Pomurski policisti so minuli dan obravnavali tri prometne nesreče, štiri kazniva dejanja in sedem kršitev javnega reda in miru.

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče. V eni so se tri osebe lahko telesno poškodovale. Obravnavali so tudi štiri kazniva dejanja, sedem kršitev javnega reda in miru ter tri primere povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete sta bili obravnavani dve poškodovanji osebnega avtomobila, tatvina denarja in tatvina piščancev.

Zasegli avtomobil

Javni red in mir je bil kršen sedemkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali. Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja je bil kršitelju zasežen osebni avtomobil.

V preteklem dnevu je bilo na območju Policijske uprave Murska Sobota prijetih devet tujcev, ki so na nedovoljen način vstopili v državo.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes pogosteje opravljali na območju PP G. Radgona.

S spleta

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Fainšček Ekolog (nepreverjen)

Takojšnji odstrel tatov!

kološa (nepreverjen)

Hja piščanci .Domače je domače

Jin (nepreverjen)

To so sigurni vegani ukradli!

kanžor

Sobotainfo ima prepoved poročanja osebe ,ki je švercala migrante ,ker je iz vrst SD in to je velika sramota za stranko katera misli zavladati v Sloveniji .

luc-ifer (nepreverjen)

pa ništerni so švercali orožje pa so vladali v Sloveniji pa ka zdaj konec sveta vse je legalno pri nas za ništerne?

In reply to by kanžor

meolijc (nepreverjen)

luc-ifer.................. Ka te štoj geno tij verjetno pripadaš ovomi SD Židani z tistov velkov tikvačov . Rejsan Kučan je tűdi mel prste pouleg pri orožji na MB letališči pa nikoli ni odgovarjo pa še zaslűjžo je .

In reply to by luc-ifer (nepreverjen)

črni vrag (nepreverjen)

veliko orožja je šlo po komandi za bosno

In reply to by meolijc (nepreverjen)

vopi0 (nepreverjen)

ništerni?? kdo so to ništerni? prilepi link do novice. Se da kje prebrat ali samo natolcuješ, ker si pripadnik kaviar socialelitistične stranke? Ker novica koko je članica SD in kandidatka za eu poslanko švercala ilegalno migrante je objavljena.

In reply to by luc-ifer (nepreverjen)

administrator (nepreverjen)

komunisti kradejo

Starejše novice