*Fotografija je simbolična
Kronika pomurskih policistov.

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri kazniva dejanja, poškodbo vozila na parkirnem prostoru, prometno nesrečo z materialno škodo, kršitev javnega reda in miru ter šest primerov povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so policisti v Gornji Radgoni obravnavali kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari, v Lendavi je bila obravnavana tatvina, na območju Ljutomera pa kaznivo dejanje preprečitve uradnega dejanja uradni osebi.

Javni red in mir je bil kršen v zasebnem prostoru, kršitelj pa se je ob intervenciji policistov pomiril in s kršitvijo prenehal.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja je bil kršitelju zasežen osebni avtomobil.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Murske Sobote

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
kardoš (nepreverjen)

Avto zasežejo brezi veze

DanaSM (nepreverjen)

Soboški policaji so tak največji bumbari daleč na okoli .. :)

Soboški policisti (nepreverjen)

Starejši ljudje imajo navado dajati zaključke, da se vsakemu človeku nekaj najde. Mišljeno glede obnašanja. Vendar hudo moti to, da se prav policisti obnašajo razposajeno, nesramno. Vzvišenost je taka kot bi bili na tekmovanju, češ vse sem presegel, vse svoje sodelavce. Verjemite, da se s tem med sabo hvalijo. To vedo povedati tisti kateri so bili tam zaposleni. Strokovnost pri delu, to je v njihovi domeni na način, da se čim bolj zmrdujejo nad ljudmi. Že v začetku postopka dajejo zaključke. Potem pridemo do davčne, to bi moral vsak državljan vedeti na pamet. Vendar tega konkretno ne izrazijo, kar bi bilo manj moteče, ampak se do konca zapisnika na ta račun posmehujejo. Tako, da zavija z očmi in tudi glavo pri nadaljnjih vprašanjih, padejo besede češ se spomnite mogoče tega... ali se lahko skoncentrirate...malo premislite in šele potem povejte, če je bilo tako, le se seveda spomnite...

In reply to by DanaSM (nepreverjen)

Starejše novice