*Fotografija je simbolična
Kronika pomurskih policistov.

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali prometno nesrečo, ki se je končala le z materialno škodo, sedem kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda, pet primerov povoženja divjadi in tri poškodbe vozil na parkirnih prostorih. 

Na področju kriminalitete smo obravnavali štiri tatvine, povzročitev lahke telesne poškodbe pri pretepu, vlom v počitniško hišico in rop banke. 

Včeraj, malo pred 15. uro so bili policisti obveščeni o ropu banke v Križevcih pri Ljutomeru. Po zbranih obvestilih je bilo ugotovljeno, da je zaenkrat neznani oborožen moški vstopil v prostore banke in od  zaposlenih zahteval gotovino. Po dejanju je neznani storilec kraj zapustil. Neznani storilec je bil visok okrog 190 cm, oblečen v sivo trenirko s kapuco, na hlačah z vzdolžno črno črto. Čez zgornji del trenirke je imel oblečeno črno majico s kratkimi rokavi. Na glavi je imel kapuco in masko. Po dejanju je storilec kraj zapustil peš. Vse, ki bi imeli kakršnokoli informacijo o neznanem moškem ali okoliščinah ropa prosijo, da to sporočijo na številko 113 ali na najbližjo policijsko postajo. 

Javni red in mir  je bil kršen po enkrat v zasebnem prostoru in javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Narobe svet (nepreverjen)

Kdor išče ta najde. Vrvilte ka do prle toga modela najšli, kak ovoga pri maskaj. Pa lejko škof pravi kak šče. Un se itak posta ne drži. Telko o ovcah. Lakomnost, sprevenedanje, laži, ... Tou je skupno trenutni oblasti in cerkvi. Pa ne pozabite Zemlja je ravna. Kurili grmade, te pa zdaj.

Starejše novice