Trčenje dveh vozil.

Bralec Sobotainfo nas je obvestil, da je na cesti Murska Sobota - Bakovci, pri uvozu na avtocesto prišlo do prometne nesreče.

Udeležena sta dva osebna avtomobila, nastala pa je samo materialna škoda.

Če se vozite v tisti smeri, bodite previdni.

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
pozorni (nepreverjen)

Postafte semafore. Eni ne ločijo, ka je zmanjšana hitrost pa nizko letijo od Sobote proute Bakovcon in obratno, tak ka moreš dobro pazete kda prijdeš z AC na tau letalnico. Sploj pa ne ven ka frčkarijo v tej otokaj pa zapejrajo ustaljeni uvoz in izvoz na AC. Mo vido če de rejsan zapora do 30.07.2020 kak slavnostno pijše ali pa san spregledno letnico, ka de tau 30.07.2021, kak je prinas tau v navade. Dela se po navade sigdar podukšajo na podlagi razne aneksov in doplačil.

KrožiščaDoTokija (nepreverjen)

Krožišče postavite.

bbbbbbb 22 (nepreverjen)

Ja najboljše tunel zgraditi da se nebo videlo , kak se zaletavajo divjaki en v drugega

In reply to by KrožiščaDoTokija (nepreverjen)

AAAAAAAA (nepreverjen)

Seveda de pa cesta krijva nej šofer keri ne pazi kak vozi. Se pa lejko zgodij sakšomi trenutek nezbranosti pa je že nesreča. Samo ka ostanejo si brez poškodb.

kretenizem (nepreverjen)

Ka pa če bi se tisti ka se iz sobote pripelajo držali omejitve, kera je 60 ? Ka se mi vijde, ka se tu rejdko što pela telko, bole 100 ali pa še več. te pa naj en prijde z avtoceste z nekšin slabin avtojon pa naj še trepeče malo, de težko vujšo ovome letečome. te omejitve so tü od vsega začetka taka ne ven ka je zdaj nainok nači kak je bilo pred 10 lejtame.

Starejše novice