Policisti PPP Murska Sobota obravnavajo prometno nesreče, ki se je zgodila 31. marca ob 13.20 v naselju Veržej v bližini župnišča.

V prometni nesreči je bi udeležen voznik neznanega osebnega avtomobila, višje izvedbe, črne barve in kolesarjem, ki se je ustavil pred prehodom za pešce. Neznani voznik naj bi kolesarja oplazil z ogledalom.

»Po trčenju se je neznani voznik odpeljal v smeri Banovec. Kolesar je bil v nesreči lažje telesno poškodovan. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče policisti naprošamo nezannega voznika in morebitne očividce, da se oglasijo na najbližnji Policijski postaji ali pokličejo na telefonsko številko 113,« so sporočili iz PU Murska Sobota.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
A.C.A.B. (nepreverjen)

Ko jih jeebe, naj si zaslužijo tej njihove nenormalne koronske dodatke kere dobijo ka jeebejo narod v glavo, maltretejrajo deco in ščitijo kriminalce na oblasti. Policija naj neha prositi za pomoč tiste kerin piše kazni za zavzemanje za svobodo in za človekove pravice.

rile (nepreverjen)

Kolesar se zaustavil pred prehodom za pešce? kako ,a so pešci prečkali cestišče ali pa brez razloga. in kje je bil kolesar,saj se nekateri kolesarji obnašajo ,kot ,da je cesta njihova. Namesto ,da se vozijo po kolesarski stezi se vozijo po cesti(ker je bolj ravna) in seveda brez luči.

Islamonacisti (nepreverjen)

24ur /novice/tujina/napad-na-kapitol-izvedel-25-letni-privrzenec-louisa-farrakhana ...
youtube.com/watch?v=gWDXMlg-k-0 - youtube.com/watch?v=pXMKwIcKBNQ

donmdith (nepreverjen)

and more importantly, your personal experienceMindfully using our emotions as data about our inner state and knowing when it’s better to de-escalate by taking a time out are great tools. Appreciate you reading and sharing your story, since I can certainl https://vidmate.onl/download/ y relate and I think others can too

Starejše novice