna sredstva????

Vupan ka si več niti eden rom nede vupo trditi ka je v ton primere krijva kaj policija uni pa nika. Glede na napisano je vse jasno. Čakamo na poročilo :)

bolano

Nikoli krivi. Večne žrtve.

delija

[email protected] ne boj pameten preveč,normalno ka de POLICIJA trdijla svoje,kda so pa oni krijve bli nikoli? Pa če policist ROMAN on je vse krijv ka je do toga prišlo,on je zaco cejlo sranje,ovace nebi nika blo.Če ste nej bli tan ne kom,pa kom na pamet,oni zdaj do pravle ka so napadene bli normalno oni do zaščtitene vseeno ce so zacale.

komentator

To bi lejko celI FILM komedijo napravo iz toga. dva se zbijeta pozovejta policaje te pa postaneta kolega pa napadata policaje z nožami..KA SI JE MOGOČE ŠTERI KAJ SKADO?? dRUGO JE PA TO,najbole mi je smešno gda vidin 40 kilsko policajko?? Eno tri ali štiri so v soboti ka se vozijo z avtojami ....so sigurno po kakšni vezi prišle not.

stackoverflow

Kdo za vraga je pisal ambulantni izvid? Toliko napak, da glava peče.

sasopitbullMura 05

Ma daj ka se si pametni delati pa neka pišete pa nevete ka se sploj v resnici zgodilo

okroglazoga

Tao tak po nareki bilao pisano, valda jih je 30 bilao v ambulanti pa saki se po svoje drl, točno swi predastavlan kak so pa nastopali... po eni starni mi je smejšno, po drugi pa žalostno... ge če bi kaj takšoga napravo bi nekaj lejt v zapori prebil, tu v njihoven primeri so pa vsi drugi krivi.. mogoče še of ka ga nej tan bilao..

sasopitbullMura 05

itak nete z komentarami nika dosegli

komentator

TO de isto kak tisto lansko leto v dokležovji. Zmlatili so domačina ka je končo v bolnici te so ga pa še tožili

šverc-komerc

čas od same prijave pa do napijsanoga izvida traja slabo voro. je sploj ta ciganica bila tan kda se je to dogajalo. ali je fasala že prle kda se je med bratoma rijvala vmejs. tak na vsakon članki ka ga najden drugače pijše

cruel

pa ka je s teme policajame naraube, pa niti eden je sploj nej repetero :O) eh ka jih fčijo v šaule ge neven

delija

Policisti so izvleki pistole tou je dokaz ka so.

george15

z noži so napadnoli miličare...............in potem tile državljani Ciganistana nej so nika krijvi ??...........

marjetica

Ne vem, zakaj je policija sploh posredovala. Lepo bi jih s ceste gledali pa naj se tamanijo, kak jim paše. Če pa bi že bila totalna štala, te pa specialce not pa udri po njih, taka do si zapomnili.

Mi je mami pripovedovala, da so po vojni, vse kar je raslo na njivah zraven Pušče pokradli. Te pa jih je policija sredi noči ven zbobnala in so jih tak namazali, ka je bil mer.

Ne podpiram nasilja, ampak včasih drugo ne hasni.

delija

[email protected] tij si povejnola hahaha sala brko;)

mcmario

malo se pomirte..ka ste ze dosadni....presteli ste ka je bilo..vsak ma svojo zgodbo in zdaj leko henjate....

BB

@cruel: vej pa na kočevskoga medveda tüdik nesmiš strejlati ;)

sukarchavo

@spy se enkrat si preberi moje komentarje, pa mi povej ge san napiso, ka je policija kriva. Če ne veš brati pa ne razmiš slovensko idi nazaj v šolo. Mene samo to moti ka je policaj ženske s pendrekon vdaro. Za to ima solzivec pa bi lejko solzivec uporabil nej pa pendrek. Samo ka je najprej uporabil solzivec nato pa še pendrek, in jo je tudi brcal. SRAM ga je lejko. Če vam je prav, ka policija bije ženske to je vaš problem, meni pa ni vseeno, nej važno če so romkinje ali nej žensk se ne bije, posebno pa nej s pendrekom.

Ka ti je tou tudi proti, ka cigan živi v New Yorki? 8 stopinj je samo v MS pa te cejli den doma za računalnikom pa komenterali pa te šinfali. Ite malo na vseži zrak. Dobro de vam prišlo, ka te malo tej svoje male možgane očistili.

Pa lep Pozdrav vsem. Škoda časa.

MacUser

Reštev: drugič naj policisti pustijo, da se romi sami med sabo pokoljejo, na koncu pa samo naredijo zapisnik.

delija

Kaksi frajeri ste jaooo na foromi samo haha pičke ste (nekateri) kak tej policaje:)

BuLsHiT

sukarchavo me zanima ce bi tij merno gledo ce bi proti tebi majutala kera z nozon po ton ka si jo posprejo pa se lij nebi mer dala

BuLsHiT

delija again s temi groznjami ne delas nikse usluge ciganon :D

sukarchavo

@marjetica po keri vojni? Po 2. Svetovni vojni ali po toj vojni ka smo jo 10 dni meli. Tak se zača vse tvoja mama ti je tudi po mojen gučala, če ne boš pridna do te cigani vkradnoli. So te vkradnoli? Nej ovači bi bila pri nan pa še 200 ali več drugih otrok bi bili pri nas če bi resno to bilo.

Daj henjajte s takšnimi.

delija

BuLsHiT,@ glej znan ampak mi ide za živce,ka kom pa ste nej tan bli vij samo znate plat toga,ka je policija dala,ampak nevejte drujgo plat zgodbe,prisli so razbojnisko kak neven ka,POLICIST ROMAN on je vse krijv ka je do toga prislo,zaco je san z zaljenjem in ewo zgodlo se je,zdaj normanlo ka oni nedo krijve,SAI ŽIVALE SO ZAŠČITENI:)ali kom samo na pamet.SORI AMPAK TAK JE.

antihupkaš

pa ka bi zaj radi pokazali z ten izvidon????? prok.leti cig.ani!!!???
Tan so se malo zafrknole pri statuse ka so napisali ka kao neprizadeta! Ta je rejdno PRIZADETA!!! Bravo policija! Pa nikdar več nejte ta naj se spokolejo med suef. Prok.leti cig.ani!!!!!!

davidp

haha cigiji so dobili popički te pa se gor vužgejo na forumaj kakša nepravica, priceless :D

sasopitbullMura 05

antihupkaš, ka bit si biu od cigana ?

antihupkaš

Pa tou ti pokvari pa vzeme voljo do življenja kda tou čitaš. Pa ge na izvide pijše ka ma spotrejto roko?????? Za vas brazilce je tak vse spotrejto če malo bolij. Sami zovejo policijo na pomoč,te se pa spravijo na njih, rejsan ste indijance.......

sukarchavo

bulshit razmin te. Samo za to majo tudi lisice nej. Naj bi jo posprejo pa Ji lisice gor dal, nej pa s pendrekomžzensko po glavi. Ka če bi ji kakšne hujše posledice dal. Npr. Celo Življenje bi ji lejko po domače povedano zajebo.

delija

vepa prileteli ste kak razbojniki ali te vas je pa velki spreobrat na rit vrgo!!! hh policaji ste resan smešni jebem vam mater policajsko še vojska van nebi mogla pomagat če bi se na vas spravili dva policajca sta dobla !! ali najbole me je veselilo da sta dva policajca samo nogej zgubla hhhh kak so se hitro zdignoli dobili ste po pički pa drugoč nej tak razbojniško ne prilete v pušči ka vas še večji preobrat počaka welcome to the PUŠČA!!

antihupkaš

@sasopitbullMura 05
nej, še se takši nej najšooooo :D

delija

[email protected] hahahahahaha debeli manj cipsa;)

MacUser

Delija. V katerem jeziku ti to pišeš?

MacUser

Google translate?

MacUser

vepa you flew some bandits or that you are Velka spreobrat vrgo the ass! hh cops are Resana funny fuck you mother policajsko army van would not have been able to help if you put the two policemen are Doble! or pain I was pleased that two policemen only nogej zgubla hhhh some were quick zdignoli you're after getting pussy and drugoč nej such a bandit-style does not fit in your man leaves an even bigger turnaround welcome to wait for the leaves!

