Fotografija je simbolična
Na pomurski avtocesti je v jutranjih urah prišlo do prometne nesreče.

Vsi tisti, ki ste se že podali na pot, ali se še podajate na pot in boste zavili na pomursko avtocesto, bodite previdni. 

Na pomurski avtocesti je namreč zaradi prometne nesreče med priključkom Lipovci in počivališčem Murska Sobota proti Mariboru zaprt prehitevalni pas.
 

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
šarvedi (nepreverjen)

Ta del avtoceste, ki ga vzdržuje soboška enota Dars-a je daleč najslabše vzdrževani del avtoceste v SLOVENIJI. Poleti je najslabše pokošeno in očiščeno, ograje so poškodovane po nekaj mesecev, velika opozorilna tabla na reki Muri dela redkokdaj, pozimi splužen samo en pas avtoceste, danes pri - 1 celo poledica. Ko delavci te enote opravljajo kaka dela na AC so zelo nevarni sebi in drugim. Po AC hodijo kot kure brez glave. Zdaj sem se pripeljal iz LJ - kjer je več snega je dobro cesta, od Lenarta proti MS pa vsak izvoz katastrofa. Vinjeta pa 220 eur...

Seko (nepreverjen)

Pa kaj samo jamras malo prej dvigni to zaspano leno rit in nebo problemov na poti pa si spucaj avto ka boš nekaj videl iz avta. Ce je sneg niste eni zadovoljni ko je poleti vroče pa umirate od vročine. Brezvezni ste tako kot taki komentarji.

šarvedi (nepreverjen)

Seko , ti si tele. Z Ljubljane sem šel ob 5.30. Do Lenarta ni bilo nobenih problemov, pa je bilo 3x več snega kot v Prekmurju.

Starejše novice