Minulo soboto so bili policisti obveščeni, da je v enem izmed zdravilišč v Pomurju prišlo do pretepa.

Z zbiranjem obvestil na kraju je bilo ugotovljeno, da je do pretepa prišlo v savni zdravilišča, ker je 44-letni gost prišel v savno z oblečenimi kopalkami. Vsi, ki so bili v savni so ga opozarjali, da kopalke v savni niso dovoljene.

Zato se je med gosti vnel prepir in kasneje pretep, v katerem je bil 44-letni gost poškodovan. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v bolnišnico, kjer je bilo ugotovljeno, da je bil lahko telesno poškodovan.

Zaradi kršitve javnega reda in miru na javnem kraju je bila dvema kršiteljema izrečena globa v višini 417,29 evrov, katero sta tujca plačala na kraju storitve prekrška.

Fotografija je simbolična

S spleta

Komentarji (28)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
delavsko gibanje 21 (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

savnjanje popolnoma brez oblačil je grdo in etično in moralno sporno,,Prav tako je tudi nagnusno ko savnarji z golimi ritmi sedijo na deskah kjer je že prej nekdo švical, piškil in se polival kdo ve s kakšnimi tekočinami,
Zato je treba takoj sprejeti zakon, da je savnanje dovoljeno izključno v kopalkah,,, tiste brez kopalk pa bi bilo potrebno jako kaznovati najmanj s 1000 evri ter prepoved v savno za dobo 5 let
Samo poglejte kako grdo izgledajo babe ki jim zise visijo skoraj do kolen,,celuitisa pa za svinjam fotrat,,Ne hvala jaz se pa ne bom savnala v takšni druščini

Burgula (nepreverjen)

A tij si bil tej 44 letni gost? 🤣🤣

In reply to by delavsko gibanje 21 (nepreverjen)

Pücončar (nepreverjen)

Na žalost san star skoro ednouk telko.

In reply to by Burgula (nepreverjen)

LukaDR (nepreverjen)

-Poiščite Gola Ženske v vaši soseski tukaj: Huit.Re/Zenske

In reply to by Burgula (nepreverjen)

Pücončar (nepreverjen)

I že bila kdaj v savni? Pred vstopom dobiš čist bel prt, v katerega se zaviješ in na katerem sediš ali ležiš. Tako ti tvoje debele riti ni treba kazati.Saj nikogar niti ne zanima. Tvoje kopalka pa: vprašanje, kako čiste so?

In reply to by delavsko gibanje 21 (nepreverjen)

bubek (nepreverjen)

Ti nemaš pojma od pojmov

In reply to by delavsko gibanje 21 (nepreverjen)

Čudo (nepreverjen)

Pod kopalkami, pa je ka? Eldorado? Ki se v savni in pod sintetiko tako fajn skuha, da bolj ogabno ne more biti. A misliš, da so oblečeni ljudje apriori bolj čisti? Da pa nimaš pojma o savnanju, pa dokazuje že to, da blebetaš o sedenju na klopeh. V turški savni imaš cev in špoht s katerima počistiš, v finski pa imaš pod seboj brisačo. Za tvoj okus in intelekt bi bila za savno potrebna neoprenska obleka.

In reply to by delavsko gibanje 21 (nepreverjen)

savnek (nepreverjen)

pametnjakoviči glede kopalk v savni!
keri je razgledan in kulturen savnar NEDE šou s kopalkami v njo!
za njo dobiš prt ali brisačo! samo lenuhi idejo s kopalkami not!

welnes (nepreverjen)

Pozdravljeni,
v savne se po pravilih vstopa gol.
Zaradi obilnega potenja ni priporočljivo vstopati v savno s kopalkami,
lahko pride do kožnih alergijskih reakcij in reakcij od soljudi.

deputa (nepreverjen)

delavsko gibanje 21: Ti si kdaj bil v savni? če neveš pravila savnanja ne motaj nekaj na pamet.. V savni mores bite goli,pa pokrite z rjuho,pa ne sedis goli na lesi apak sedis na rjuhi.. Mislen ka tebe trbej kaznovati 5let pa denarno,ka taksni kak si ti nekaj na pamet mlatiš.. Če ti ides v savno ka misles ka se bos tan oci napaso,te si se zmoto,te si ocitno v glavi malo betezen... Što ide v savno zatau te baukse ka nejde,te naj ide pa si kaksno kurvo v plača..

opelfever (nepreverjen)

naj bi se raje pošteno sprckali

Gost15373 (nepreverjen)

zmagovalec

In reply to by opelfever (nepreverjen)

delavsko gibanje 21 (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

mi gre kar na bruhanje ko gledam v savni tiste gole prešvicane guze, polne celuita, z zizami do koljen, To je tak grdo da me kar srat pritisne,, Potem pa s svojimi golimi neobrisanimi guzami sedijo na teh deskah,,,Sranje od sranja ,, tu mene ne boste videli,,,jaz sem fina gospa in grem lepo v domačo savno kjer se savnam sama

Kajetan (nepreverjen)

Vi fina rit gosposka pa Ste pac raje s svojim celulitom in joski do kolen v lastni savni, da se noben ne gravza ob pogledu na Vas. Lepo, da Ste realni. Pa kak Cosmo manj Vam ne bo skodil...

