Slika je simbolična.
V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči, ki sta se končali le z materialno škodo, dve kaznivi dejanji, pet kršitev javnega reda in miru, tri požare in tri primere povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so obravnavali poškodovanje okna in fasade. Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali. 

Ob 11.12 so bili pomurski policisti obveščeni, da naj bi v Lendavskih Goricah prišlo do požara v počitniški hišici. Z ogledom je bilo ugotovljeno, da je prišlo do požara na elektro omarici.

V Mačkovcih pa je ob 20.50 zagorela lesena baraka v kateri je bilo različno orodje. Baraka je pogorela v celoti. Policisti bodo tekom dneva z ogledom na kraju poskušali ugotoviti vzrok požara. 

Prav tako so bili ob 22.52 obveščeni, da gori lesena vrtna lopa, ob Ledavi v Murski Soboti. Požar so pogasili gasilci. Točen vzrok požara bodo policisti poskušali ugotoviti z ogledom, ki bo opravljen tekom dneva. 

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
janmsithd (nepreverjen)

sharing the article, and more importantly, your personal experienceMindfully using our emotions as data about our inner state and v kndvsdv. ow https://mxplayer.pro/ ing when it’s better to de-escalate by taking a time out are great tools. Appreciate you reading and sharing your ssv s tory, since I can certainly relate and I think others can too
s

Starejše novice