Slika je simbolična.
Policisti zaradi povečanih števil vlomov v stanovanjske objekte pozivajo na previdnost občanov. Kaj vse se je še dogajalo v preteklem dnevu?

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč z materialno škodo, štiri kazniva dejanja, štiri kršitve javnega reda in miru, požar in zasegli dve vozili.

S področja kriminalitete na območju Murske Sobote obravnavana odtujitev denarnice, na območju Lendave goljufija in na območju Gornjih Petrovec dve tatvini registrskih tablic.

Porast vlomov v stanovanjskih objektih

Policisti v zadnjem času beležimo porast vlomov v stanovanjske objekte. Zato pozivamo občane, da so pozorni na sumljive osebe, ki se gibljejo okrog stanovanjskih hiš in blokov ali se kako drugače zadržujejo v naseljih. Ob tem vas tudi opozarjamo, da poskrbite za svoje premoženje in sicer, da zaklepate vrata in zapirate okna ob vašem odhodu od doma.

O pojavu neznancev obveščajte policijo na telefonsko številko 113 ali anonimno številko policije 080 1200.

V Murski Soboti je bil obravnavan požar. Zagorelo je v stanovanju v tretjem nadstropju stanovanjskega bloka. Požar so pogasili gasilci. Okoliščine požara policisti še ugotavljajo.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili.

Na območju Murske Sobote in Gornje Radgone sta bila dvema kršiteljema zaradi hujših prekrškov v cestnem prometu zasežena osebna avtomobila. 

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Ljutomer

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Xxxxx (nepreverjen)

Sobotainfo, zanima me zakoj ne dovolite komentiranja pri članki o občini Velika Polana? Šerifa do boleli komentari? Raje pišite o ton, kak je najslabša občina po transparentnosti poslovanja.

opazovalec389432 (nepreverjen)

Meni se zdijo dokaj organizirani. Po Soboti odita dva mladiva obritiva od kuče do kuče pa se zderata "dober dan", vni sigdar par kuč fkraj jiva pa v kombiji z registrsko LJ 02-HIJ čaka tip keri se vozi za njima - verjetno lejko čimprle spizdijo če jih štoj prijavi. Kelko san se s sosidami zgučavo jima nišče nej vupo odprejti.

Starejše novice