*Fotografija je simbolična
Kronika pomurskih policistov.

V preteklem dnevu smo policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala. Obravnavali smo enajst kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, sedem primerov povoženja divjadi in dve poškodbi vozila na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete je bila v Beznovcih obravnavana tatvina skuterja rdeče-srebrne barve, v Murski Soboti vlom v stanovanje in v Gornji Radgoni goljufija.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

V Razkrižju so bili prijeti trije državljani Maroka, ki so na nezakonit način vstopili v državo. Po končanem postopku bodo vrnjeni hrvaškim varnostnim organom.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes pogosteje opravljali na območju PP M. Sobota in na pomurski avtocesti.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Mb78 (nepreverjen)

MAROKO IMA AMBASADO V SLOVENIJI IN V HRVASKI
KAJ SE DOGAJA?
ZAKAJ SE NE POSLJE TEH LJUDI KI TRDIJI DA SO IZ MAROKA V MAROSKO AMBASADO??????

Bindi (nepreverjen)

Vrnjeno Hrvaton? Ka pa če zaprosijo za mednarodno zaščito, do policaji delali protizakonito?

JOJ, JOJ POLICIJA (nepreverjen)

To je zdaj dogodek ka so prijeli 3 ilegalce, ka jih pa vsak dan v Slovenijo pride 300 pa sploh ni problem. Pa od teh 300 jih policija zasledi kvečjemu 50 in teh 50 sprejmemo v Sloveniji z najvišjimi častmi, dočim jih pa Hrvatje streljajo.

Starejše novice