Preteklo nedeljo so policisti v Pomurju obravnavali eno prometno nesrečo, tri kazniva dejanja, pet kršitev javnega reda in miru, pridržali eno osebo, tujcu zasegli prepovedano teleskopsko palico in štiri primere povoženja divjadi.

V Gornji Radgoni je voznik osebnega avtomobila zaradi vožnje preblizu desnemu robu najprej trčil v betonski steber in se nato z vozilom prevrnil na dovozno pot stanovanjskega bloka. Vozilo je obstalo na strehi. Pri tem sta se dve osebi lahko telesno poškodovali. Skupno je na vozilu nastalo za tri tisoč evrov škode.

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino iz stanovanjske hiše, zasegli bankovec za 50 evrov za katerega se sumi, da je ponarejen in vlom v prodajno stojnico v Lendavi.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in trikrat v zasebnih prostorih. Kršitelj, ki se v gostinskem lokalu ob intervenciji policistov ni hotel pomiriti, je bil pridržan.

Danes med 8 in 16 uro bodo kriminalisti tukajšnje Policijske uprave izvedli vaje v streljanju na strelišču v Mačkovcih. Občane opozarjamo, da je lahko zadrževanje v bližini strelišča nevarno.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice