V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali eno prometno nesrečo v kateri je nastala samo materialna škoda. Obravnavani so bili še štirje primeri povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih pet kaznivih dejanj in štiri kršitve javnega reda.   

S področja kriminalitete je bil v Mahovcih pri Apačah obravnavan poskus uboja. Nekaj po 07.00 uri je moški med vožnjo v osebnem avtomobilu kot sopotnik z nožem poskušal ubiti svojo ženo. Po dejanju je vozilo zapustil in zbežal. Oblečen naj bi bil v spodnji del trenirke sive barve in črno majico. Moški je lahko za okolico nevaren, zato svetujemo previdnost. Vse, ki bi storilca opazili naj to sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali na telefonsko št. 113. 

V Gornji Radgoni je neznani storilec iz zgradbe osnovne šole odtujil odtočne bakrene cevi. V Trnju je neznanec iz dvorišča stanovanjske hiše odtujil moško gorsko kolo. Soboški policisti so obravnavali kaznivo dejanje izsiljevanja, ljutomerski pa poškodovanje tuje stvari. 

Javni red je bil kršen 4-krat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se je ob intervencijah policistov pomiril in s kršitvami prenehali.  

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na pomurski avtocesti.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Sakac (nepreverjen)

Isiljevalci dajte imena na plan da nebomo mi še isiljevani ...(Neki Lj,Mb,Nm)(cigani gvišno nej )...ga se na novo bojijo zakona)(praf je tak)

mario bajic (nepreverjen)

Sakac ne skace brez padala. Neven od kda se telko zanimlete za cigane
Enkrat ze henjate v vsaki novici cuj mejsate cigane.

Starejše novice