*Fotografija je simbolična
V minulem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče, ki so se končale le z materialno škodo, sedem kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru ...

Pomurski policisti so še prijeli štiri tujce, obravnavali dva primera povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete so soboški policisti obravnavali štiri tatvine, zlorabo plačilne kartice in zasegli bankovec za 20 evrov za katerega se sumi, da je ponarejen. Radgonski policisti pa so obravnavali tatvino goriva iz rezervoarja tovornega avtomobila. 

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Ljutomerski policisti so v bližini mejne črte zaustavili osebni avtomobil. Pri kontroli je bilo ugotovljeno, da je voznik, državljan Irana, ki prebiva in dela v Nemčiji, v avtomobilu vozil štiri državljane Bangladeša, ki niso izpolnjevali pogojev za vstop v Republiko Slovenijo. Voznik bo s kazensko ovadbo priveden na sodišče, tujci pa bodo vrnjeni na Hrvaško.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Gornji Petrovci.  

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
... muslimanske (nepreverjen)

teroriste islamiste.

canaan (nepreverjen)

Na avtocesti blizu Berlina je v torek zvečer 30-letni Iračan Sarmad A. namerno povzročil več nesreč.Poškodovanih je šest ljudi, trije huje. »Glede na to, kar vemo do sedaj, je šlo za islamistično motiviran napad,« je sporočil tiskovni predstavnik berlinskega javnega tožilca.
vir. slo. novice

Starejše novice