Voznik skuterja je padel in trčil v ograjo. Poškodbam je na kraju podlegel.

Pomurske ceste so danes že drugič prizorišče hude prometne nesreče, tokrat s smrtnim izidom. Okoli 19:20 je v naselju Vaneča prišlo do prometne nesreče, v kateri je bil udeležen voznik skuterja. Voznik je pri padcu trčil v ograjo in zaradi poškodb preminil na kraju nesreče. Iz neuradnih, a zanesljivih virov smo izvedeli, da naj bi šlo za uslužbenca Policije.

S Policijske uprave Murska Sobota so med tem nesrečo tudi uradno potrdili.

Z ogledom kraja prometne nesreče so policisti ugotovili, da se je 47-letni voznik motornega kolesa vozil iz smeri Murske  Sobote v smeri Moščanec. V ovinku v naselju Vaneča je zaradi tega, ker ni vozil po sredini prometnega pasu, zapeljal na dvignjen robnik, izgubil oblast nad vozilom in padel po cestišču. Voznik motornega kolesa se je tako hudo telesno poškodoval, da je na kraju nesreče umrl.

Pokojni udeleženec prometne nesreče je letošnja tretja žrtev prometnih nesreč na pomurskih cestah.

Medtem se v ljubljanskem UKC še zmeraj borijo za življenje štiriletnice, ki je bila udeležena v prometni nesreči na pomurski avtocesti.

S spleta

Komentarji (24)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Gost (nepreverjen)

RIP

sijo1972 (nepreverjen)

R.I.P.

indurain (nepreverjen)

Zoki počivaj v miru!

Gost (nepreverjen)

Nej se zgaudelo po 19h , ampak ob 18h.

Gost1111 (nepreverjen)

Vsaki den se je to vozo ... Nemres vrvatiii :// ka se ti zgodi malo pred svojin domon ..

gost7 (nepreverjen)

prijatelj počivaj v miru družini in svojcem izrekam iskreno in globoko sožalje

RoX (nepreverjen)

Zoki počivaj v miru/sožalje svojcem ob tragični izgubi.

Gost 1234 (nepreverjen)

Zoki prijatelj moj, počivaj v miru / iskreni sožalje svojcem ob tragični izgubi

eden123 (nepreverjen)

"ker ni vozil po sredini prometnega pasu, zapeljal na dvignjen robnik, izgubil oblast nad vozilom in padel po cestišču." Mislen ka je nej gli 50km/h pelo. Če nebe bil policaj be napijsale ka je neprilagojena hitrost vzrok. Zdaj pa to....

frek (nepreverjen)

Ti jebeni dvignjeni robniki so nevarni.

Pol pa še narišejo gor črte in evo vam, kolesarsko stezo ...

gost49 (nepreverjen)

Zoki počivaj v miru, sožalje svojcem

Vipko
buldog

Pa še na nekaj bi veljalo opozoriti: za marsikatero žrtev na cesti so krive ceste same, ki so v katastrofalnem stanju. Udarne jame, zlizan asfalt, krpe na krpi, droben material... kar kličejo nesrečo. Ne trdim, da je bilo v tem primeru tako, toda dvokolesna vozila so prve žrtve slabih cest.

Svojcem pokojnika pa globoko in iskreno sožalje!

bobito (nepreverjen)

Zoka boy,naj ti je lejka prekmurska zemla...

Gost (nepreverjen)

on pa ni nikogar poznal tudi rodbine ne ko ga je zaustavil kot policist in prosil prometno in vozniško in če je ta voznik naredil določen prekršek mu je na pisal položnico ker policisti ko koga zaustavijo in preverijo vozniško in prometno in ugotovijo da je voznik naredil določeni prekršek nikogar več ne poznajo

Gost (nepreverjen)

Eden123 , se strinjam s tebov....ka je Bil policaj je Bil tude postopek drugacen...trajo skoraj trij ure. Ce bi se zgaudelo nan navadnen smrtnikon kaj taksoga ....pa Bauk ne Daj ka se komekole zgodij taksa tragedija, be Bil ze ob 19h v hladilnice kak je pac navadno ob takse nesrecaj.

Darijo (nepreverjen)

Tej zoky je mel slučajno beloga Audija????? Ker te znan keri je... ma kakkoli R.I.P

samopitan (nepreverjen)

zakaj pole pride do izvoza resevalnega vozila, ce pa je na kraju podlegel poskodbam. Zaradi tega ker bi naj bil usluzbenec policije?

bobito (nepreverjen)

Mislim, da je pokojnik zapustil za sabo druzino, bi bilo korektno, da se komentarji onemogocijo...

Gost (nepreverjen)

A je to sploh možno, da ljudje pišejo takšne komentarje?
Če bi zdaj imeli pod svojimi komentarji svoje fotografije, potem bi lahko videli, naj primitivnejši nivo slovenstva. Eni se enostavno čutijo poklicane za pisanje.... Me zanima, če se tako obnašate tudi v službi, med prijatelji...

Gost (nepreverjen)

" V ovinku v naselju Vaneča je zaradi tega, ker ni vozil po sredini prometnega pasu,"
..samo,če malo bolj pogledate kje leži skuter in truplo,ne bi rekel,da je kriv ovinek,ker je cesta fajn ravna,da niso bili krivi kaki alko maligani...no tak sem jaz čul iz zanesljivih virov...

hi (nepreverjen)

Gost nad mano: jaz pa sem iz zanesljivih virov slisal, da si ti budalo!

1243 (nepreverjen)

Za mopedista se naslednji dan takoj napise, da je vinjen trcil v robnik, za policaja se pa skriva da je bil vinjen ni divjal. Zdaj so jim dvignili place in spet bo trpel narod, oni pa s 3 promili samo pokazejo izkaznico in se pelje naprej, kljub temu da so v nevarnosti nedolzni!

Gost (nepreverjen)

Sobotinfo!
A se vam ne zdi, daje komentiranje takšnih tem neprimerno?

čudaki (nepreverjen)

Pa dobro ka van je je tej človik slučajno kaj napravo? Nega ga več pa tu se zaključe, lejko bi se zadržale malo celo za svojce kerin je najtežje zdaj! Pa nej neje bil policaj bil je kriminalist eden najbokših prinas! Človek si zasluži večni mir, vi si pa svojega probajte najte. Zoki bil si dober človek, zaupanja vreden, vsakemu v pomoč, naj ti je rejsan lejka prekmurska zemla!

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice