Fotografija je simbolična (FOTO: Oskar Neuvirt)
Policisti spet imeli polne roke dela.

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč. Pri tem sta se dve končali z lažjimi telesnimi poškodbami. Obravnavana je bila še ena poškodba vozila na parkirnem prostoru in štirje primeri povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavano eno kaznivo dejanja, pet kršitev javnega reda in požar.

S področja kriminalitete so soboški policisti obravnavali kaznivo dejanje zatajitve.

V naselju Očeslavci je ponoči prišlo do požara na starejši nenaseljeni stanovanjski hiši. Tekom dneva bo opravljen ogled, ko se bo ugotovil vzrok požara in višina škode.

Po poročanju Uprave za zaščito in reševanje se nenaseljene hiše drži tudi gospodarski objekt, v velikosti 20 krat 8 metrov. Posredovali so gasilci PGD Gornja Radgona, Stavešinci, Negova, Spodnji Ivanjci in Zbigovci, ki so požar ki je uničil objekt, pogasili.

Javni red je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in trikrat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in na pomurski avtocesti.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice