Včeraj nekaj po deveti uri zjutraj je voznik Renault Clia v središču Ljubljane bežal pred policijo, pri tem pa s predrzno in nevarno vožnjo ogrožal pešce in druge voznike. Policisti so voznika prijeli, zdaj pa pozivajo vse priče in morebitne udeležence ali oškodovance, naj se jim javijo. Predrzen voznik pa naj bi bil, kot poroča 24ur Stephen Casiraghi, ki je od 9. marca na prostosti.

Peš pobegnil med bloke

Voznik Clia je imel na vozilu nameščeni različni registrski tablici, ki nista pripadali omenjenemu vozilu. Policista sta zato zapeljala za njim in ga s predpisanimi znaki pričela ustavljati. Moški se kljub temu ni ustavil, pač pa je pospešeno z vožnjo nadaljeval v smeri Zelene jame, kjer je nato avtomobil ustavil, odstranil tablici z vozila in ju odvrgel, sam pa pobegnil peš med stanovanjske bloke. Policisti so pri pregledu območja moškega prijel in mu odvzeli prostost.

Med vožnjo na relaciji Njegoševa cesta - Hrvatski trg, Ilirska ulica, Rozmanova ulica, Maistrova ulica, Masarykova cesta, Njegoševa cesta, Bohoričeva ulica, Potrčeva ulica, Pod ježami, Partizanske ulica in Rojčeva ulica je voznik vozil predrzno in nevarno, s tem pa ogrožal pešce in nasproti vozeče voznike, ki so se morali tudi umikati z vozišča, da so preprečili trčenje.

Policija išče priče

Policija zato naproša vse priče, morebitne udeležence oziroma oškodovance dogodka, da podatke sporočijo na najbližjo policijsko postajo oziroma Policijsko postajo Ljubljana Moste, pokličejo na interventno številko 113.

Spomnimo, da je Casiraghi – rojen kot Hinko Krajačič v Murski Soboti – v zaporu preživel skoraj pol svojega življenja zaradi različnih kaznivih dejanj, med drugim zaradi posilstva, ropa, poškodovanj tuje stvari in nasilnih dejanj ugrabitve in spolnega nasilja.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
0____O (nepreverjen)

Spet ta ,ki tako z veseljem pišejo ,da je rojen v M.Soboti

Vipko
Truplo

Saj se ne bo dolgo pisalo o njem, o tem sem skoraj prepričan.

Po "slovu zakona" so ga pač morali spustiti, ampak taki ne zdržijo dolgo zunaj, to je verjetno v 99% garantirano.

Tako, da bo spet lepo na državnih stroških imel streho nad glavo, toplo sobico, nekaj družbe... do naslednjič, ko bo ponovno malo dihal zrak zunaj.

Janič (nepreverjen)

VSe skupaj je bilo samo vprašanje časa, to je bilo jasno že takoj, ko so ga spustili. Državni stroški gor ali dol, ta človek enostavno sodi v zapor in čimveč je tam, tem boljše za vse nas!

pink panter 13 (nepreverjen)

Točno tak ampak prej bo še moral nekoga posilit ali celo ubit ka de naše pravosodno sodišče ugotovilo ka je res baraba. Čisti dokaz kako barabe barabe ščitijo

Starejše novice