Policija je izsledila povzročitelja prometne nesreče, v kateri poškodbam podlegel 41-letnik.

Iz Policijske uprave Murska Sobota so sporočili, da so izsledili povzročitelja prometne nesreče v Selu, v kateri je življenje izgubil 41-letnik. Z zbiranjem obvestil in z ogledi vozil so tako danes izsledili 24-letnega voznika osebnega avtomobila iz Upravne enote Murska Sobota, ki je povzročil prometno nesrečo. Kot smo izvedeli neuradno, gre za domačina iz Sela. Zoper povzročitelja bodo policisti podali kazensko ovadbo na pristojno Okrožno državno tožilstvo.

"Policisti so šli od hiše do hiše in z vso vnemo iskali storilca. S pregledovanjem avtomobilov jim ga je uspelo izslediti," pojasnjuje tiskovna predstavnica Policijske uprave Murska Sobota Suzana Rauš. Storilec se namreč policiji ni predal sam.

Preberite še: Ste videli, kdo je povozil 41-letnika? Policisti še vedno tavajo v temi in Povzročitelj prometne nesreče s smrtnim izidom naj bi vozil terensko vozilo

S spleta

Komentarji (163)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Gost (nepreverjen)

zna se što je?

prdonja (nepreverjen)

svaka cast policiji ali naj njemi dajo zaj kazen rejdno ka ta mladina vseposejdi sranje dela pa naj je malo privijejo starsi nej ka njin se pare dajo za veselice.tu je lejko starse sran.

hasan (nepreverjen)

bravo policija...........tak se dela, ge so zaj ovi hudobneži, ka so pisarili, ka je naša policija nesposobna, lejko smo veseli, ka mamo takšno policijo...glejdano na splošno, nej po posameznikaj

000001 (nepreverjen)

če pa že drujgo nej se pa naj zaveda ka de hčerka pre 12. letih prez atija.......... :(

3232323 (nepreverjen)

Prvo kak prvo novinari, te človek je osumljeni, nej KRIV. Krijv de, kda de to potrdilo sodišče. Vsen drujgin, ka ste tak pametni in zahtevate ne ven kakšne kazni in v isti koš mečete vso mladino in starše in še koga, malo razmislite, či sploj znate, v kakšnih okoliščinah se je nesreča zgodila, pa te pametujte.

taddddaaaa (nepreverjen)

3232323 in kakše okoliščine po tvoje opravičujejo prometno nesrečo z smrtnim izidom ter pobegom z kraja nesreće...mi lahko prosim pametuješ in razložiš?

wxga (nepreverjen)

eden izmed bube...bravo policija

Vipko
buldog

3232323 uporabnik.... se strinjam, ka nej trbej starše pa vso mladino v isti koš metate... mislim pa, da 90% staršev ne vej natančno v kakšnon "psihofizičnon stanje" so njihovi "otroci" na takšnih veselicah; če pa znajo ali slutijo pa na to več nemajo vpliva, kar je še hujše.....

Na žalost, ta tragični dogodek se je pač zgodil in bojim se, da okoliščine te nesreče niso bile povsem normalne, da tako milo rečem. Se pa strinjam, da bo osumljencu treba krivdo dokazati in razjasniti tudi "psihofizično "stanje obeh sodelujočih. Dejstva so, da je tu pot ozka (kakšna 2m), ura je bila 3 zjutraj in oba sta zapuščala veselico, eden peš, drugi z avtomobilom....

Pa še to: tragedija je že tako velika, samo narobe bi bilo, da zdaj tega osumljenega storilca javnost skoraj dobesedno raztrga. Zgodilo se je nekaj, kar se ne bi smelo, ravnanja ob tej nesreči so nedopustna: bojim se le, da imamo v tej nesreči že dve žrtvi. Tragično je že, da je neka familija brez očeta in moža; storilec pa bo svoje dejanje plačal pred zakonom in moralno; celo življenje bo stigmatiziran.

Razna pametovanja in hudi pritiski lahko pripeljejo do še hujših posledic in se mi ne zdijo na mestu in so tudi nepotrebni ter neodgovorni. In res ni potrebno v to tragedijo vlačiti še staršev osumljenega in ne vem še koga; da ne bo žrtev še več. Jaz bi se v tej situaciji spomnil dveh poučnih rekov, ki jih bom napisal kar v prvi osebi: Ne sodim, da mi ne bo sojeno ter Prvi bom vrgel kamen, ko bom sam brez greha.

Sploh si ne upam predstavljati bolečino družine pokojnega; upam, da jim je vsaj v neko tolažbo tudi to, da ima policija v rokah osumljenca, ki bo za svoje dejanje odgovarjal pred zakonom in pred svojo vestjo. Ne želim pa biti tudi v koži osumljenca, posebno ne takrat, ko bo potrebno pokojnikovim svojcem pogledati v obraz.

taddddaaaa (nepreverjen)

Buldog kapo dol...lepo in pošteno napisano....pustimo pokojnika naj počiva v miru, pustimo svojcem naj žalujejo v tišini in pustimo policiji naj opravi svoje dole...sožalje družini :(

selančar (nepreverjen)

prosim urednika oz.zahtevam,da moj komentar ponovno naložI,GLEDE NA TO,DA NI BIL ŽALJIV! Če pa nekomu to ni všeč pa b0g pomagaj.Komentarji se ne brišejo na željo posameznikov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ena:D (nepreverjen)

3232323 sry ampak jas ven kakšna je cesta tü ker san poleg doma kak se je to zgodelo vreje pa se točno vide ka je blo namerno ka bi mel mesto ka bi se ga ogno ge kole je kristjan odo. Tak ka se ti zdaj tuj ne čedne ka nika s ten neboš dosegno.

bingo

Ka se je pito što če je nej slučajno pokojni ležo na cesti??

In reply to by ena:D (nepreverjen)

aaaa (nepreverjen)

wxga si lahko bolj specifičen mogoče samo začetnica imena? poznam grupo bube

gost (nepreverjen)

vse kar se bo zgodilo kikija več ne bo ubodilo KIKI POČIVAJ V MIRU IN ČUVAJ DRUŽINO KAKOR ANGEL
storilec pa bo plačal svojo kazen svojcempa izrekam iskreno in globoko sožalje

323232 (nepreverjen)

taddddaaaa (93.103.173.247) san ge napiso, ka opravičujen ravnanje storilca? Glede na to, ka je zadeva še nej razjasnjena, pa ne vejmo točno, ka se je dogajalo. Stopnja odgovornosti storilca je lejko zelo različna. Od toga, ka je npr. fejst nizka (zmislo mo si: predstavlaj si meglo, storilčevo počasno vožnjo, pa bi se žrtev opita obrnola pod avto; ali pa do toga, ka je storilec to zanalašč napravo). Glede na to je tudi očitek storilcu različno težek ...

problem je, ka so ga izsledili komaj zaj in nej so napravili preizkusa alkoholiziranosti.

buldog se strinjam praktično z vsem, kar si napisal. tudi sam enako razmišljam. razen da ne vidim povezave med dogodkom in tem, kako starši nadzirajo svoje otroke. gre za 24 letnika in ne otroka!

ena:D (109.182.247.238) sploj brezveze odgovarjati na takše bedarije. možnih scenarijov je ne glede na obliko ceste vsaj 10. in niti slučajno ti (samo) iz ceste nemreš zaključiti, či je bilo namerno ali nej. nika neščen dosegnoti... razen ka malo bole trejzno pa objektivno razmišljate, preden sodite. znan, boj z mlini na veter.

grinta (nepreverjen)

no en se naj zjasni što je bil, itak de se znalo prlej ali sledek, ka ma zdaj tau veze

mikimiska25

r

In reply to by grinta (nepreverjen)

Juni (nepreverjen)

Strašno neprimerno je pametovati ka bi bilo če bi bilo,zgodilo se je ka se ne bi smelo zgoditi ampak nesreča nikoli ne počiva zato se to lahko zgodi vsakome ,upam ka res ni bilo namere,zato sožalje povzročitelju pa ne splača se bežati pred resnico.Buldog zadel si srž problema s komentarjem?

selančar (nepreverjen)

Glede na to,da nočete objaviti mojega komentarjapa malo drugače-bolj pametno!Apeliram na občino,da neha donirati prireditve,ki so v interesu društev in posameznikov v vasi,kajti to vodi v vele-pijančevanje in s tem tudi posledično do takih neljubih dogodkov!

taddddaaaa (nepreverjen)

3232323 nej nej si napiso in niti te ne obsojan ka opravičuješ ravnanje storilca, si pa napiso naj premislimo v kakših okoliščinah je do nesreče prišlo...in moje mnenje je pač takšo ka neglede na okoliščine, opravičila ni...se opravičujem če sem se narobe izrazila...se pa strinjam z vsem ostalim ka si napiso...vse odgovore razen nekaterih ki jih je žal pokojni odnesel z sabo pa bo seveda podala policija...uni že znajo ka delajo...:)

Edwn polek (nepreverjen)

Miki miska van je napisala gdo je bil.

3232323 (nepreverjen)

taddddaaaa (93.103.173.247)te se že v velki večini strinjava. razen v ton, ka nega opravičila. ka bi naj to pomejnilo, ka nega opravičila? v določenih primerih povzročitelju nesreče nemreš nič očitati, ker je ravnal z vso skrbnostjo, ki se od povprečnoga človeka zahteva. v ton primere pa so vse okoliščine dogajanja še nej znane (lejko je osumljeni rejsan krijv, lejko je celo namerno to napravo, lejko je bil malomaren, lejko pa je bil povsem skrben, pa se je pač zgodila nesreča). in zato nemreš soditi še zaj, či "je opravičilo ali či ga nega". policija je dobro opravila svoje delo, kak kaže, končno besedo pa de melo sodišče.

taddddaaaa (nepreverjen)

3232323...map prav okoliščine dogajanja še neso znane...ka bi naj tou pomejnilo, ka nega opravičila???? zakoj se storilec neje stavo...kakšo opravičilo je tu lejko????'' mislin ka ga nega...tu ne vidin nobene skrbnosti....je pa dejstvo ka so same okoliščine v katerih je bila nesreča storjena lejko različne, kak si tudi san napiso...

panejzakojR.I.P. (nepreverjen)

Pa tu miloste nega je punolejten pa zna tocno ka se lejko zgodij ce vozes pijan kak tele... Pa nej je tau prvec ka se je buba v taksnon stanje vozo kda nej na trak.. te pac za volanon avtoja.... Pac ne pozabemo tau je usoda kike je mogo tan peske domau ite buba je mogla se te glij domov pelate pa tak se je te tragicno koncalo za kikeja.... Kike nemo te pozabele kaksno svejco te vozgejmo pa se zmijslemo na tebej... pocivaj v mejre druzine pa iskreno sozalje...

dekla (nepreverjen)

što je zaj bil?

bad-boy (nepreverjen)

3232323232 tij ka si tak pameten, alkohol ostane v krvi 24 ur pa lejko opravijo test alkolizejranosti...

bad-boy (nepreverjen)

če je voznik büo pijan ali nej bi mogo staviti kda je osebo povozo!!! tu nega opravičila lidge!!!

babbahabba (nepreverjen)

Križan naj bo!!!

eweee (nepreverjen)

bilo napisano ime storilca pa nešče komentar zrediral

ugi (nepreverjen)

Tej čondraš je biu totalka pijan, pa človeka povozo pa vleko po ceste. Nega opravičila za tak okrutno dejanje... ene ga pa še ščitite sramota rejsan.

Landini

SOBOTAINFO - ČAS JE, DA PREPREČITE KOMENTIRANJE POD TO NOVICO. Sam osebno nobenega ne zagovarjam, ampak vse skupaj je že preseglo mejo dobrega okusa.

32323232 (nepreverjen)

taddddaaaa malo razmisli. Si za storilcon sidejla? Si vidla, ka je vido človeka ob cesti? Si vidla, kelko pijač je prle spil pa ka je bil opite? Si vidla vidljivost na cesti? Si vidla stanje, v keron je bila žrtev? Si vidla hitrost šofera?

Či vse to znaš, te lejko sodiš. In za vse ostale isto vala.

Či što pijan sede za volan in povzroči prometno nesrečo, za to nega opravičila, tu se vsi strinjamo. In telko bole more odgovarjati za smrt, kero povzroči.

32323232 (nepreverjen)

bad-boy (213.229.248.10)ja to glede alkohola maš prav. nekak san mel občutek ka je že duže časa minilo, na takši način bi se pa dalo resno ugotovite, či je mel kaj v krvi pa kelko približno je mel v časi nesreče.

Si pa pošteno mimo vdaro te kasneje. Seveda maš prav, ka nega opravičila za storilca, keri zna, ka povoze človeka in vujde s kraja nesreče. Neje pa mus, ka se je zavedo, ka ga je vlejko za sebov, sploj pa nej s terencon, keri vaga več kak pejek.

gostja (nepreverjen)

poznan povzročitelja. in ka naj poven, razen toga ka je rejsan človik bil vsaki vikend pijan pa tao totalka in skos je sedo za volan. me zanima če do zdaj bube tak skup držale kak so na festaj mislile ka so glavne "vsi za enega, eden za vse"

taddddaaaa (nepreverjen)

323232323 pa ka je tebi nej jasno????? še enkrat ti pripelin svoj komentar in še enkrat ti bon razložila (maš prav okoliščine dogajanja še neso znane...ka bi naj tou pomejnilo, ka nega opravičila???? zakoj se storilec neje stavo...kakšo opravičilo je tu lejko????'' mislin ka ga nega...tu ne vidin nobene skrbnosti....je pa dejstvo ka so same okoliščine v katerih je bila nesreča storjena lejko različne, kak si tudi san napiso...) evoooooooo...ka ti tu neje jasno...3x si prešti či ne razmiš...nej nejsan sidejla za njin zatou san pa napisala ka so okoliščine še nej jasne...tou pomejni ka neven ka se je dogajalo in tuj souditi nemren...neven ka je botrovalo tumi ka ga ali neje vido ali bilo kaj drujgo...lipou san napisala...idemo dale...napisala san samo ka nega opravičila za tou ka je odišo z kraja nesreče....tou san samo napisala...in čist nič drujgo...še enkrat poven:
NEVEN KA SE JE DOGAJALO TISTEGA VEČERA NA CESTI KJER JE DO PROMETNE NESREČE PRIŠLO...ZATO TUDI NE SODIM NE ENI IN NE DRUGI STRANI UDELEŽENCE..TO SO STVARI KI JIH MORA IN JIH TUDI REŠUJE NA SLOVENSKA POLICIJA...OBSOJAM LE SAMO DEJANJE DA JE STORILEC ZAPUSTIL PRIZORIŠČE PROMETNE NESREČE...zdaj san po slovensko napisala in vupan ka de ti zdaj bole jasno ka ščen povedati..,.

32323223 (nepreverjen)

taddddaaaa (93.103.173.247) končno se v vsem strinjava. tisto, kda si napisala, "zakoj se storilec neje stavo, kakšno opravičilo je tu lejko" san ge razmo v smisli, ka ga je vido pa ga torej namerno ta podro (nej pa ka je vujšo s kraja nesreče).

