Dogodki in pojavi za 12. oktober 2014.

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet kaznivih dejanj, tri prometne nesreče v katerih sta se dve osebi telesno poškodovali, šest kršitev javnega reda in miru ter en primer povoženja divjadi.      

Ob 15.50 uri se je na cesti med Lipovci in Beltinci zgodila prometna nesreča med neznanim voznikom osebnega avtomobila znamke BMW in voznikom motornega kolesa. V nesreči sta se motorist in sopotnica telesno poškodovala. Voznika sivega BMW-ja in morebitne priče naprošamo, da se zaradi razjasnitve okoliščin nesreče oglasijo na najbližji policijski postaji ali pokličejo na številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Na področju kriminalitete so v Sotini obravnavali vlom v mrliško vežico, v Gančanih namerno poškodovanje osebnega avtomobila, v Černelavcih vlom v hišo, v Lutvercih vlom v gostinski lokal, v Šalamencih tatvino goriva in lendavski policisti so zaradi nasilja v družini obravnavali moškega in mu izrekli ukrep prepovedi približevanja.

Javni red in mir je bil kršen petkrat v zasebnem prostoru in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.  

Policisti PU Murska Sobota bodo danes med 8.00 in 14.00 izvajali vaje v streljanju na strelišču v Mačkovcih. Prebivalce obveščamo, da je zadrževanje in gibanje na in v bližini strelišča nevarno.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti. 

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
kanžor

Pa te stalno krivijjo motoriste ka povzročajo nesreče .Zdaj se pa vijdi ka nej krijf motorist .

Starejše novice