*Fotografija je simbolična
Soboški kriminalisti so v prejšnjem tednu obravnavali dve kaznivi dejanji prepovedanega prehajanja meje ali ozemlja države.

V torek, 21.7.2020, so kriminalisti SKP PUMS obravnavali prijetje treh osumljencev, od tega dva državljana Belgije in enega državljana Bolgarije, in 17 oseb, ki so z njihovo pomočjo na nedovoljen način prišle v Republiko Slovenije.

Že naslednji dan pa so obravnavali prijetje enega osumljenca, državljana Nizozemske, in 29 oseb, ki so z njegovo pomočjo ravno tako prišle v našo državo. 

Vsi osumljenci so bili s kazensko ovadbo privedeni pred preiskovalnega sodnika okrožnega sodišča v Murski Soboti, ki je za vse odredil pripor. Vozila, ki so jih osumljenci uporabljali pri izvršitvi kaznivega dejanja so bila zasežena, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
migracije (nepreverjen)

Slika pa iz Ljutomera izpred davno časa, ko so migranti obstali v koloni, kjer se je gradil most. Policaji pa pridrveli in jih kao ulovili. Če ne bi bilo gradnje mostu bi se lepo peljali dalje. In še mimoidoči so jim pomagali držati tujce.

Lotmerzanar (nepreverjen)

@mivracije; vse drzi. Pozabil si nam napisati, da si fotografijo ti posnel .

In reply to by migracije (nepreverjen)

Starejše novice