Včeraj, okoli 20.40, je bil OKC PU Maribor obveščen, da je v Sladkem vrhu, v občini Šentilj, oče zabodel sina. Na kraj so bili napoteni policisti in reševalci, ki so ugotovili, da je na kraju zločina ena oseba umrla. Osumljenec je bil prijet na kraju dejanja. Ogled kraja dejanja je prevzela preiskovalna sodnica.

Do sedaj je ugotovljeno, da je osumljeni 63-letni oče preh hišo z nožem zabodel svojega 38-letnega sina, ki je na kraju umrl. Po pričanju sosedov so žrtev na kraju zločina oživljali, a brez uspeha. 

Glede na to, da je bilo dejanje storjeno v nočnem času, je bil ogled kraja dejanja prekinjen in kraj ustrezno zavarovan. Z ogledom in z zbiranjem obvestil o tem, kaj natančno je bil povod v krut umor, policisti še preiskujejo.

Alkohol botroval zločinu

Družina se je v kraj preselila ne dolgo nazaj. Umrli sin je skupaj s svojo partnerko živel v isti hiši s starši. Domačini so povedali, da je zločinu po vsej verjetnosti botroval alkohol, saj je bil oče velikorat pod vplivom prevelikih količin alkohola. Umrli ima še dve sestri, ki pa živita drugje. Užaloščena mati se je po kruti izgubi sina začasno preselila k eni od hčera. 

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Gost (nepreverjen)

pa ka je to gnes den? nemreš vrvate...

Gost (nepreverjen)

Ka pa lejko čakš gda si pred zidon ali sebe ali drugoga tretjega izhoda v taj družbi nega

Plitvipotok (nepreverjen)

Še dobro ka to nej bilo v Prekmurji!!! Kak bi mujra pa glasen bil ka se v Prekmurju dogaja največ nasilja v družini!

Plitvipotok (nepreverjen)

He he mujra čakamo tvoj komentar LOL

Plitvipotok (nepreverjen)

ŠE VEDNO NIČ?!

Starejše novice