Avstrijska policija je sporočila, da čaka rezultate večih analiz v zvezi s hudo prometno nesrečo, v kateri sta trčila avtobus in osebno vozilo.

Sobotna tragedija, ki je vzela dve mladi življenji, 28-letnega dekleta in njenega 30-letnega partnerja, še vedno močno odmeva po vsej Sloveniji. Svojci in znanci pokojnih žalujejo, na kraju tragične prometne nesreče je prižganih na desetine sveč. A trčenje osebnega vozila in avtobusa pušča številna odprta vprašanja. Avstrijski policisti si prizadevajo najti vzrok prometne nesreče, trenutno pa čakajo mnenje sodnih izvedencev.

Čakajo rezultate analiz

Kot so nam danes povedali avstrijski policisti, čakajo tudi analizo krvi šoferja avtobusa in voznice osebnega vozila ter sopotnika. Pri njih iščejo morebitne sledi alkohola ali nedovoljenih substanc v krvi. Policisti so nam povedali, da preiskujejo tudi, če sta obe vozili v času trčenja imeli prižgane luči, saj so se pojavili indici, da naj bi osebno vozilo vozilo brez prižganih luči.

Osebno vozilo čelno trčilo v avtobus

Kaj natančno se je dogajalo v soboto zvečer ob 22:12 na glavni cesti med krajema Tauka in Minihof-Liebau zaenkrat še ni znano. A po doslej znanih neuradnih podatkih naj bi osebno vozilo, ki ga je vozilo dekle, zapeljalo na nasprotno vozišče, po katerem je takrat pripeljal avtobus. Po trčenju je avtobus zapeljal s ceste in trčil v visoko betonsko ograjo ob cesti.
 

Kraj trčenja, vir: Google Maps

Osebni avtomobil je pripeljal iz smeri mejnega prehoda s Slovenijo, zadnjih nekaj sto metrov poti osebnega vozila pa je skorajda brez zavojev. Avtobus je pripeljal iz nasprotne smeri ter je ravno pripeljal iz blagega levega zavoja na ravnino. Po trčenju je zapeljal s cestišča in trčil v betonsko ograjo ter jo prebil. Cesta je bila zaradi nesreče več ur zaprta.

S spleta

Komentarji (13)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
pameten (nepreverjen)

Še dobro da ni to bilo v Sloveniji, bi že napisali neprilagojena hitrost.

lian (nepreverjen)

bomo videli, če bodo kaj pokazala analiza krvi.

mousse (nepreverjen)

Ni pomembno kateri šofer je vozil avtobus, ker bi se lahko zgodilo kaj takega vsakemu izmed nas.

Dummy (nepreverjen)

Vora je bila kesna. Deluje mi kak utrujenost. Če je nej biu što napiti ali nadrogerani.

2pel2 (nepreverjen)

Uboga deklica in fantek sta ostala brez mamice. grozno. sožalje

am (nepreverjen)

po kerih podatkih tak obtožujete mrtve? V avstrijske novinaj pijše : Reisebus rammte frontal Auto: Zwei Tote ! Avtobus je biu pri karambole cejli na nasprotnoj strane, Zakoj ? Je šofer že malo drejmo ali je nazaj glejdo pa se tuj poslavlo od potnikov? če sta za njin sedela drujge šofer pa žena, valda ka ta ga ščitila. Vupan ka se tou pravično razišče.

Gost 5 (nepreverjen)

Kakšne probleme pa imaš ti? Saj še ni nič konkretnega pa že obtožuješ šoferja avtobusa, da je dremal, .... Si slučajno izvedenec za nesreče ali pa samo nakladač. Tiho bodi in počakaj kaj bodo rekli tisti, ki se na to spoznajo.

In reply to by am (nepreverjen)

Blondi1111 (nepreverjen)

Ce pa jima je baje avto zatajo, ka se racunalnik pokvaro..: to se vsakome ljko zgodi, ker te avto zasteka, vse ostane kak je, luci se ugasnejo, in ne mores bremzat. Se volan se zaklene :/ tak da, ne govorit o malomarnosti .... demokracija ziva pa takse komentare mecete vkup ka bog pomagaj !!! Moje sozalje sorodnikom

gnhxd (nepreverjen)

avto ne more zatajit brez cloveske napake racunalnik je bolj pameten kot clovek

In reply to by Blondi1111 (nepreverjen)

gnhxd (nepreverjen)

gnhxd

gnhxd (nepreverjen)

ne nebo nic ker se ve kdo je krivec ce bi bilo obratno bi biu rom pom pom

janezek iz minihofa (nepreverjen)

nedalec od mesta nezgode sem doma, glavni krivec je avtobus, ker kako bo v levem ovinku trcil v nasproti vozece osebno vozilo in nato se v levo stran betonske ograje zapeljal, katera je najmanj 6 metrov od glavnega cestisca. bil je sigurno z mobijem, z drugim soferjem ali z drugim dejanjem moten pri upravljanjem z avtobusom.

RobertRor (nepreverjen)

Здравствуйте! интересный у вас сайт!
Нашел обширную базу кино: комедии новые онлайн в хорошем качестве http://kinobibly.ru/
Здесь: Лучшая фантастика рейтинг http://kinobibly.ru/fantastika/ список 2019
Тут: смотреть лучшие комедии по рейтингу http://kinobibly.ru/komediya/ список 2019
Здесь: мелодрамы онлайн новинки бесплатно в хорошем качестве самый лучший мелодрамы фильм смотреть рейтинг 2019
Тут: http://kinobibly.ru/10676-melissa-makkarti-podtverdila-prevoshodstvo-na… Мелисса МакКарти подтвердила превосходство над Бэтменом и Суперменом
Тут: 9 дней и одно утро (2014) 9 дней и одно утро (2014)
Тут: http://kinobibly.ru/7243-dzheyson-momoa-budet-terrorizirovat-velikolepn…

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice