V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali prometno nesrečo, ki se je končala le z materialno škodo, štiri kazniva dejanja, dve kršitvi javnega reda in miru, zasegli osebni avtomobil, prijeli sedem tujcev, ki so ilegalno vstopili v našo državo in tri primere povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so obravnavali dve goljufiji, tatvino kontejnerja za smeti in tatvino goriva na bencinskem servisu.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Policisti prometne policiije so v Ljutomeru ustavili osebni avtomobil belgijskih registrskih tablic. V postopku je bilo ugotovljeno, da se je v vozilu nahajalo sedem tujcev, ki so v Slovenijio vstopili na nedovoljen način. Zoper voznico bo podana kazenska ovadba.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Ljutomer.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
bingelj (nepreverjen)

Slika pa je simbolična, ker je od pomladi, ko so pri (kakšna ironija) sodišču ustavili migrante. No, ustavili so se sami, ker je bila rdeča luč in kolona, ko se je na novo gradil most čez Ščavnico.

nevenneven (nepreverjen)

pa kaj so jih prijeli, bodo zaprosili za azil in imajo HOTEL SLOVENIJA.....vse skupaj z voznico vred zapreti v eno klet in pozabiti na njih.

Starejše novice