Po hudi prometni nesreči, v kateri je v soboto pijani voznik na Nasipni ulici v Mariboru zbil 27-letno nosečnico, je dva dni po njeni smrt umrl še njen novorojenček.

Tragedija brez primere. Za posledicami sobotne nesreče na prehodu za pešce na Nasipni ulici je dva dni po smrti 27-letne Mariborčanke prenehalo biti srce novorojenčka, ki so ga zdravniki sicer uspeli rešiti s carskim rezom.

Mariborski zdravniki so v soboto po nesreči s carskim rezom rešili življenje otroka, a življenje je kljub temu viselo na nitki. Dva dni po materi je bitko za življenje izgubil še novorojenček. Novico o njegovi smrti je sporočil njegov dedek na družbenem omrežju Facebook.

Spomnimo. Prometna nesreča se je zgodila 27. oktobra, ko je 28-letni voznik, ki je vozil pod vplivom alkohola, na prehodu za pešce zbil nosečo 27-letnico. Povozil je tudi njenega psa, ki je na kraju nesreče poginil. Nosečnico so z reševalnim vozilom odpeljali v UKC Maribor, kjer je v torek podlegla poškodbam, dva dni zatem pa še njen novorojenček.

Zoper voznika bodo mariborski policisti vložili kazensko vadbo zaradi nevarne vožnje v cestnem prometu.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice