Danes, ob 11:17, je prišlo do požarne nevarnosti na Policijski postaji Murska Sobota, zaradi katere so morali na intervencijo soboški gasilci.

V poznih dopoldanskih urah so v Murski Soboti zatulile sirene, saj so gasilci dobili vest o požaru, do katerega naj bi prišlo na murskosoboški policiji. Gasilci so se nemudoma aktivirali in odpravili na intervencijo, s kar dvema gasilskima voziloma. Ob prihodu na kraj domnevnega požara pa so hitro ugotovili, da je bilo njihovo posredovanje, na srečo, nepotrebno.

Po naših neuradnih informacijah naj bi bil vzrok za alarm na Policijski postaji Murska Sobota akumulator enega izmed policijskih vozil. Posledično je prišlo do dima, zaradi katerega se je sprožil tudi eden izmed senzorjev in so tako bili aktivirani soboški gasilci.

Uradne informacije sledijo.

Iz Uprave za zaščito in reševanje RS so sporočili:

"Ob 11.18 se je v Ulici arhitekta Novaka v Murski Soboti pregrel akumulator osebnega vozila, priklopljen na polnilnik, zaradi česar se je zadimilo v prostoru. Gasilci iz PGD Murska Sobota so preventivno pregledali in prezračili prostor."

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
kardoš (nepreverjen)

V poznih dopoldanskih urah alo ? To še nikoli nisem bral in slišal

Busybee (nepreverjen)

Škoda ka so svinje nej gorele. ACAB

pojeb1234 (nepreverjen)

boš mel barabe kda de ti što kaj vkradno pa boš jih še nuco

In reply to by Busybee (nepreverjen)

butalec (nepreverjen)

Boukše tak, kak v ovon staračkon doumi na hrvaškem!

Starejše novice