Policisti sporočili podrobnosti jutranjega požara.

Poročali smo o požaru, ki se je danes zjutraj pripetil v naselju Gornja Bistrica. Policisti so za Sobotainfo sporočili informacije, ki so znane doslej.  

Operativno komunikacijski center Policijske uprave Murska Sobota je bil okrog 4.40 s strani Centra za obveščanje obveščen, da v naselju Gornja Bistrica gori gospodarsko poslopje.

»Na kraj so bili napoteni policisti, ki so ugotovili, da je dejansko prišlo do požara na gospodarskem poslopju v Gornji Bistrici, po vsej verjetnosti zaradi okvare na starejšem električnem aparatu. Opravljen je bil ogled kraja požara in zbrana obvestila, tuja krivda je zaenkrat izključena, škode je za okrog 30.000 evrov. Gasilci so požar pogasili. Obveščena sta bila preiskovalni sodnik in državni tožilec. Z ustreznim dokumentom bodo obveščali Okrožno državno tožilstvo,« so še povedali. 

Po poročanju Uprave za zaščito in reševanje Republike Slovenije so gasilci požar, ki se je že pričel širiti na sosednjo zgradbo omejili in ga pogasili, prav tako so uspeli rešiti psa, ki je bil v uti ob poslopju.

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Rasheed (nepreverjen)

Hvala gasilcem, da so rešili psa 👍❤️

....... (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

A so odklopili akumulator pa to...

Red John (nepreverjen)

Pozabili smo...zaj mo šao

In reply to by ....... (nepreverjen)

abecedapokica (nepreverjen)

Gasilcem ena MAJHNA zahvala pri tako veliki škodi.

Mesing (nepreverjen)

Zahvala gacilcem brez veze nitreba komentirati rajši bi šli pomagat kak tu bedarije pišete eni

Starejše novice