In reply to by delavsko gibanje 21 (nepreverjen)

deputa (nepreverjen)

Ti se samo saunaj doma,ker itak za javnost nisi,ker si prefina,da bi sonce na tebe svetilo.. Pazi na puder,ka tri nede prevec rasteko oz itak si sama v savni valda ka bi se zosagali,kda bi ti maska doj odisla ;)

In reply to by delavsko gibanje 21 (nepreverjen)

Mirko1 (nepreverjen)

Se pa za to res treba stepsti.

Vprašanje (nepreverjen)

Ge pa to bilo!
Lol...

, (nepreverjen)

Verjetno v terme 3000, tam ni treba kupiti karto za sauno pa se lahko v kopalkaj sounaš, če si frajer pa si doj daš in tiča v luft?

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Jaz hodim v savno zato da babbe gledammm ,, Vcasih je kakšna tak dobra

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

sem zadnjič prišel v savno z gasilsko kapo obešeno na tiča pa so me vun fuknili,, kje je to pravica

Sprdno san se … (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Skupinsko v savno hodijo samo kurbe pa pedri,kurbe,ki jim ne pride in jim nikoli ni prišlo,pedri pa grejo v savno,da bi osrane rore pucali...fuj golazen neolikana...

Penzic (nepreverjen)

Skoda, da se razburjate zaradi debilnega komentarja psihica "delavsko gibanje", ki ga boljse poznamo pod drugimi vzdevki in mu ocitno nobene tablete ne pomagajo. Njegov edini namen je provocirati, tema ni pomembna.

trollbusta (nepreverjen)

či za moment resneje poanalizejramo komentare:
- eni so fauš, ker ne odijo v savne
- eni so fauš, ker drugi odijo v savne
- eni pa majo resne psihične težave in se zaj tu ventilerajo

skupinsko savnanje? pedri? kurbe? pa ge ti je kultura, človek? na kakšni osnovi si zaj do teh sklepov prišo?

zdi se mi, ka je naš prekmurski narod najbole šinfasti in nevoščljivi narod. tou je novica o bijtki v savni. namesto ka bi klevetali in na red pobirali te omenjene aktere, vij začnete šinfati vse povprejk. za vas je naidnouk vse isto. saki, ka ide v savno, je ali kurva ali pa peder. očitno mate vij nekše nerazčiščene pojme, če ob dejstvi, ka se savnaš goli, mislite samo na kurce in cecke.

meni tou niti na pamet ne prijde. savnan se iz svojoga užitka. in zaj mo šou takoj ob prvi priliki, in tou še z vejkšin užitkon. ker znan, ka bi mi folk biu fauš, če bi znali za to.

to so v bistvi vse stvari, kerih se vi bojite. drugi pa pač nej. isto kak kolonoskopija. vsi se počutijo ko pedri, posiljeni tan od zadaj. nišče se pa ne pijta, kelko gej dejanskoga haska. včasih se diagnostiki bole ukvarjajo z vašimi spolnimi frustracijami (ali pa mogoče nedoživetimi fantazijami?) kak pa z vašimi zdravstvenimi težavami.

se lejko že enkrat prekmurski človek malo zamisli?

Đa naven (nepreverjen)

Dobri ste , dobri , sami savnaši .

tomo vinkovič (nepreverjen)

savna je za pedre,, ta pošteni se kopamo,,,pedri pa se savnajo

svetlana makar… (nepreverjen)

tudi meni se zdi savna poden od podna,, ko gledam tiste stre bajsije ki niti vode ne morejo več držati kako sedijo z golimi ritmi na mokrih deskah ali pa na mokrih rjuhah isto ti je to sranje,,,Ne nisam ja za takvo rabotu

Mura je večna (nepreverjen)

Kakšni komentari , nega ka ta spadneš, dejstvo je pa ka prouti savni gučijo tisti keri v življenju v savni nejso bilij. Savna je ena najboukših zadev ka se tijče telesa in zdravja, seveda tisti keri majo določene težave z zdravjon kero bi savna še poslabšala se savna odsvetuje. Glavno ka se negativno pijše pa tou je tou. Definitivno kopalke v sauno ne sodijo.

In reply to by svetlana makar… (nepreverjen)

Svetlana Maka… (nepreverjen)

Sexanje v savni je nagravžno in nezdravo, se pa to na veliko dogaja

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice