V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali sedem prometnih nesreč. V eni je bila ena oseba lažje telesno poškodovana. V ostalih šestih je nastala samo materialna škoda. Obravnavana sta bila še dva primera povoženja divjadi. Poleg tega so bila obravnavana tri kazniva dejanja in tri kršitve javnega reda.

S področja kriminalitete sta bili obravnavani dve kaznivi dejanji poškodovanja tuje stvari. V Murski soboti je neznanec vdrl v računalniški sistem podjetja. Z vdorom je onemogočil dostop do informacijskega sistema oškodovani družbi in v zameno, da spet omogoči dostop do podatkov, zahteval oziroma izsiljeval plačilo.

Javni red je bil kršen 2-krat v zasebnih prostorih in 1-krat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja je bil zasežen osebni avtomobil.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in na pomurski avtocesti.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
bubek (nepreverjen)

Zakoj ste mi brisali komentar,kda svojci vedno vidijo to sliko,je to zelo boleče

A79 (nepreverjen)

Tudi mene je to zmotilo in se strinjam, da ta in podobne fotografije tragedij niso primerne za objavljanje k kakršnikoli novici.

In reply to by bubek (nepreverjen)

Starejše novice