Po najnovejših informacijah naj bi bil Gašper Tič zaboden kar 11-krat, medtem ko je storilec, ki mu je bil zdaj odrejen pripor, ostal nepoškodovan.

Na dan prihajajo nove podrobnosti o pretresljivi smrti 44-letnega Gašperja Tiča.

Spomnimo, da je priznani slovenski igralec na svojem domu v Ljubljani po prepiru z 20-letnim moškim podlegel vbodnim ranam.

Preminuli naj bi se zvečer s storilcem družil v lokalu, nato pa sta se s taksijem skupaj odpravila do stanovanja na Trubarjevi ulici. Svoj zločin je storilec policiji menda sporočil kar sam in na kraju zločina počakal na može postave. Zdaj trdi, da je Tič nož pograbil prvi, nakar naj bi sledilo prerivanje in usodne poškodbe.

Številna ugibanja v javnosti

Policisti o ozadju dogodka molčijo, saj še vedno poteka kriminalistična preiskava. Dejanje obravnavajo kot kaznivo dejanje uboja, za kar je zagroženo s petimi do petnajstimi leti zapori, osumljenec, ki v svoji preteklosti nima nobenih kaznivih dejanj,  pa je danes stopil pred preiskovalnega sodnika, ki je zanj odredil pripor.

Motiv tako zaenkrat ostaja neznan, več informacij pa naj bi bilo znanih po zaslišanju. 

Storilec nepoškodovan

Po neuradnih informacijah se 20-letni storilec sicer zagovarja, da je prvi po kuhinjskem nožu posegel preminuli igralec, čemur naj bi sledilo prerivanje in usodne poškodbe. 

Toda po najnovejših podatkih naj bi bil Gašper Tič zaboden kar 11-krat in med prerivanjem utrpel obrambne poškodbe, medtem ko storilcu niso bile zadane niti lažje telesne poškodbe.

Kriminalisti po poročanju Večera zato dvomijo, da je resnično šlo za samoobrambo.

V igri tudi alkohol in prepovedane substance?

Kot še poroča Večer, naj bi igralec z osumljencem začel prijateljevati v začetku letošnjega leta, po besedah virov blizu policije pa sta v nedeljo zvečer zaužila tudi večje količine alkohola in prepovedane substance. Najemnik in natakar lokala omenjenih informacij sicer ne moreta potrditi.

V javnosti se medtem pojavljajo številna ugibanja o tem, kaj je sploh botrovalo sporu. Natančne okoliščine pa bi lahko ostale tudi pretežno nepojasnjene, saj so sodbe v primeru priznanja očitanega dejanja po hitrem postopku izrečene takoj po predobravnavnem naroku, brez razpisa sojenja.

Foto: MGL

S spleta

Komentarji (23)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
AleŠa (nepreverjen)

Tič tiču tič?

portil

Kdor se s toplovodo ukvarja se pogosto popari.

Jdjsjjc (nepreverjen)

Nešterni komentatori ste rejsan prfuknjeni. Vej se pa idnouk bar v ogledalo poglente, ka te vidli ves ta vaš gnoj.

korakal (nepreverjen)

bog plati za tanač !

In reply to by Jdjsjjc (nepreverjen)

? (nepreverjen)

Naj se poglejdnemo v ogledalo, ka mo vidli gnoj, kot ga vidiš tij, kda gledaš v ogledalo?? Bo že tako, ti sam si rekel !!!! Ges san pogledno v ogledalo, pa san nej opazo nič takšnoga kak opažaš tij

In reply to by Jdjsjjc (nepreverjen)

Torek (nepreverjen)

Nej ka si samo glupi, še vidiš nej dobro.

In reply to by ? (nepreverjen)

Jdjsjjc (nepreverjen)

Ne iščite realnoga gnoja okouli sebe. Je bilo mišljeno v prenesenem pomenu, kar je očitno za vas prezahtevno za razmiti.

? (nepreverjen)

Internet je dobra zadeva, obenem pa je vsaki gnoj dobil kao "glas" in ti si eden izmed njih. Verjetno si tudi v družbi takšen gnoj: ko pripoveduješ vic, še razlagaš pomen vica, vsem okoli tebe je pa nerodno, kaki glupan si, ka misliš ka drugi ne razumejo. Nobeden ti pa nič noče reči, ker s kreteni se noben noče ukvarjat.

In reply to by Jdjsjjc (nepreverjen)

Jdjsjjc (nepreverjen)

Nešče je nekoga zabodno. Grozljivka. In te se najdejo modeli, ki s skrajno nespametnimi mnenji blatijo naokouli in se vtikajo v neka, ka se jih ne tiče. Še pomislijo nej, ka je vse tou za nekoga za sebof potegnolo. Moj namen je, opozoriti na tou. Zgleda pa vseeno, ka je tou težko za razmiti. Žal.

In reply to by ? (nepreverjen)

? (nepreverjen)

Pojeb, zgleda ka stvari tij ne razmiš.... Tukaj je zadeva sumljiva in nikakor ni izvzeta iz debate in kritike. Kolikor je znano: alkohol, droge, omamljanje za namen spolne zlorabe, spolna usmerjenost očeta (mislim da dveh otrok),.... Bulmastife so tüdi zataškali (posiljevanje psov!!!!).... Zatou, ka je "smetana" tou delala, zatou se ne sme nič govoriti???? Daj ne seri !!!
Ja, vsako dejanje potegne nekoga za sebof, kakšen kretenski argument je pa tou??? Tüdi Hitler je imel rodbino in zdaj če kritiziramo Hitlerja, rodbina zaradi tega čustveno trpi (!!!!!!) in zatou zdaj ne smemo nič debatirati????
Tvoja užaljenost nima nič skupnega z dejstvi. Dejstva ne zanimajo tvoja čustva, sprijazni se!!!!

In reply to by Jdjsjjc (nepreverjen)

Jdjsjjc (nepreverjen)

In ti si raziskovalec....pozvani ka raziščeš, in soudiš. Si?

In reply to by ? (nepreverjen)

? (nepreverjen)

In kje je zdaj kakšen argument??? Zmanjkalo???
Ges san nej pek, pa znan, keri krü mi je dober. Nej san električar, pa zamenjam žarnico. Tak tudi zdaj po zdravi pameti vem, da so bila mutna posla.

In reply to by Jdjsjjc (nepreverjen)

kanžor

Bil je tüdi na paradi ponosa

In reply to by Jdjsjjc (nepreverjen)

Jdjsjjc (nepreverjen)

Tudi ti si bil. Samo si se skrivo za vogalon.

In reply to by kanžor

x (nepreverjen)

To je samo odraz stanja v družbi, ko vsak kreten skrit za računalnikom nekaj modruje in žali...
Če bi moral to povedati v javnosti pred sosedi, znanci, sorodniki, bi bil prekleto tiho.
Gamad primitivna!

? (nepreverjen)

Vau, pa tij si rejden intelektualec, bravo...
In ka bi se naj bojali povedati pred sosedi, znanci, sorodniki???? Bil je (skriti??) topli bratec. Mene je naj sram, da je bila zraven "droga za posilstvo" ??? Mene je naj sram, da se ne moreta drugače zmeniti???
PODOBNO: Mene je naj sram, da so v LJ posiljevali pse, vpleteni visoka politika, "visoki ljudje",...... pa so vse zataškali !!! Pa se marsikaj ve !!!

Zato ne seri, gamad si edinole ti. Ki skušaš prikriti dogodek (oz. ne govoriti o tem)...
Zgodilo se je in ni skrivnost, v čem je problem???

In reply to by x (nepreverjen)

Oj-oj (nepreverjen)

Danica ga je....nej ji je ščel pijače plačate

zoro05

Sam BOG nas varuj tako in drugače podlih in žaljivih komentarjev.

F (nepreverjen)

Je imel v soboti kakšnega, da to tolko objavljate. Kot za pokojnega ravnatelja. Resnice ne bomo zvedli. Njemi je pa fej nekaj hudega mogo napraviti.

zavajanje (nepreverjen)

"Zakrivajo propadanje cerarjevih zgrešenih investicij in načrtnega uničevanja države. Danes bi moral narod štrajkati zaradi zdravstvenega zakona pa se v gostilnah kregajo o Tiču in v kateri pedrski krog je spadal in podobne nebuloze. Teš 6 stoji že en teden, v bankah naprej kradejo, DUTB spet kadruje brez pravnih podlag, v Bosni vre in bo kmalu vojna, Hrvaška se pripravlja na incidente proti Sloveniji, sprejet je bil zakon, da se lahko z vodo oskrbuješ iz javnega vodovoda, na cestah kasirajo zaradi kvazi varnostne razdalje, mediji pa samo o Tiču in še kaj o kokanju Severine. Na koncu je res vse povezano s to vlado en velik tič!!!"

"Vojak legie d honeur je zaklal pedra.Pravi dedec se ne pusti pederisati.To je vsa poanta te marginalne zgodbe,ki jo vsi obešajo na veliki zvon,medtem,ko gredo vse velike udbomafijske teme neopazno mimo nas."

"Ko režimski mediji skušajo nekoga diskreditirati oziroma uničiti, uporabljajo vsa sredstva za množično uničevanje. Črnogorka oziroma Srbijanka, urednica Dnevnika, takrat ne moralizira kaj dosti. Ukaz Murgel se spoštuje brezpogojno. Pa vsi vemo, kako obračunavajo z Janšo in njegovo družino. Razredni sovražnik za gamad je bil že njegov, še nerojeni otrok...Tudi mariborskega ravnatelja so vsa ta režimska trobila, spravila na štrik. Ko se na tankem ledu znajde nekdo iz druščine privilegiranih in nedotakljivih, se odpre sistem moraliziranja in etičnih načel...Po mojem mnenju mladenič ponuja spolne usluge za denar. Zaradi tega je v tujski legiji, zato tudi preprodaja droge. Vse to in dejstvo, da je neslovenec in očitno pod zaščito balkanske mafije in samega ljubljanskega župana, ga bo opralo krivde , še več, že zdaj ga mediji predstavljajo kot žrtev. Takšni z nasmehom prihajajo in odhajajo s sodišča. Srbski cigan se celo rokuje s sodnicami. "
....je še kaj za dodati....?

Pil (nepreverjen)

Ti si bolan!!!

In reply to by zavajanje (nepreverjen)

VILI76 (nepreverjen)

JEBO TI JANŠA MATER!

In reply to by zavajanje (nepreverjen)

ghrtztr (nepreverjen)

BRAAAAAAVVVVVVOOOOOO!!!!!!!!!

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice