Policisti so na deponiji v Dolgi vasi iskali morebitne ostanke človeškega telesa.

Kot smo že poročali dopoldne, so policisti na odlagališču odpadkov v Dolgi vasi iskali morebitne sledi kaznivega dejanja. Ženska naj bi že prejšnji teden med brskanjem po smeteh v eni vreči odkrila človeško glavo, a prijave takrat ni podala, saj je bila prestrašena in šokirana.

 Po opisu najditeljice, naj bi šlo za žensko glavo s črnimi lasmi.

Če so v kupu odpadkov dejansko odvrženi deli človeškega telesa, so sedaj ti verjetno že zakopani pod smetmi, ki so bile pripeljane v vmesnem času. Policisti so zato na odlagališču pričeli z izkopom smeti z bagrom, pripeljali pa so tudi izurjenega psa, ki bi jim pomagal najti morebitne ostanke.

A po nekaj urah prekopavanja smeti so policisti iskanje opustili. Kot je sporočila tiskovna predstavnica Policijske uprave Murska Sobota, niso našli nobenih delov človeškega telesa. Kljub temu pa bodo policisti in kriminalisti nadaljevali z zbiranjem obvestil.

S spleta

Komentarji (10)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Stewen+ (nepreverjen)

Ne morem verjeti, da bi Ciganica iz bližnjega romskega zaselka našla žensko glavo,in sicer zato (ne verjamem), ker ji tam ni treba brskati, ker ima urejene prejemke: podoro in bančno kartico. Ima pa tudi,kar jeočitno, domišljijo, spodbujeno ne da bi vedel, od česa!

kanžor

Ta lobanja je od kakšega zaklanoga begunca pa takšen halo

whoknows (nepreverjen)

meni se zdi, da so kar hitro odnehali z iskanjem..par ur ni nič v primerjavi z velikostjo deponije, je pa res, da ne piše, koliko ljudi je bilo udeleženih v iskalni akciji..

sivacelica

Temu se reče, da so bili na terenu

vijuviju (nepreverjen)

či pa ciganščici se vse vrle, ova verjetno kakšno glavo od lutke najšla pa sploj nej znala ka vijdi... či bi stvar resna bijla bi pomoje sakši milimiter deponije prekopali... cigani nemreš nič vrvati, še tisto ka vijdiš nej!!!

we (nepreverjen)

našli dvej glavi, samo plastičnevi.

lujo1 (nepreverjen)

Naslednje leto bom prijavil glavo na našem vrtu in ga bodo policaji prekopali, da se ne bom matral.

kanžor

Točno dobro si se spomno do policaji vsaj kaj delali

In reply to by lujo1 (nepreverjen)

T (nepreverjen)

To je zato da vidimo kako živijo.

Janez Komunist (nepreverjen)

Kaj pa,če je bila zeljnata glava,ki jo je ženska vidla.

Starejše novice