*Fotografija je simbolična
Trenutno so na delu intervencijske enote, šlo naj bi za varnostni dogodek.

Prehod Obrežje je zaradi varnostnega dogodka do nadaljnjega zaprt za ves promet v obe smeri. Omejen je tudi promet na avtocesti do Obrežja.

V dogodku ni bil nihče poškodovan, so sporočili policisti. Več informacij za zdaj niso posredovali, po poročanju portala 24ur.com pa naj bi šlo za bombni preplah.

V času zapore se lahko potniki preusmerjajo na mejna prehoda Slovenska vas in Rigonce. Avtobusi se lahko preusmerjajo le na mejni prehod Rigonce, tovorni promet pa na mejni prehod Metlika, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Portal 24ur.com poroča, da so policisti po neuradnih, a zanesljivih podatkih, na Flixbusu, ki je vstopal iz Hrvaške v Slovenijo, odkrili eksplozivno napravo. Kovček z bombo so izolirali, moškega pa vklenili.

Novomeški policisti so le zapisali, da so na delu intervencijske ekipe, zato več informacij trenutno ne bodo posredovali.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
br (nepreverjen)

štimer za klavir je imel v prtljagi, policaji pa seveda niso muzikalni.

MILIČAR (nepreverjen)

BUTALEC KAJ BRIŠEŠ KOMENTARJE, KI SO NAPISANI V SKLADU Z PRAVILI KOMENTIRANJA, A V SLOVENIJI VEČ NIMAMO USTAVNE PRAVICE POVEDATI SVOJE MNENJE ?????

BRIŠI MUDONJA (nepreverjen)

Spet duševna hrana za nas plebejce. Cel jebeni dan, od ranega jutra do 24ur Zvečer, Odmevov, itd... nas bodo futral s preverjenim FAKE BREAKING NEWS "izrednim stanjem za en dan"!
Klasični Deep-State spin, da na prvi delovni dan po praznikih ni treba režimskim medijem poročat o Štromajerjevih umazanih živalih oz. da MSM družbenopolitične ustvarjalce zaposlijo z obrabljeno in debilno BOMBA stično zgodbo (ker, če ni bomba je pa beli prah v kuvertah) s katero bodo preusmerili pozornost raje stran od nesramnega, privilegiranega debelinkota, ki hkrati predstavlja esenco te leve salonske navlake.

In ob koncu dneva....je Šarec and Company nedotaknjen kot regratova lučka po viharju! Deep-State sit, raja nafutrana!

Starejše novice