Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in na pomurski avtocesti.

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali eno prometno nesrečo, v kateri je nastala samo materialna škoda. Obravnavani so bili še trije primeri povoženja divjadi.  Poleg tega sta bili obravnavani dve kaznivi dejanji in štiri kršitve javnega reda. 

Poskus vloma

S področja kriminalitete je bil v Lendavi obravnavan poskus vloma v stanovanje. Soboški policisti so obravnavali poškodovanje tuje stvari. 

Javni red je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.  

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja so radgonski policisti zasegli moped.  

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in na pomurski avtocesti.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
. (nepreverjen)

Samo dajte romuni letijo 130, slovenci 150. Napravili bi avtocesto, ne pa hitro cesto.

.... (nepreverjen)

ite tudi po soboti, kolesarji pa rolkarji se vozijo, oz. dirkajo v nasprotno smer. Res je tudi, da treba pol sobote obvoziti če bi se rad držal predpisof pa šel na drugo stran, poti za kolesarje so slabo označene, naenkrat se končajo ali to je že druga zgodba. Naj se kaznijo če vozijo napačno pa po pločnikih, če ni za bicikliste.

Starejše novice