MacUser

vepa si priletel nekaj banditi ali da ste Velka spreobrat vrgo rit! hh so policaji Resana smešno vraga mama policajsko vojska van ne bi mogel pomagati, če si dal dva policista sta Doble! ali bolečine sem bil vesel, da sta dva policista samo nogej zgubla hhhh nekateri so bili hitri zdignoli, s katerimi boste dobili po muco in drugoč nej tak razbojnik stilu, ne sodijo v vaše človeku daje še večji preobrat pozdravljam čakati na listi!

theused

Hehe, v izvidu piše..glava brez poškodb..LOL..glava je bila poškodovana že pred posredovanjem policistov :) .
Sukarčavo..sem ti odgovoril, pa mi administrator, pozitiven diskriminator:) briše poste..tako, da ne debatiram več s teboj ;).
SIcer pa en vic, ki je poln resnice..
Mali Cigo vpraša očeta : " oče kaj je to demokracija ", pa mu ta odgovori :" mali, demokracija ti je to, da beli človek dela, mi pa dobivamo socialno pomoč na lepe oči ", pa mali vpraša :" pa kaj to bele ljudi nič ne jezi? "..pa mu oče odgovori:" jezi jih mali, jezi, ampak to je že RASIZEM :))) "..žalostno, ampak resnično..

sasopitbullMura 05

antihupkaš,AJA TE BI PA ŽE ČAS BIU

MacUser

"Gospod, tisto črno kitaro še imate?
Gospod, tista bila je res dobra."

MacUser

Vsebina komentarja

MacUser

Izvid je lekar delija piso.

sukarchavo

theused daj ne delaj se tak pametnoga. Pa nekše vice zaj tu pišeš. Pošlji mi na zasebno, če ti admin briše komentarje po mojen so bili zelo pozitivni. macuser ti si pa tudi pameten. Kelko si star 11? Idi pa to napiši v google translator

My mother is a cunt, my dad is a jerk and I'm a loser with no life. . Par besed ti po mojen nede prevedel, lejko ti jih pa ges preveden.

šverc-komerc

sukarchavo prešti si ti majniško deklaracijo. lejko ste srečni ka ste ostali na naši zemlji.
pa komi te gučali kak se je začalo???? ka vas je vseh 50 notri v kuči bilo???? je keri od vas bil notri??? očitno nej. vsaki od vas se brani z lažjo.
dober cigo - mrtef cigo
kolaftre mule cigu migu

MacUser

sukarchavo, nej san znal, ka titak slabo ide.

theused

Še enkrat ti bom javno napisal, pa se pomeni za adminom ;) ..KOt prvo nisem 40 letni devičnik, pa če bi bil bi bil na devištvo bistveno bolj ponosen, kot pa na dejstvo, da sem morda nekje v Pušči izgubil svojo nedolžnost pri 12 - ih letih s svojo sestro ;) .
Pišem o vas ko naletim na vas, torej, če ne bi delali problemov, se ne bi pisalo o vas..ampak žal..kar se pa tebe tiče, tvojoe obnašanje je takšno, kot je pri 90 % Ciganov, agresiven, žaljiv,poln samopomilovanja in prelaganja odgovornosti na druge..takšni ste, Slovenci smo morda favšljivi, vi ste pa vse kar sem naštel..pa namerno sem izpustil kradljivost, ker tudi Slovencio krademo ( pa nimam v mislil navadnih ljudi, ampak ekonome in politike ) .

just_a_cook

Če nešče grozi z hladnim orožjem policistu je po mojem lejko srečen, če je samo s pendrekon po glavi dobo. Pendrek-terapija.

Probaj to v ameriki napraviti (sicer hvala bogu, da nismo tam, ampak samo za primerjavo).

mig50

ges mislim ka je to jebeno puščo potrebno zbrisati z zemljevida Pomurja.

teddy

@delija in vsi ostali podporniki romskih nasilnežev - kaj za boga milega kličete policijo??!! Vsak dan je ena intervencija na Pušči..če jih tako zelo pogrešate, ko jih en dan ne vidite? Po mojem bi se mogle vse telefonske številke s Pušče, in tudi vse mobilne telefonske številke uporabnikov iz vasi Pušča na intervencijsko številko 113 - blokirati! Pa se potem tepite, žalite in vse ostalo kar veste, med seboj in druge pustite na miru!

george15

Delija, kama si pa spizdo, ko je miličarski kužek zalajal ?? ha ha ha

šverc-komerc

admin ob kelke končaš ka mo v meri komentare pijso?????????

sasopitbullMura 05

theused, zakoj pa so te več pavri v pišče kak pa mi romi ?pa majo komaj 12 lejt ? lekar njihovi brati so preslabi

sukarchavo

sukarchavo, nej san znal, ka titak slabo ide. Nepismenost vecja kak pri nas romih. Nej san se nigdar cul za besedo titak. Prav san mel ka si 11 let star ali san se zmoto. Ali si pa starejsi pa ti je IQ v minusi...theused ti si nej nesramen, ge pa, tvoje obnasanje na tem forumi nikoga ne prizadene, ti si najbole posteni prekmurec geli..

