Nekajmesečni otrok, poškodovan v prometni nesreči, ki jo je zakrivila vinjena voznica, podlegel poškodbam.

Pred dobrima dvema tednoma smo poročali o prometni nesreči, v kateri je vinjena voznica v ovinku zaradi neprilagojene hitrosti izgubila nadzor nad osebnim avtomobilom in zapeljala s cestišča, v nesreči pa je bil hudo poškodovan dojenček.

Vodja sektorja za odnose z javnostmi pri Generalni policijski upravi Vesna Drole je zdaj uradno potrdila, da je štirimesečna deklica za posledicami prometne nesreče dva tedna pozneje umrla v Univerzitetnem kliničnem centru Maribor.

Dojenčico naj bi mama iz Kapce pri Lendavi vozila nepripeto v neustrezno nameščeni lupinici, pri čemer je za volan sedla pod vplivom alkohola.

Vinjena za volan

Spomnimo, da je v petek, 25. avgusta na območju Policijske uprave Murska Sobota okoli 17. ure na cesti med Motvarjevci in Kobiljem prišlo do prometne nesreče, v kateri je bilo udeleženo osebno vozilo Peugeot 206. 

Voznica osebnega vozila naj bi med vožnjo proti Kobilju v rahlem zavoju pred začetkom naselja Kobilje izgubila nadzor nad vozilom, to pa je v naslednjem rahlem zavoju že zapeljalo s cestišča. Avtomobil je pristal na obcestni njivi.

Na Policijski upravi Murska Sobota so že takrat potrdili, da je v avtomobilu v času nesreče bil tudi nekajmesečni dojenček, ki je v nesreči utrpel hujše poškodbe.

Preizkus alkoholiziranosti je pokazal, da je voznica vozila pod vplivom alkohola.

S spleta

Komentarji (10)

Starejše novice