Ovak pa prešti svoje objave v ton članki do toga zadnjoga. Či bi to napisala na začetke, kar si zaj, bi samo pritisno plus :)

dfghjkl (nepreverjen)

Nima veze kdo je bil. Vsi ki to sprašujete, sprašujete samo zaradi tega ker hočete potešit vašo neumno radovednost, da se vtikate v življenje drugih. Vseeno je če je bil A ali B, nesreča se je zgodila. In vsi tukaj, ki naprej nosite nekakšne samo opevane Bube, razčistimo najprej kdo je to? Dečki, fantje, moški stari od cca 24 do 35 let, ki imajo končano OŠ, ki v prostem času ne počno nič drugega kot se pa družijo pri šanku in si pri tem mislijo, da je blazno kul biti pijan vsak vikend. Vseeno pa nihče od nas nima pravice obsojati nikogar, če ni bil prisoten v času nesreče. NE vemo, kaj se je zgodilo. Če je res, da je bil povzročitelj pijan, bodo organi temu zagotovo primerno ukrepali. Mi pa s tem, da bomo tukaj človeka javno linčali (gotovo mu ni vseeno) ne bomo dosegli nič. Postavite se malo v kožo svojcev preminulega in svojcev povzročitelja. Zagotovo nikomur ni lahko, s takšnimi komentarji pa samo drezate tam, kjer najbolj boli. Ne zagovarjam nikogar ampak opozarjam, da je treba na celotno zadevo pogledat malo širše. Mnogokrat se je že zgodila podobna smrtna nesreča, ko voznik ni bil nič kriv (slaba vidljivost etc). Pa še primer za kaj je storilec pobegnil? Ko je enkrat pred približno 3 leti policist povzročil prometno nesrečo (hude telesne poškodbe), je pobegnil se skrival tri dni, dokler se ni streznil. Lahko je za pričakovat, da bo 24 letni dečko (?) v paniki naredil podobno. Nihče ki se ni znašel v takšni situaciji, ne ve kako bi sam ravnal (lahko smo zdaj pametni, ampak je vse brez pomena!). Vse kar lahko zdaj naredimo je da izrečemo sožalje svojcem za izgubo ljubega očeta in moža. Krivca pa pustimo pri miru, ker ni naša naloga da mu napišemo sodbo. Vsak dokaj "normalen" človek, kaj takega niti nebi naredil, ker se globoko v sebi zaveda, da nesreča nikoli ne počiva. Pokažite malo sočutja družini preminulega in zadržite takšne komentarje zase.

REX 1243654 (nepreverjen)

KDOR KOLE JE ŽE BIL !Po moje ga je treba pošteno obsodite ! Nesreča se lahko vsakemo zgodi ! Taka malomarnost je pa res teško pozablena da za sabo vlečeš 400m poštenega ,ljubljenega delavca ,veseljaka še posebej v svoji gostilne !! KIKI POČIVAJ V MIRU !!

32323232 (nepreverjen)

dfghjkl (92.37.16.198)končno nešče priseben in sposoben minimalne empatije.

grabas (nepreverjen)

Od tistoga casa ka je tej pojbe zvane Bube zel tej osterðas prej pri potoke so cista zavozile svoj zivot to pa se zdaj kaze :( ... kiki pocivaj v mejre of pa tak svoje dobij od sodnije!

32323232 (nepreverjen)

REX 1243654 (89.143.103.80) si poleg sedo in veš, da se je zavedal, da za sabo vleče človeka? Vemo le to, da je pobegnil s kraja nesreče (kar je po vsej verjetnosti še eno kaznivo dejanje).

taddddaaaa (nepreverjen)

32323232 aha...:) sory...nesporazum...naroube san se izrazila, naroube si razmo....ok zdaj sva na istoj valovnoj dolžnini..:) san ti stisnola plus..:) zdaj bom se pa odstranila iz spoštovanja do svojcev..kak san že napisala enkrat "pustimo pokojnika naj počiva v miru, pustimo svojcem naj žalujejo v tišini in pustimo policiji naj opravi svoje delo...Kiki počivaj v miru...

hchsn (nepreverjen)

nemo nika drujgo pravla kak tau, ka nišče nevej ka se je v tiston momente dogajalo, pa nej trbej nekoga sodite. marsikaj lejko gučijte kak vaške tutalice, okoliščine pozna samo storilec. marsišto bi v takšni situacije isto napravo kak storilec ( se odpelo ). kda te panika zgrabi, odreagejraš čist nače, kak bi odreagejro priseben.

vajz (nepreverjen)

Že v ton prispevki ( http://sobotainfo.com/novica/kronika/povzrocitelj-prometne-nesrece-s-sm…) san napijsokomentatori pod imenon joshy, ka mi je sumlijvi. Krivdo je valiu na pešca, šofera pa opravičavo. Uredništvi sobotainfo je znani njegov IP. Je policija tou kaj preverjala? Tou so stvarij, ka so tipične za storilce, šteri majo slabo vejst. Stavin, ka je tou biu un.

janko je posalanko (nepreverjen)

Pa ka tao majo za for z neksimi bubami?

Buteci (nepreverjen)

No ka ges še tu nekaj napišen, znan keri so tej v toj skupini buba, brez končaneh nekšeh šol delajo tu nekše pizdarije cele čas, pijani so nej samo vsaki vikend ampak tudi čez teden si nakladajo..

Lejko bluzite okoliščine gor pa doj, še vedno ostane vozo je pijan, za to NI OPRAVIČILA!!!
kak drugo pa mrtvoga človika to nede pripelalo nazaj

Buteci (nepreverjen)

to so tej "deca", kera so več sploj nej deca ampak pač stari med 24-35 in so pijane budale.

jeny (nepreverjen)

Nemo rekla nič kriv je in pika.Žau !! Ampak poznan ga osebo in znan ka nebe muhe krila ftrgno vkraj ....dobričina od dobrične.Pač ga je alko povozo in se je zgodelo ka se je nej smelo.

butalci

VEČINA FOLKA VE KDO JE BIU..

Štorklaš1 (nepreverjen)

jeny,nega tu "pač ga je alko povozu",ker se pusti,da ga alkohol premaga,pa še,če je ne vem kaka dobričina bil,taki človik neje vreden...ka ga pes poščije,jaz bi se,če bi bil na njegoven mesti počil v tikef...

Buteci (nepreverjen)

jeny telko ka boš znala, samo zatau ka se do tejbe dela fain še ne pomejni ka je tak.
Ta družba je čista drugačna da je pijana in nasploh majo zelo slabe razvade tej bube ali ka so

jeny (nepreverjen)

Kak pa znaš ka majo slabe navade? jaz praven ka se je san kriv.Sicer pa se sake kaj spijej pa sejde za volan jebat ga.Jaz ne opravičujenj njegvoga dejanja sploj nej.San se je kriv.Ale znau je skoz vsen pomagate.dober dečko je on samo se je zajebo s pijačo

RAKSO PRVI (nepreverjen)

VIZIONARSTVO. ATAB BUBA SOŽALJE .

Buteci (nepreverjen)

tak ke poznan vse tej iz sela, nemo kak pa ka, ampak vrvli ka dobro. "Sicer pa se sake kaj spijej pa sejde za volan jebat ga" - ge san se še NIKOLI nej in poznan dosta lidij ka se isto še nikoli neje.

jeny (nepreverjen)

Ok saj ge tude ne sejden če spijen tan 10 šrpicerov al neka piv.Ziher ka nej ! Ale od enga špricera me ziher nikaj nede :) Ja mene je on ok bil.Zdaj pa kak tebe pa neven no.kriv je kakole

Edwn polek (nepreverjen)

Hehe poznan vse samo ata bubo nej. K O R 400m? Ka resno....pao kilometra...pijan se lejko kak ilija pa tao znas.... eh nika nemo pravo vec. Pre teh lehtaj be se pa ze lejko k pamete prislo. Glavno kike fajn pocivaj... tebe kor pa neven ka naj poven.

JANEZ PRVI (nepreverjen)

ZGROŽEN IN PRETRESEN.

xxxxx (nepreverjen)

Omg...nemren vrvate :/

joskec (nepreverjen)

Eno je, da preiskovalci na podlagi pric, ugotavljanja, ipd. nekoga izsledijo, drugo pa je ko dobijo vse na plasnju in samo pozvonijo na vratih. Delo je potrebno lociti od ne dela.

mheoshesl (nepreverjen)

najbole je pa to čudno ka si tu lekar realno nišče ne predstavla dolžine 400m... kak vrage ga je te trufo ka ga je tak daleč vleko? pa na terence celo... bi razmo ka je to normalen avto ka je nisiki ka se to hitro lejko zgodij. ali ka se je to z terencon zgodilo... skoraj nej za vrvati.či mi zna što to obrazložiti kak je to možno? :O

666 (nepreverjen)
joskec (nepreverjen)

Policija lahko le s pratom pokaze na nekoga, lahko na kogarkoli. Na sodiscu pa je, ali bo delovalo po crki zakona ali po sodni praksi seveda vedno po nacelu in dubio pro reo. Vemo kako deluje soboska policiji, pa tudi po UStavi rs je vsak nedolzen dokler mu s pravnomocno odlocbo ni dokazano nasprotno.

bubabube

Pozdravljeni. Sem tudi eden izmed tako opevanih pa napadenih BUB.Sicer nevem pa zakaj vas te bube telko motijo. Je ze res da se je to pac zgodilo in za to nega opravicila ampak ne obsojajte pa ne sodite na spletnih forumih ker nevejte oz. Vsi pametuvlete po svojih kriterijah.
BUBE so nej samo pijana banda kak nas nekatere imenujete. Smo pac vesele in pa na konci se vedno ljudje. Kdo pa kak se pa pijan voze med bubami pa mislen ka se vas vseh ne tice.
Bube so skozi skuper drzale in tudi se naprej do! Ne scitimo ga, dvomim pa da poznate vse okoliscine zato ne pametujte. Ker namerno je nihce nikogar nej povozo!! Druzine ISKRRNO SOZALJE. Buba- bube so stebof v dobron pa slabon!!!

BANER: PROSIM ČE SE TA TEMA ZAPRE ZA KOMETARJE!

Edwn polek (nepreverjen)

Namerno nej povozo? Ti znas ka nej? Mas dokaz? Hahhah jaaaj jaj jaj. Katastrofa. Ste vi prave buda..nej bube.
Zakoj be se pa zaprla tema? Ka se bube doj serejo? Svoboda govora. Imena pa tak lepo pridno brisejo.

Edwn polek (nepreverjen)

Tice se nas pa sto se pijan voze od bub.....segli smo mi tude peske na ceste....ka nemo koncale kak srmak kike.... aj jaj zalost :-(

Bubici (nepreverjen)

Ka lejko mi stoj pojasni ka so to bube? Slucajno kaksna turistična agencija ali kaj?

Edwn polek (nepreverjen)

Hahhha dobra

buba bube1 (nepreverjen)

na tvojem mestu se nebi oglašo raj se pogrezni nekan kak te je naj sran v ton časi s takšnim komentarjem pokicisti znate što so zato ukrepajte po zakonu?

xydf (nepreverjen)

bube drujgo ste nej kak pijane budale pa vseposejde samo sranje delate isto je bilo tu v sele,pravi norci ste bube vsaki si spijej neka pa je normalen vij pa ste budale ka vejkše budal nega

edennnn (nepreverjen)

Pa što so zaj te bube? Kakšna lokalna frajerska scena ali ka? Ali rejsan kakšna turistična agencija kak je že gori en napiso. Tan ste valjda glavni, lejko še svoje majce mate, samo tü spodaj vas pa bogme ne poznamo. Mogoče bi se malo opisali ali svojo WWW stran odprli :)

trobenta (nepreverjen)

Sako dejanje ma 2 plati! Ste se pitali kak je do nesrece prislo??kaksna je bila vidljivost ob 3 vgojno, je bilo sploj kaj osvetljeno?? Ga je voznik zarade kmice spregledno?? Je bil voznik pijan in sploj nebi smel voziti?? Zakoj pokojnik neje pravocasno odreagiro na avto? Je bil pokojni pijan? ? Resnica pride na dan, mi lahko le sklepamo! Poznam pa bube in cepraf redno pijejo in so velikokrat pod vplivon pa so decki tudi dobroga srca in delavni da skup stopijo. In nema veze zaj kakso soulo mas..vazno je kelko si po srce dober. Sakomi de pa sojeno na sodni den.

krobikar1

Policija je opravila veeelik posel, sedaj so na potezi drugi,....

buba bubi buba (nepreverjen)

bube so elitna skupina znotraj PD Selo. mentor in idejni vodja jim je ata buba. Za njega opravljajo tudi umazana dela. so bolje obveščeni od delu PD kot drugi člani. Ata buba sedaj si pa le nekaj drugega napiši na majco. po slikah s prireditve sodeč jih podpira tudi državni svetnik in župan. politik. za en glas bi še dušo prodal. opozorjen je bil da na buba prireditvah nekaj smrdi.

bubič (nepreverjen)

www. bube.kom

kovačovaMicka (nepreverjen)

Za vse tiste, ki se sprašujete kaj je buba. Evo definicija ( copy/paste ) iz SSKJ:

búba 1 -e ž (ú) zool. žuželka na razvojni stopnji med ličinko in razvito žuželko: izviti se iz bube; sviloprejkina buba; buba metulja; pren., ekspr. ti pa kar molči, saj si komaj iz bube zlezel ♪

Juni (nepreverjen)

Če je pa tao istina ,ka piše "buba,bubi,buba"te se pa več sploj ne čudin ,če se kaj takšnoga zgodi potem jim občinari davlejo moč tej bumbari pa tao izkoristijo?

Snops1 (nepreverjen)

trobenta, daj ne ga srat. Lejko te je sran, ka takšno zavržno dejanje probaš opravičevati. Sploj je nej srž zadeve v ton, ka je zbil pešca. Jasno je, ka se v takšnih razmeraj lejko to zgodi vsakome (3 vgojdno, kmica + zakotna cesta, ge žive duše nega ponavadi). In prepričan san, ka se takšne okoliščine upoštevajo tudi pri sodnike. Nenazadnje je cilou kaznivo, če si brez odsevnikov peški na cesti.

Zavrženost cejle zadeve je, ka je spizdo iz kraja nesreče, namesto ka bi pomago ponesrečenci. Mogoče, če nej kar sigurno, ga je kar med begom smrtno poškodoval. Zamislite si, če ga je vlejko 400 m in je vozo 60 km/h, je to trajalo skoraj pol minute. Kakšen posranec, strahopetec in brezčastnež to mora biti! Na veselicaj pa najbrž najbole glasen pa važen? No, či njemi tudi ob takšon dejanje zdaj tej t.i. "bube" podporo davlejo, te so tudi samo in nič drugo kak grupa opic.

