Vir: Policijska uprava Novo mesto
Policisti so opravili hišno preiskavo pri mladoletniku in med drugim zasegli naboje, prepovedane tablete in tudi ukradeno harmoniko. Poleg tega so našli še tri harmonike, za katere obstaja sum, da so ukradene. Jih prepoznate?

Policisti Policijske postaje Krško so pridobili odredbo sodišča in opravili hišno preiskavo na naslovu bivanja mladoletnega osumljenca v okolici Grosuplja. 

Med hišno preiskavo so našli in zasegli harmoniko, ki je bila v maju leta 2021 ukradena iz stanovanjske hiše v Površju, 17 nabojev različnega kalibra, 13 tablet, za katere obstaja sum, da vsebujejo prepovedane snovi in prepovedan pirotehnični izdelek

Zoper osumljenca bodo na pristojno tožilstvo podali ovadbo zaradi kaznivega dejanja tatvine in uvedli hitri postopek zaradi kršitev določil zakona o orožju, zakon o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami in zakona o eksplozivih in pirotehničnih izdelkih. 

Našli in zasegli so še tri harmonike, za katere osumljenec ni znal pojasniti izvora in prav tako obstaja sum, da gre za ukradena glasbila. 

Policisti pozivajo vse, ki bi zasežene predmete prepoznali, da pokličejo na Policijsko postajo Krško na številko 07 49 29 400 ali na številko 113.

Vir: Policijska uprava Novo mesto
Vir: Policijska uprava Novo mesto

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice