Pomurski policisti uspešno preiskali kazniva dejanja.

Lendavski policisti so lanskega aprila obravnavali več vlomov v vikende na območju Doline pri Lendavi in Pinc, pri čemer je bilo prijavljenih sedem različnih kaznivih dejanj. Preostali oškodovanci so od pregona storilcev odstopili. Na podlagi zbranih dokazov je bil v mesecu decembru 2020 identificiran storilec. Zoper njega bodo podane kazenske ovadbe za storitev petih kaznivih dejanj tatvin, enega kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari in enega kaznivega dejanja poskusa velike tatvine.

V mesecu decembru 2020 so lendavski policisti v Črenšovcih obravnavali vlom, kjer je bila odtujena računalniška oprema in poškodovanje različnih predmetov na nogometnem igrišču. Ob dobrem sodelovanju z lokalno skupnostjo so policisti ugotovili storilca obeh kaznivih dejanj in jima zasegli odtujene predmete, ki so bili vrnjeni oškodovancem. Zoper storilca bo podana kazenska ovadba za kaznivo dejanje velike tatvine in kaznivo dejanje poškodovanje tuje stvari.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
slvkos (nepreverjen)

samo ne objaviti imena in priimka te barabe
bilo bi pošteno do drugih da se objavi kdo je tat

Hmmmmmm (nepreverjen)

In zakoj bi bilo pošteno do drugih, ka se objavi ime pa priimek? Bi tebi to kaj hasnilo? Bole se objavla takšne podatke, bole se spodbuja sovraštvo...

In reply to by slvkos (nepreverjen)

slvkos (nepreverjen)

izgleda da je nekdo sumljivega porekla

In reply to by Hmmmmmm (nepreverjen)

polde64 (nepreverjen)

pogledaš obravnave na sodiščih in boš mel še več informacij, ne le o tem. simpple just use your brain!

In reply to by slvkos (nepreverjen)

Mama mia (nepreverjen)

Pred zijd,pa metek v čelo in nikoli nobeden več si nebi upal vlamljati in krasti .Samo enoga bi trebalo obsoditi na ta način in bi se naredil red.

Krade nizkotna… (nepreverjen)

svet24si/clanek/novice/slovenija/5ff6f2a48a23a/denar-od-sneziceve-usluzbenke-do-jansevih-prijateljev

In reply to by Mama mia (nepreverjen)

Starejše novice