Wisdom (nepreverjen)

lidgej, malo se zmerite,,ka ste rejsan tak naivni ka mislite ka je zatvor najbole pravična stvar ka se lejko zgodi za storilca? vejpa on de za svoje greje plačo, edino, či mislite ka je naš sodni sistem najbole pravičen sistem v cejlon vesolji,,to tak mravlja premišlavle...drujga stvar se pa ide za tako opevano drogo alkohol, kero sploj ne smatrate za drogo, še povrh vsega si đekson či pigeš,,oz. luzer, či si bar malo ne spigeš na veselici...a na drujgi strani de si pa nešče joint skado-naravna rastlina,brez predelave do alkoholnoga vrenja,,pa vsi skočijo v zrak ka je narkoman....ne ven,, ges bi predlago ka se alkohol skine z toga svejta!! pa vsi lidgej keri mislijo ka je alkohol bole ˝zdrav˝ od trave; strejlite se ka ste nej za nikši nuc! drugače pa ne izkoriščajte takših novic, za medijsko popularnost,,,poden od podna!!!

buba bubi buba (nepreverjen)

ali ni med bubabami tudi policist. morda bi on kaj vedel

lili007 (nepreverjen)

Osumljenec je znao ka neka za sebo vlecej...menej zanima ka je bilao v njegove glave ka se je nej stavo pa pomago!? On ga je pa 400m vleko kak vreco krumcov.

123 (nepreverjen)

Kakšne debate mate ej.. svašta.. ge san bila na veselici, poznan oba kereva sta bila udeleženca tej nesreče in san oba san tudi vidla v kakšnon stanji sta bila.. Tak ka se mi zdi grdo ka eni takšne pišete na storilcov račun, ne mislite pa na to v kakšnon stanji je bil pešec.. bil je tan z svojimi, domau je šau peš v Suhi vrh.. zakoj? Mogoče je celo ležo na ceste.. na to nišče ne misle.. to se je zgodilo za nepreglednin ovinkon, ker je polek njiva z koruzo in sploj nemreš vidite če se pela što kontra ali pa ide peš.. se mi pa rejsan zdi grdo od storilca ka se je nej stavo.. mogoče se pa je pa je vido ka več nega pomoči pa je rajši spizdo.. nemremo znati.. pa seveda ne zagovarjan nikoga, ka nede kakšne pomote.. ker sta oba dobriva človeka bila!!

kuki (nepreverjen)

fajn ka so ga našli,ampak moti me ka ne piše ime in preimek,saj če bi to kakšen CIGAN,naredo bi na veliko in na prvo stran pisalo CIGAN ta,pa ta je povozil in pobegnil z kraja,sramota nase drzave

ggg1 (nepreverjen)

Eni očitno nevejo ka se imena pa priimki nejsmijo javno objavlate.. piše pa 24-letni domačin.. isto kak bi če be napisale 24-letni rom..

mjau (nepreverjen)

Poznan vse Bube al ato Bubo nej.Što sploj je to? :O

567849 (nepreverjen)

nič ga ne zdaj braniti,naj mu pošteno sodijo 30let zapora vse odvzeti in pokojničevi hčerki dati,njegove pa na cesto vržti,saj so starši tudi krivi ker smrkašu dajo auto v roke ko vedo da je pijanec,sramota n še skrival se je izgnati jih iz vasi

6578 (nepreverjen)

567849 me zanima kelko si ti star ka 24-letneme človeke praviš šmrklaš.. glede na tvoj komentar bi ti kakšnih 15 dal.. tej šnrklaš kak ga ti imenuješ je cejle dneve delo pa si je avto kupo z svojih žuljev, pa šau na veselico z svojimi pejnezame.. neven ka so tu starši krivi.. plis toga je polnoleten..

Gost (nepreverjen)

Tudi jaz ne razumem zakaj starše mešate storilčeve poleg. Pri 24-ih nisi več noben nebogljen otrok (od polnoletnisti dalje odgovoarjaš za svoja dejanja!). Nekateri imajo pri teh letih že svoje družine.

gost (nepreverjen)

Sobotainfo se van ne zdi tou že malo pretirano? Ali se ide samo za klike...

kasparov

Preveč alkoholizma je v naših krajih. To je boleče dejstvo.
Potrebno je ozaveščati ljudi. Na potezi so občine, šole, država.
Namesto, da se pod pokroviteljstvom občine seli tisti montažni šotor iz vasi v vas, vsak vikend v drugi vasi, kot potujoči alkoholistični cirkus Montyja Pythona, naj se občina pobere skupaj in nekaj naredi v zvezi z akutno problematiko alkoholizma v občini Moravske Toplice.
Naj se preneha s proslavami bedastih rojstnih dni občine, pa z raznimi "lujpanjami kukorce", pa z zabavami po koncu sektorskih vaj, pa kurentovanji, pa maškaradami in ostalimi bedarijami, pa vsak teden si izmislijo neko novo prireditev. Te prireditve žal niso nič drugega kot navadne alkoholne seanse, ne glede na to kako se imenujejo.
Šole na našem območju je treba pohvaliti, trudijo se, ampak občine in država na tem področju ne naredijo nič, še več, s svojimi aktivnostmi posredno vzpodbujajo alkoholizem.
In kaj se potem otroci, ki vse to gledajo in opazujejo, na koncu iz tega naučijo?
Koliko smrti bo še potrebno, koliko otrok bo še ostalo brez staršev, da se bomo zganili?

izengakraja (nepreverjen)

Prvo kak prvo, pozno san tak pokojnoga tak tudi žal nesrečnoga storilca in sta oba bile osebi kerima ti nej trbelo 2x prositi za pomoč in tudi znan ka nebi niti muhe nikaj namerno napravila! Dejstvo vsega je ka je umrli bil smrtno pijen (potrjene inf. od ostalih na veselici) in ni mogel niti stati na nogah, tak ka je možnost ka je on ležal na cesti ali?
Od storilca avto pa nej poškodovani nej naprej nej z strani nej nigi, samo spodaj in nite ga je nej z nite enin potačon trufo, kelko san ge čul.

Toga storilca te obsojale kak neven ka, pa še novinari če vas je nej sran ka to nesrečo enačite z tisto ka se je zgodila v prosenjakovcih, ge je pri belon dnevi največja propalica ubila mater pred lastno mladoletno hčerko in za to dobil 20 mesecev, potem pa vas je lehko sran ka opravlate poklic novinarstva!!!

še enkrat sožalje celotni družini pokojnika!

izengakraja (nepreverjen)

butalci - in ti si? gamad ti je znaš što,...

butalci

SWAT..!!!!

In reply to by izengakraja (nepreverjen)

gost (nepreverjen)

Zdaj bi pa že lejko resno zbrisale komentare pa onemogočile komentiranje. Predstavlajte se ka to štej družina od voznika pa tudi od pešca.

G.Š. (nepreverjen)

Prosim komentatorja z vzdevkom grabas,da le tega spremeni,ker je preveč podoben mojemu priimku.Ali je pa to storil namerno? L.P.G.Š.

izengakraja (nepreverjen)

Dosta kritik san štel glede na portal 24ur.com, vendar pa tan v večino takših primerih onemogočijo komentiranje. Ali ten na sobotainfo se ide samo za klike. žalostno...

Kak je leko vzdevek grabaš podoben G.Š.? tuga..

gost (nepreverjen)

buba bubi buba (46.150.52.49), če tij znaš ka san ges kak "Policist" tuj član BUB, te me sigurno poznaš. Prijde do mejne pa ti razložen podrobnosti, če te tou tak zanijma. Samo te pa poven ka od teh podrobnoste ne boš spal en mejsec, ka do te more klačele. Če me poznš te verjetno tüj znaš ka mi je bil pokojni sošolec v OŠ, šofer pa mi je sovaščan pa kolega. Zdaj se pa postave v mojo koužo, kda se je vse skuper razpletlo.
Pijšeš ka so Bube nekšna elitna skupina v PD Selo, pa ka jim je vodja Ata Buba, pa ka delajo za njega tudi umazana dela. Tej Bube so fejst dobre dečke in dekline, izobraženi vsi zaposleni in delavni, pripravleni pomagati kda koli kar kole, komer koli. So samo člane PD in nič drüjgoga, tak kak mij vsi ostale. Nika so nej bole obveščeni kak mij ostale. Pa vodja jim je tüj nej Ata buba. Očitno ne vejš kak stvarij stojijo. Če pa znaš ka so delale kar koli ka nebi smeli, se pa obrni na Policijo, posreduj njim podatke, pa do one tou zriktale tak kak morejo. Če nemaš pa vtihne pa ne žale lidij na ton portale ka si jih dosta užalo s tvojim pisanjem pa no nič nej krijve za tej nesrečen dogodek.

buba bubi buba (nepreverjen)

sedaj se že ve , da se je fant takoj zaupal skupini znotraj bub. kdo mu je svetoval skrivanje ???? te so ga v nedeljo tudi ščitile. sedaj mi je tudi jasno zelo nenavadno obnašanje skupine ki je v nedeljo čistila vaški dom

black panter

bube so, lokalne veške pijandure

Landini

Selančari se že itak med sabo ne prebavljate, zdaj pa z vašimi sranji še smetite te komentarje.

gost (nepreverjen)

Buba bubi, tij se očitno zelo dobro informejrane o toj skupini lidij. Se mogouče eden od njih pa te zdaj vest bolij. Kelko je mene znano je bil doma, nindre se je nej skrijvo, pa avto je bil doma nej so ga skrili. Kak tou misleš?? Kak so se obnašale tiste ka so pucale gasilske dom. Ges san tüj tan bül ka san po vreče prišo, pa so bilij vsi normalne. Seveda malo bole žalostne zaradi dogodka, kar je mene delovale normalno, tüde ges san nej bil vesejle pa me je nej bilou za hece v takšen čase.
Če tij tou se znaš, zakoj se nej obvesto pristojne organe???

Gost (nepreverjen)

zatau ka je seronja močen je samo prek računalnika

1411

in ka je to PD Selo? planinsko društvo selo?

ziko (nepreverjen)

vseh mi je žau .zdaj lahko pametujete zgodilo se je

12123434 (nepreverjen)

323232 ne boj tak pameten, ni važno kakše okoliščine so bilej, važno je ka je bil umor. Tej pametni storilec pa se je nej napil ka bi ga stoj koli silo. Tudi odpelo se je na svojo odgovornost naj zaj za posledice odgovarja. Pa se paulek vsega je mladenič bil fejst priseben na drugi den kda si je puco auto pa sco prikriti sledi leko pa se je zgaudilo vse v veliki pristevnosti..... Barvo naši policaji ka so ga zgrabile, sigurno do ga tudi primerno kaznovali!!

123 (nepreverjen)

Ka ma zdaj to ka ma rad traktore pa kio z nesrečo? Ka je narobe z ten ka posluša modrijane? Zaradi toga je retardiran? Mislin no.. smo čedni ene..

gost 5 (nepreverjen)

izengakraja,da ne boš tok pameten,jas delam v tem poslu in vem da se takoj vidi kaj si podvozil (divjad ali kaj drugega)če prav se od zunaj nič ne vidi,pa tudi če bi ga s kolesom zadel se na kolesih nebi videla sled.

bad-boy (nepreverjen)

enjajte že vsi srati! pokojnoga nega, ovi de šau v čuzo, vij pa enjajte pisati ka tak nikaj nemrete spremeniti!!!, samo kažete kakšen IQ mate.

gost (nepreverjen)

ja šau de v čuzo smo max 2 leti kikija pa več nede med svojimi najbližnjimi KRISTJAN POČIVAJ V MIRU GOSPDOVEM

Puprl lady (nepreverjen)

OMG...nabijete 109 komentarov o pokojnem in o povzročitelju nesreče ter o bubah in nasploh celi vasi Selo.Đizes no !! Komentera se sigdar največ člankov ge je što koga bujo(primer zemimo o megy kda je ovo namlatela)in to se največ javlajo vaške lidjej.In ziher san ka je največ grdih komentarov ziher zlatelo s strani Selančanov pa kakšoga Fokovčara.omg ste bedni s ten resno! dečko de že poplačo svoje ka je naredo in naj vas ne briga kak pa kda. Kriv je pa kakole je bil pijna al trezen pa če je gospod Kristjan ležo ale šau.Povozite ga nebe smel.Ale dajte no mer s ten sranjon in enjajte ga šinfate ka ma zadosta več navole kak pa to ka de štek ka pišete o njen.Me resno zanima če be pisala o njen tak če be bil to vaš kolega. Bube so bube in jeh njajte pr mere.So kolege kere se pomagajo.Ništerne med vame be se pa zadbodle nož not v hrbet.Resno ne štekan kak leko mate še volo po takšnon čase pisate o njen pa pokojnon.kakole te napisale to Kikija nebo zbudilo...

butec in Butec 3

Ka ga pijzdo si branite, ges poznan oba dobro . Znan kaksen je mali buj na sakoj veselici najbole pijan med vsemi. In znan ka je pokojni kiki zelo dober človek buj . A takšo tele kak je mali pa se naj nespravla za volan. Naj se rajse san obesi ker za tau opravičila nega je napravo. Nasa drzava pa je tak v kurce glede sodišč. Ze če poglednete primer Maček keri se je mrtvo pijan pelo kontra po autocesti in obil tri mlada zivlenja in za to dobil samo 8 let zapora. In še naj nekdo reče, da smo pravna država . Prej nam je bilo lepse ko nismo bili v evropski uniji evropa nas zapravi. Gleda alkoja pa bi ga trebalo prepovedat in travo leganizirat, ker je zdrava in marsikaj se da narediti z nje.

wxga (nepreverjen)

tej ka pijše ka naj se komentari brijšejo pa ka naj vse doj zbrijšejo je eden izmed teh bube,kdo so bube tau so pijance budale smotane ka nemajo os koncano tau so samo problematičare za zdravlenje

kmetavz (nepreverjen)

Zakoj brisete komentare sobotainfo?ka je slaboga ce se napijse ka je retardirani pijanec?ne scitite pijanih voznikov ki ubijajo ljudi po cestaj!

