Foto: Promet.si
Na avtocesti se je prevrnilo tovorno vozilo. Zaprt je bil vozni pas med Višnjo Goro in Grosupljem proti Ljubljani. Ceste so spolzke, zato bodite še dodatno previdni.

Iz Policijske uprave Ljubljana so pojasnili, da se je nesreča zgodila nekaj pred 11. uro na lokalni cesti od Male stare vasi proti Perovem na nadvozu čez avtocesto.

V nesreči je bil samoudeležen voznik tovornega vozila, ki je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal s ceste, trčil v varovalno ograjo nadvoza in jo prebil, nato pa je tovorno vozilo padlo čez most na odstavni pas avtoceste, kjer je obstalo prevrnjeno na streho. Voznik se je pri tem lažje telesno poškodoval.

[🚛 PROMETNA NESREČA] Na dolenjski avtocesti se je prevrnilo tovorno vozilo. Zaprt je vozni pas med Višnjo Goro in...

Objavil/a Promet.si dne Ponedeljek, 16. november 2020

Zaradi ogleda in odpravljanja posledic prometne nesreče je bila za krajši čas zaprta avtocesta v smeri Ljubljane, so še dodali policisti.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Karl Marx (nepreverjen)

a valda je tak tüj pošteno, ka Lidl Hoffer, Spar nemre več odavati televizorov,škeri, bejle tehnike, td, ovi šteri so pa specijalizejrani za tou pa nesmijo. Vej pa bojmo pošteni pa povejmo, kak so penzijonisti čakali na akcije v Lidli ge so fse doj pokupili, tak kak či bi biu sodni den. Zdaj majo že znankar telko parsksajd škeri, ka marsišteri prvatnik nema. Moj sosid on ma tüj tej betek, fse spoküpuvle, glavno ka je akcija. Pa nej ka bi si što mislo, ka man kaj proti penzjoniston, naj delajo, vej mladini se itak več niti dece ne da delati, zgleda ka mo še mogli mi starejši brez penzije tüj tou delati.!

Debeli fuknjenec (nepreverjen)

Debil prizadeti si bil in boš tudi ostal.

In reply to by Karl Marx (nepreverjen)

Starejše novice