Kronika pomurskih policistov.

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče, v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala, sedem kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in miru ter dva primera povoženja divjadi. Pridržali so eno osebo.

Na področju kriminalitete so soboški policisti obravnavali goljufijo pri prodaji gozda, poškodovanje vhodnih vrat v stanovanje in kaznivo dejanje grožnje. Radgonski policisti so obravnavali zatajitev denarja na bankomatu, poškodovanje kombajna za silažo in kršitev nedotakljivosti stanovanja. Ljutomerski policisti pa so obravnavali poškodovanje stekla na oknu.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelj se je ob intervenciji policistov pomiril in s kršitvijo prenehal. Radgonski policisti so obravnavali kršitev ukrepa prepovedi približevanja. Po intervenciji policistov je kršitelj odšel s kraja. Ker se je kršitelj ponovno vrnil na kraj in kršil ukrep prepovedi približevanja, je bilo zoper njega odrejeno pridržanje.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Ljutomer.

*Naslovna fotografija je simbolična.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
bejle zavec (nepreverjen)

ta slika simbolizira nič in še to slabo z navedenim

ohz51632

To je najboljše delo, ki ga Google zdaj plačuje. Prvi mesec sem prejel 29736 dolarjev za delo 3 ure na dan. Začel sem pred štirimi meseci in takoj domov odnesel vsaj 7835 do 9454 dolarjev na teden.

------- >>>>> www.Trade46.Com

Starejše novice