Purpl lady (nepreverjen)

pijane doj pijane gor sake vikend.Če njin paše naj pijejo.Dečko je naredo napako in de zato plačo.Nemojte žalite še vsej ostaleh ka so njegve kolege.Poven pa samo eno:leko se zgodij van pa mene ju3 ka koga povozite.Mene je večra biskilist v dežje zavino med avtojame ven na glavno cesto.Če be ga ta vdarila pa bujla pa be bila seveda kriva. To ne pomene ka zagovrjan povzročiteja ampak malo se poglenite ka pišete.To so žaliteve dragi moje.ČE se zahteva vaš IP ste pošteno nasankale.Javno žaljenje je fejst kaznivo.Enjajte že inok.Pa lepo bi bilo ka se tema zaklene za komentare.

wywywyw (nepreverjen)

Nej ste normalni......Kikija so pokopali...storilca imajo....pametuvlete vsi vpoprek...nemate drujgoga dela????????

ddddp (nepreverjen)

vsi povprek ste idioti ka nevejte ka pijšete njajte storilca pa pokojnoga pri miru brigajte se za sebe pa de svejt lepši!

black panter

prekmurski nacionalni šport je lokanje po veških veselicaj,te se pa še najdejo idioti ka tou podperajo

abcdeedcba (nepreverjen)

butec in Butec 3 : a tij se pa tak dober človek pa nikole nič slaboga ne napraveš nikole se z avtojon ne pelaš.... ka si zdaj tak pameten ka se naj san obejse... ah tebe se pa to nemre zgodite ? lejko si čista trejzen pa za 2 sekunde kraj pogledneš in evo nega ga več... in tej primer primerjaš z ten na avtoceste ? po zdravoj pamete je ov šal namerno v nasprotno smer vozet.. ale v ton primere je pa 100% nej šal namerno povozet človek.... ale kak si tij tau predstavlaš ? pa oprostete ka san še ge napijso svoje mnenje.. malo si zamisle ka to zdaj storilec štej ka boš njeme neka gučo ka si naj vzeme živlenje!! tak kak če se to nemre kome drujgome zgodite. ale pač zgodelo se je njeme... če bi se kome drujgome be tude vsi pametne bili ka je bil pijanec itd... oba poznan zello dobro bole kak 95% kere to tu kometejrajo in tude z obema san na usodno noč gučo :S pa me je fejst žal ka se je zgodelo neman pa rad ka nešče nikoga obsoja :S to pa še mene malo bolij gda nešče nekome tak slabo želij :((

xxxxxxx (nepreverjen)

Samo eno vsem ki povzročitelja tak obsojate naj se vam to zgodi,pa te te čitali za vas takšne komentarje,te de van lepo?

policaj tolovaj (nepreverjen)

v zatvor z njin že gnes ka se pa ne skrije strahopetec!pa 30 let robije pa te de traktor pa kia

black lady (nepreverjen)

kakše zalitve so če sto napiše ka je pijanec a purple lady?če bi nej pijan biu bi lepo tan počako pa človeki pomago!samo je spizdo pa se skril!na drugi den pa ze avto prau...ne serte ga...to je naklepno dejanje!naj bi počako pa pomago ker se to saksomi lejko zgodi!zakoj pa je nej?odgovorte tisti keri ga zagovarjate pa zahtevate ka se tema zaklne?itak de se v vestniki pa v novicaj pa tan de slika pa ime napisano što je to napravo...nej kak tu ka doj brišete ime da itak znamo što je...

.... (nepreverjen)

Tau se sakomi lejko zgodi, ali neje opravicilo ka je nej stavo pa pomago, ka ne vrvlen ka nej znau ka koga ta vdaro ka ze zruzi ce kaksega macka ta vdares nej pa cloveka! Pa pijan gor ali doj. Ce bi stano be vse nacek bilau. :( pa ci je ze taksni frajer ka vujso naj bi meu jajca pa bi se predau, nej ka avto glancau. Brez besed.

Gost (nepreverjen)

kak vas je nej sran gnoji nič vrejdni delat se spravte pa ne tutivajte tu.tau samo takše večijnoma pijšete kere ste ste socijalni problem ka mate čas pa čakate ka prijde 20 den v mejsce kaule ka dobijte podporo.sran vas je lejko

butalci

LOWAK!!!

In reply to by Gost (nepreverjen)

Gost (nepreverjen)

Resnica nekatere boli. Tudi pokojnika je. Naj počiva v miru in sožalje družini in vsem njegovim prijateljem.

buba bubi buba (nepreverjen)

fant je bil v takem šoku , da je že okrog štirih avto pral v BTC . potem ko je prijel na finto , da iščejo terenca ga je pa še enkrat pral na MOLu . pozabil je na kamere. slabe inštrukcije. Menda se preverja telefonske klice osumlljenih.

butalci

MRTVO PIJAN SE AVTO PRAU V PRALNICE.. SVAŠTA

kangler (nepreverjen)
nika123 (nepreverjen)

Ne ven ka naj poven na tau, poznan oba storilec je trij lejta mlajše od menej na mojo šaulo je odo, rejsan je bio sramežijve, ale tau ka ta mladijna dela je katastrofa. Da se pojane vozejo z auton je pa vijšek, kiki je bio z sujoga vreja pa je peške šau domau ovo tele pa je bio domačin pa nej mogo ite peške domau, ali pa da bi ga što cukno do daume če je bio pijan. mij smo ga tude žurale pa pilij pa skaus se zmejnimo ka tiste kere voze ne pijej ali pa se pozovejmo taksi. če lejo tau delajo eni kere majo pamet pa odgovornost, te ne ven zakoj nej mogo on napravete tak. tau ka se je kujpo auto z svojih žujlof še ne pomejni ka se lejko pijan voze. Da san ge inšpektor pa da znan da je negi veselica, bi oni že vidli postavin jih pa jeh stavlan lipau pomalen pa mijslen ka se nebi vupale vozet več z auton. Živen v Marebore pa znan kak je z mladijno nišče se ne vupa vozet z auton ka zna ka ga čaka, kazen takšna ka bi se za vujame čoho pa istreznitev. Tu v maribore si zemejo takse ali pa idejo peške. Katastrofa od mladijne se pa ne čujden ka se je zapiu vejpa kmete so doma se ne čujden rejsan. Če je kiki bio pijan ali nej je meo telko pamete pa je šau pešaka kar se mi zdi pametno konec koncov če bi kiki šau z auton bi lejko njega povozo oz. bi lejo bilau kontra. Ta mladijna je den denes tak neodgovorna pa nadrogejrana. Pa ne gočin kak nekšna starejša oseba, gočin kak oseba njegovih lejt. Seveda tej ka pa storilca branijo so pa itak kolege, prave kolega nede pujsto ka se njeme kolega pela pijan domau ka se nikdar ne vej ka se lejo zgodij primer takšne kak je tej bio, lejko pa be se san ka napravo. Pa da je še v pralnece auto prau nej me hrušk prodavate da neje znau ka se je zgaudelo. Zaprejte ga za kar lejpo lejt pa naj štodejra če se njeme je spačalo pa frajera pitete okaule. Eden tak pa drujge tak, da ga zaprejo pa se nedo več vupale za volan edijno če je rejsan vsejkane. 12 lejta dekleca je ostala brez ateja, pa znan ka je bio kristjan dujša od dujše pa odgovoren stareš. Kristjan počivaj v miru, pa vsem domačim sožalje.

Landini

Katastrofa od mladijne se pa ne čujden ka se je zapiu vejpa kmete so doma se ne čujden rejsan.
Kaj zdaj, a misliš, da se vsak kmet zapija? Draga moja damica, prekleto se motiš.
Ti samo potrjuješ tisto znano pravilo:"Seljak može otići iz sela ali selo iz njega nikada." S to tvojo veleumno izjavo, si mi pa res stopila na žulj. Me prav zanima, katera damica si.
Sploh mi pa ne bo moraliziral nekdo, ki živi v malo večjem mestecu, katerega prebivalci so vseslovensko znani po zapijanju. Pa, da ne bo pomote. Ne pijem in nisem kmet. Me pa prekleto moti, ko nekdo pljuva po kmetih, samo zato, ker se je iz kmetijskega področja odselil, pred leti pa še po vaškem blatu rovaril. Tudi jaz prihajam iz teh koncev. Ne prenašam pa komentarjev, ki se navezujejo na mnoge moje kolege, ki so se odločili kmetovati. Ne pozabi. VSAK KMET NI PIJANEC.