MacUser

No vidiš, ka razmiš. Samo na tvoj nivo se trbej spistiti. Sicer pa sočustvujem s tvojo mamo in očetom, glede na opis, ki ga podal.

MacUser

en “si” fali, pa ga vstavi po potrebi.

sukarchavo

ADMIN CAS JE KA ZAKLENES TEMO. Ovaci do tej theused, macuser, pa razni hupkasi cejli cas doma, pa pisali negativne komentrje. Ka njim je dugi cas. Naj idejo malo ven na zrak ali k deklinam, (CE JIH SPLOJ MAJO) Tou je vse od mene lepo se imejte, pa lep pozdrav,

theused

sukarchavo..ne nisem najbolj pošten, nihče ni, ampak dejstvo je, da imate Cigani pač radi probleme, da delujete mimo vseh zakonov..recimor podobno vam se slOVENCI OBNAŠAJO KONEC TEDNA V KAKŠNIH DISKOTEKAH..nasilje, verbalna agresija, vandalizem..vam je pa to vsak dan..

sasopitbul..trudim se, ampak te ne razumem kaj mi želiš povedat? Daj še enkrat napiši pa kakšne druge besede uporabi.

sasopitbullMura 05

theused, jebem ti mater a razumeš zdaj ?

theused

sasopitbull..zdaj te čisto razumem, razumem te, da imaš težave in to večje, kot sem si mislil :) .

theused

sukarčavo, mislim, da si edino ti tu prisoten od jutra pa vse do sedaj..vprašanje je , če imaš ti diklino, ko te dikline toliko omenjaš, pa glede na to, da si cel dan prijavljen in dežuraš ter daješ odgovore in zagovarjaš nasilje Ciganov.

sukarchavo

macuser ne fali samo en "si" tebi neka drugo tudi v glavi fali.

sukarchavo

dragi theuser ce san bi celi dan pa celo noc prijavljen to ne pomeni ka san celo noc gor pa cakan na komentarje. Racunalnik san nej doj vgasno. To pomeni, ka si ti celo noc pa celi dan gor bil,pa si spijonero na mene. Correct? Ne zagovarjam nasilje, samo me moti to ka je policaj zenske vdaro s pendrekon, pa san ze napiso, ka bi mogli napravti prlej. CE te ze zanima sem srecno porocen ze 10 let in imam druzino.

Spy

@sukarchavo: ''Mene samo to moti ka je policaj ženske s pendrekon vdaro.''

Glede na to s čim vse so bili napadeni bi leko uporabili celo orožje. Ale pač? Živiš v Ameriki nej? Torej znaš kak tan policija rešuvle takše situacije. Sigurno nej smao z teleskopsko palico. Nej?

Ka tebi osebno predstavla če ge zemen z kunje največji nož in ga uperim v tebe oz. letin z nožon na tebe? Verjetno to, ka te ščen resno poškodovati oz. bujti. In v ton primeri bi policaj LEKO uporabo pištolo.

Kak si ti razlagaš kda 50 romov čaka 2 policaja pred kučo z motikami, lopatami, palicami (ale ka so že pač meli)? Sigurno so se zbrali zato ka so jim ščeli ozraziti dobrodošlico nej? In va takšon primeri, pri takši masi ljudi z takšin orodnjon leko policaj upravičeno domneva ka de napadeni. Ge neven ka je tu nej jasno.

To ka ka bi jo pa naj brso kda je ležala na tleh pa itak niti približno ne vrvlen.

In še vedno ne razmin, ge bi naj policaj po tvoji logiki prekoračo pooblastila oz. uporabo prekomerno silo???? Napiši konkretno!

Kak je že bilo napisano goraj. Najprlej zovejo policijo na pomoč, te pa jih napadejo. Žalostno in smešno hkrati :)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice