Policisti v hišni preiskavi našli prepovedano drogo.

Na podlagi odredbe sodišča so policisti Policijske postaje Ljutomer včeraj opravili hišno preiskavo pri 36 letnem moškem, ki ima na območju Upravne enote Ljutomer v najemu hišo z gospodarskim poslopjem. 

Policisti so našli in zasegli 155 sadik prepovedane droge konoplje, ki so bile v zaključni fazi rasti. Posajene so bile v za ta namen zgrajenem rastlinjaku. Odkrita je bila tudi obsežna oprema za hidroponično gojenje konoplje. Vsi predmeti so bili zaseženi.

Policisti bodo zoper osumljenega podali kazensko ovadbo zaradi neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami.

S spleta

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
ToneB (nepreverjen)

Eh, naši organi pregona ne prepoznajo, kaj je domača lekarna. Fajn sveže obrano in bio koltura…..Ja kmečki dečki, hitro se ne da kaj zaslužiti, včasih je treba tudi malo v roke plunit…..Ali se pa znajdejo, jaz pa majak in nesposoben, da bi mi kaj EV pinklilo v denarnico, zato pa sem večni revež....

hmmm (nepreverjen)

Dilercki in narkomancki vcasih je treba jezik drzati za zobmi in se marsikaj nebi zvedelo ...

(nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Crknite mamilaši.

Iglic (nepreverjen)

Umirite se, trava je. Ovak pa ja san si je krif. BMK ali nej pluvati po travi kak po drogaj. Celi svet zna ka je trava menje škodljiva kak alkohol, pa poglente ka je bilo v parki. NIKDAR neboš vido ka se zapohanec spravi na nekoga pa se bije pa dela galamo pa ostale norije!

herkules (nepreverjen)

Jao! Eno bilko na hišo, što ma več hiš ma eno bilko. Bilko prijaviš lokalni policiji. Što prodaja v zapor! kadiš lejko doma ali na samon. Več kak eno bilko na leto? Zapor. Ali pa neman praf.. Iglic, zaenok je trava še nelegalna in nika ne zgleda ka bi bila, tak ka je še vedno droga. Sad but true

. (nepreverjen)

Kda te drogeraš povozi na cesti lahko dale hvališ koristi drug.

lauraas (nepreverjen)

Iglic, tale "nova" trava ni več nedolžna, kot nekoč domačica, to je skunk, ki je hujši od koke. Že zunaj lahko vzgojiš 30% THC-ja, v laboratoriju pa še močnejšo!

živo truplo (nepreverjen)

Desničare eni prokleti mamilaše! SDS drogeranti,

živo truplo (nepreverjen)

Desničare eni prokleti mamilaše! SDS drogeranti,

Starejše novice