In reply to by nika123 (nepreverjen)

nika123 (nepreverjen)

Ne pravim da so vsi e tu se pač opravičujem če sem koga užalila, ali jas nisem z kmetov doma pa sem na seli živela sem pa pri kmetih bla za snaho pa vem kak je niso vsi pijanci ali večina je takih ko kaj delajo namesto soka ali radenske se na njivah pije špricer, prokleto dobro vem to sprobano, potem pa še doma če kaj delajo je isto. malo si poglej slike samo pivo in vino ma v rokah, vsak je svojega telesa gospodar pa naj dela z njim kaj hoče ali če pije naj ne hodi na cesto kaj pa če bi bujo keroga otroka, rejsan je ka vgojno ob pol trej nega dece na ceste se pa zamisli ka je vora večer osen. te pa me povej enoga ka doma silejrajo ali nakladajo bale da namesto vijna pijej sok...

Landini

Prihajam iz vasi zelo blizu Selu. Naša vas je pretežno kmetijska in ja, lahko ti povem za več kmetov, ki ne pijejo, ko se redno dela. Poleg tega pa, bale se, vsaj pri nas, že več dolgo ne nakladajo.

In reply to by nika123 (nepreverjen)

black panter

vsi so nej pijanci, 90% pa sigurno

nika123 (nepreverjen)
lokaš (nepreverjen)

to ka nika pravi je živa istina!kmeti gor al dol alkohola je ogromna prav na vaseh!pa se tega niti ne skriva!po vaških veselicaj vidiš kak ločejo nenormalne količine alkoja te pa v avto pa idemo!edina dobra stvar je ka te tej doma nemrejo ribati pa goričke pridejo v soboto v varoš po gerbuc!

Gost (nepreverjen)

pa kak vas je nej sran ka takše pijšete pod tau temo škoda ka sunce sija na vas.tij si pa 90% psihični bolnik delat se spravi govno prokleto

ka vas briga (nepreverjen)

SKINTE ENAOK TAO SRANJE SELANSKO S FORUMA-SRAM VAS BILO SOBOTA INFO

black panter

mij eni delamo,nej kak ti govno prokleto seljačko

grinta (nepreverjen)

ges se tudik znalijem se pa ta vsaj 1x na teden če nej pa na 2 tedna.. ampak kda se zaločen ne vozim

nika123 (nepreverjen)

Dejstvo je eno gočijmo ali nej biu je človek ne pa ne ven ka, pomago be mu nej pa ka je spizdo, vsak pameten človek be pauzvo rešilce pa policijo on jih nej zakoj pa san zna, po mojen mnenje jih nej zatau pauzvo ka be spaso svojo rit, če be biu trejzen be jo pauzvo nej pa ka je šau auto prat kak ga nej pekla vejst ka človeka povoze pa še 500m ga vleče za sebof pa nej skapejro ka je nekaj naraube. Če povzraučeš prometno nesreo vsak priseben človek pozovej pristojne, samo e pa znaš ka se krijf pa se zavedaš ka te čaka te pa spijzdeš. Nem se pogočavala ka so kmete, kmete gor ale doj dejstvo je da je krijf, pa ne zdij se mi fer da človeke ne pomagaš samo tiste ka nema srca pa se njeme jebe za cejle svejt je nej tak odgovoren. Če be pauzvo policijo be sami njeme dale za fudat pa be njeme najšle alkohol v krvi. No tau san ščela povedate pa se nemo več pravdevala ka so kmete. Pristojnost pa de že znala tak napravete da de praf pa vupan ka do se praf odlaučele pa njeme naložele kazen da se de za cejlo živlenje zapaumno pa še marse kdo be malo premislo če de se še kda vsedno za volan pijan ale nej. So bedake takšne pa drugačne na ten svejte, samo da človeke ne pomagaš če se njeme že kaj napravo te pa tuj neven. Mij tude eni delamo, samo mamo srcej do sočloveka da njeme pomagaš.

com (nepreverjen)

Nerazmin vas lidi ka ne poznate resnice, nemate pojma o podrobnostih pa tu neka razpravlate ka sploj nej resan ka si vsi po vrsti neka vcuj zmišlavlete kak vas li nej sran? Pa resno edni ka nemate drugoga dela kak tu po sobotainfo komenterati slike?
Pa sobotainfo leko bi to komenteranje onemogočili ka je resno brezveze
Zdaj mi pa leko minuse talate, samo znate ka man prav.

RS (nepreverjen)

Sprašujete se zakaj ni pomagal, zakaj ni poklical rešilca, kako da ga ni opazil (400 m)...
Jaz pa se sprašujem kaj za enih bedakov komentira že 140 komentarjev o tem, o čemer NI ČLOVEŠKO komentirati. In če že navajate, da ni bil povzročitelj ČLOVEŠKI, tudi VI niste, da sploh o tem razpravljate.
Ne, ne poznam nikogar, ne povzročitelja in ne ponesrečenca in tudi ne zagovarjam nikogar. Ja zgodilo se je, kot že 1000 in več "nesmiselnih" nesreč, ki bi se jih ob drugačnem (pametnejšem) ravnanju dalo preprečiti oziroma ne bi do njih prišlo. Ampak tako pač je in tega s svojimi komentarji ne boste spremenili nikoli-nikdar!!!

R.I.P.

RS

gost (nepreverjen)

saj pa itak že vsi znajo kdo je bil.. taka nema veze če se objavi ime ali ne

zvejzda321

Pa v časopisu Slovenske Novice je objavleno ime....

wxga (nepreverjen)

bube največje budale,pijance,najbole problematične daleč okoli,za njih nega dobrih besed,škoda ka sonce sija na njih

.... (nepreverjen)

wxga tij se nevadno seljačko tele ka se pameten zaj tu gor pa nikše bube omenjaš pa neven ka vse nej ka se je zgaodelo se je zgaodelo me zanijma če be se tebe,če be te tak pameten buo kak se zaj!najležej je komentejrate pa pameten bite ešče matere je najbrž žao ka te skotela ker se resno tele od teleta drujgo nevejš kak tutivate pa drujge v drek tiskate ka so nika nej krijve!!!

radoveden (nepreverjen)

mene samo zanima ali je ta fant na prostosti ali pa je pridrzan če kdo ve?

!!!!! (nepreverjen)

ne glede na vse, ka se je zgaudilo, bube so in vedno do držale skuper. Ne ven, zakoj eni v komentaraj krivijo vse,keri nemajo nika s ten za neljube dogodke-(starši, bube,...). Zgaudilo se je, nemremo kaj,ali me zanijma, komi bi bilau zlejka v njegvoj kauži, te pa še serete po njen. Ne vijdite, kelko napravljenoga dela je bilau, kda so delali, kelkokrat so si med sebov pomagali, pa tudi drujgin pa tau de dale tak ostalo. verjetno je ta sklepčnost v nausi marsikakšnoga, keri tu pluvlejo po bubaj. SRAN VAS BOJ, niti si ne zaslujžite, ka bi van kdaj što pomago !!!

Radiogaga

Imam en predlog kaj če bi se bube in metulji dobili nekje na vasi in bi tole med sabo razčistili? šli ste že preko vseh zdravih mej... drugače glede slovenščine ste tudi bolj šibki..

hhh (nepreverjen)

Mijslen ka ste vsi skuper šli malo predaleč tao ka tu tutivate pa nikše kmete pa neven ka vse talate en drujgome tao nede pokojnoga zbujdelo,storilec de pa tao odslujžo in nejsmo mij zatao tu ka mo pametne ampak mijslen ka be čas buo ka be vsi sküper henjale ker ka je preveč je pa preveč!

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice