Požar uničil stanovanjsko hišo, v Murski Soboti obravnavali tri tujce, ki so pred tem nedovoljeno vstopili v državo.

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri kazniva dejanja, eno prometno nesrečo z lažjo telesno poškodbo in štiri nesreče z gmotno škodo. Obravnavali so še požar, sedem kršitev javnega reda in miru, dve poškodovanji vozil na parkirnem prostoru, dva primera povoženja divjadi ter obravnavali tri tujce, ki so na nedovoljen način vstopili v  Slovenijo.

Na področju kriminalitete so policisti v Domajincih obravnavali gozdno tatvino, v Murski Soboti tatvino denarnice in v Vanča vasi tatvino mobitela. 

Požar stanovanjske hiše

Ob 19.38 je v naselju Ženik v občini Sveti Jurij ob Ščavnici zagorela stanovanjska hiša. Številni gasilci iz PGD Stara Gora, Sveti Jurij ob Ščavnici, Sovjak, Rožički vrh - Stanetinci in Mala Nedelja so požar, v katerem je zgorelo ostrešje in notranjost hiše v velikosti 8x6 metrov, pogasili ter preventivno pregledeli okolico.

Pri požaru so posredovali tudi pomurski policisti, ki vzrok in okoliščine požara še vedno ugotavljajo.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru in petkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Nedovoljen vstop v državo

Na območju Murske Sobote so policisti obravnavali tri tujce, ki so pred tem na nedovoljen način vstopili v Slovenijo.

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice