Na cesti med Gederovci in Mursko Soboto je prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bili poškodovani dve osebi.

Malo pred sedmo uro zjutraj je na cesti med Mursko Soboto in Gederovci, v bližini bencinskega servisa OMV, prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bili poškodovani dve osebi. Do nesreče je prišlo, ko sta dve osebni vozili iz še neznanega razloga med vožnjo trčili, eno vozilo pa je pri tem zapeljalo s cestišča, se prevrnilo in se zaustavilo na njivi. V vozilu sta bili dve osebi, ki so ju s pomočjo gasilcev PGD Murska Sobota rešili iz vozila ter prepeljali v bolnišnico v Rakičanu.

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Gost (nepreverjen)

krucinal, pa ka lejčejo tak rano, ali pa na telefoune klačijo, ali pa frizuro popravlajo, da itak znajo ka vgojno na tešče trbej paziti na cesti ka se kakši somar v tebej ne zaletij

Cro Cop (nepreverjen)

Ka komentejraš , če nevejš....
Tej osebe so iz službe šli domov.

jik (nepreverjen)

ka pa neka brez veze pijšeš če nemaš pojma tej dečki so se nej šminkerali v autoji ampak so se po naporni nočni službi domov pelali. tij pa če maš izpit pa auto ne davli takše komentare ka se to na cesti sakšomi lejko zgodi. danes meni jutri tebi

Gost (nepreverjen)

ja tou se lejko vsakšomi zmantranomi od službe lejko zgodij. še čudež ka je nej več nesreč kelko zmantranih se jih pela iz službe vsakši den. ge čen san zmantrani pa četudi san peški,nejden, ka se spočijem zadrejman na kloupe pa te... pa če doma žena še tak fejst čaka :)

hudo (nepreverjen)

Ka se zdaj tu vsi zgovarjate na zmatranost, to ste pa pozabili kelko je budal keri besnijo po tej cesti ???? Več je somarov kak zmatranih ludi; to gučin iz izkušenj, ker san dosti na toj cesti.

Gost (nepreverjen)

evo porocilo nesrece:... zgodila zaradi nepravilnega prehitevanja drugega vozila, katerega je oplazil in posledica - odneslo v jarek. še dobro ka se je nej hujše končalo. na toj ozkoj cesti moraš biti majster vožnje če ščejš "dirkalno" prehitevati.

miki maus (nepreverjen)

JA KA DO PA ZDAJ NASI POLICAJI DELALI KA CIGU MIGU AUTO VKUP VDARO
NIKA SOCIJALNI PROBLEMI DE CIGU PRAVO

Starejše novice