*Fotografija je simbolična
Kronika pomurskih policistov.

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve kaznivi dejanji, dve prometni nesreči, nedovoljen prehod državne meje ter pet kršitev javnega reda in miru. 

Na področju kriminalitete so v Beltincih obravnavali vlom v gospodarsko poslopje in v Murski Soboti poškodovanje tuje stvari.    

Ljutomerski policisti so pri nedovoljenem prehodu državne meje prijeli moškega, ki je v Slovenijo pripeljal šest tujcev. Zoper moškega bo podana kazenska ovadba. Tujci so v postopku zaprosili za azil.

Javni red in mir je bil kršen petkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.   

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Gornje Radgone.     

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
fer (nepreverjen)

Zanimivo ceduze bole, celi balkan je vojasko - policijsko zaprt, ti migranti pa pridejo teg tak enostavno se, dokec jih nedo nazaj posiljali de tak, Ali pa expres v nemcijo , samo nej na nase stroske. Vojsko na mejo, samo nej ka do te decke v azil vozili, tou lejko delajo tuj avtobusni soferje steri so zaj doma .

če pa te imajo… (nepreverjen)

dnevnik si/1042927404/kronika/afera-klicni-centri-to-je-trgovina-z-ljudmi
zurnal24 si/sport/zimski-sporti/v-vili-bojana-krizaja-izvajali-trgovino-z-ljudmi-345566

In reply to by fer (nepreverjen)

rile (nepreverjen)

To bi trebalo po hitrem postopku uredit.Poslat naprej v avstrijo ali Nemčijo ali pa tja od kod so prišli.Pa ne za naš denar.

SDS Viktor (nepreverjen)

Dostaviti jih na dvorišče Šarca, Judana, Tomičke, Bratuškove, Fajonove...…………………………………………. .................in ostalih
njihovih simpatizerjev.

Starejše novice