Osumljenec uboja igralca Gašperja Tiča ostaja v priporu. Na okrožnem sodišču v Ljubljani so namreč za STA pojasnili, da je sklep o odreditvi pripora zoper 20-letnika pravnomočen

Storilec v pripor minuli teden

Preiskovalni sodnik je za 20-letnika odredil pripor minuli teden. Osumljenec se je na sklep pritožil, a je sodišče pritožbo zavrnilo.

Spomnimo, da so ljubljanski policisti mrtvega igralca našli 18. junija v stanovanju na Trubarjevi ulici v Ljubljani. Po navedbah policije sta se Tič in osumljenec poznala že prej. Ko sta zapustila ljubljanski lokal, sta šla v stanovanje, kjer je prišlo do spora. Med prepirom je 20-letnik večkrat z ostrim predmetom zabodel igralca, ki je zaradi izkrvavitve na kraju umrl. Storilcu so policisti kmalu po dogodku odvzeli prostost.

Osumljenca doslej še niso obravnavali zaradi kakšnega kaznivega dejanja. Za kaznivo dejanje uboja je zagrožena kazen od pet do 15 let zapora.

FOTO: MGL

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
vodka (nepreverjen)

Zakoj se skrivajo ugotovitve policije pa obdukcije in se nič ne napiše o vzroki toga dejanja iz besa zaprejtoga. Pri kakši navdni smrtnikaj iščejo pa tutivajo o trej pokolenjaj nazaj.

korakal (nepreverjen)

zato ka mu je bila umertniško odvzeta nedužnost , ali nej ??

In reply to by vodka (nepreverjen)

Starejše novice