Pijan sopotnik žalil in grozil policistom.

Policisti Policijske postaje Ljutomer so danes, malo po 1. uri med kontrolo cestnega prometa v Stročji vasi ustavili voznika osebnega avtomobila, pri katerem je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,97 mg/l alkohola.

Kot so sporočili iz Policijske uprave Murska Sobota, je zoper voznika bilo odrejeno pridržanje in bo podan obdolžilni predlog. V času postopka z voznikom pa se je v postopek vmešal tudi sopotnik v vozilu, ki je verbalno žalil policiste, za kar bo obravnavan v prekrškovnem postopku.

"Ob 2.30 uri se je sopotnik  iz vozila, ki je bil pod močnim vplivom alkohola, nahajal pred stavbo PP Ljutomer, kjer je zvonil in trkal po vhodnih vratih. V času od 00.00 do 05.00 ure na PP Ljutomer ni zagotovljene dežurne službe, zato so bili prostori PP Ljutomer tudi prazni, kar mu je bilo pojasnjeno. S strani policistov mu je bila nudena pomoč glede klica domov, ali taxi službe, kar je odklonil. Moški se je do policistov začel grdo obnašati in resno groziti, da bosta ostala brez službe, da bo postrelil njiju in njune družinske člane. S strani policistov je bil pomirjen, nato se je vsedel pred vhod PP in tam nakaj minut počakal, nakar se je odpravil neznano kam," so zapisali v soboški policijski upravi.  

Kot dodajajo, bo zoper moškega podana kazenska ovadba za kaznivo dejanje grožnje, prav tako pa bo preverjana njegova zanesljivost glede nošenja in uporabe lovskega orožja, ki ga poseduje.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Švica? (nepreverjen)

Demokracija pač.

teta pehta (nepreverjen)

In takšen bedak ima lovsko orožje in se lahko mirno sprehaja z njim okrog??? Haloooo !!!
Več kot polivica lovcev so nsilneži in pijanci in taki ne bi smeli posedovati orožja in dovoljenja za posest in nošenje. Leta nazaj sem se na lastne oči prepričal kakšni so nekateri lovci. Pijan je bil, da ni vedel za sebe. Podobno, kot ta tip sinoči, ker če bi bil normalen ne bi ponoči hodil do policajev in jim grozil. In taki mrtvo pijani imajo potem orožje pri sebi. Ker je nagnjen k ubijanju zaenkrat samo živali in ker gre ponavadi za po naravi nasilne ljudi, lahko kdaj po vplivom raznih substanc predvsem alkoholnih tudi v afektu naredi kakšno veliko tragedijo.
Tipu je treba vzet dovoljenje in orožje za vedno!!!!

gost3 (nepreverjen)

pa te mislis ka če nede mo dovolenja ka nede mjo orožja ?

In reply to by teta pehta (nepreverjen)

Starejše novice