V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri kazniva dejanja, sedem prometnih nesreč, v katerih so bili trije udeleženci telesno poškodovani, pet kršitev javnega reda in miru, požar, nedovoljen vstop, tri povoženja divjadi in zasegli eno vozilo.

Na področju kriminalitete so na območju Lendave obravnavali lahko telesno poškodbo, goljufijo pri nakupu in vlom v objekt. Na območju Ljutomera pa je bila obravnavana tatvina v trgovini.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali. V Policah obravnavan požar na osebnem avtomobilu. Požar so pogasili gasilci. Nastalo je za 2000 evrov materialne škode.

Prijeti so bili štirje tujci, ki so pred tem na nedovoljen način vstopili v Republiko Slovenijo.

Na območju Ljutomera je bil kršitelju zaradi hujših prekrškov v cestnem prometu zasežen osebni avtomobil.

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti in na območju Policijske postaje Murska Sobota.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
claudia... (nepreverjen)

Od zdaj naprej pa hotelske usluge! V Veliki Britaniji bo zdaj takim in podobnim konec, ker so izvolili desno vlado, levičarji pa že v jok - protesti.

Enota mejne Policije (nepreverjen)

nujno potrebna

nagicigan (nepreverjen)

seveda sedaj pa do šli v HOTEL SLOVENIJA in živeli na naše stroške, prokleta nesnaga ovi pa naši levi, humanitarci in drugi, ki jih sem uvažajo. Takoj jih izgnati iz države, šofera pa na prisilno delo 10 let in bi bil mir, samo pri nas de plačo globo in drugi teden zopet jovo na novo bo prevažal te smrduhe.

Starejše novice