Policisti spet imeli polne roke dela.

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč. Pri  tem se je ena končala s smrtnim izidom v ostalih štirih je nastala samo materialna škoda. Obravnavanih je bilo še šest primerov povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih pet kaznivih dejanj, ena kršitev javnega reda in požar.

Ob 18.05 uri so bili policisti obveščeni o prometni nesreči na pomurski avtocesti med Vučjo vasjo in Svetim Jurijem ob Ščavnici. Ugotovljeno, da je 30-letni moški stekel čez avtocesto pred tovorno vozilo, ki ga je vozil državljan Romunije. Voznik se je poskušal umakniti v levo, vendar je s prednjim desnim delom vozila trčil v pešca, ki je na kraju umrl. Pokojni pešec je letošnja druga smrtna žrtev prometnih nesreč na pomurskih cestah.

S področja kriminalitete so soboški policisti obravnavali tatvino treh motornih žag, dve poškodovanji tuje stvari in zanemarjenje otroka. Petrovski policisti pa so obravnavali tatvino hlodovine.

Okrog 02.30 ure je prišlo do požara na garaži v naselju Kopriva. Požar so pogasili gasilci. Vzrok požara bo ugotovljen po opravljenem ogledu. 

Javni red je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice