PU Murska sobota sporoča, da se dne 11. januarja v večernem času ni vrnil domov 45-letni Marjan Koren iz Radencev, ki se je odpeljal neznano kam z Citroen Xsaro sive barve, registerska številka MS J4-614.

Na truplu ni bilo najdenih znakov nasilne smrti. Odrejena je bila sanitarna obdukcija, ki bo pokazala točen vzrok smrti.

Pogrešani je visok 165-170 centimetrov, kratko pristriženih las rjave barve, čelna pleša. Nazadnje je bil oblečen v obleko temnejše barve s svetlejšo kravato, črn dolg plašč in obut v črne čevlje. Policisti pozivajo vse, ki kar koli vedo o pograšenem, da to javijo na številko 113.

S spleta

Komentarji (26)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
hull86

ojoj.....komaj se je začelo leto pa se že začne....dragi komentatorji in obiskovalci bojim se da se bodo take stvari dogajale v prihodnje še pogosteje (finančni problemi)....:/:/.....močno upam da se motim....

dexter

Ne me jebat.... vüpan ka prijde nazaj živ pa zdrav.... tou je biu edijni optik v Soboti keri je znao očala naštijmati na faco tak kak trbej!

Frenk

dexter se strinjam. g. Koren ima filing za očala.

Vipko
čevapčič na ražnje

.. Lastnik optike etik poleg Mitoja? Mijslen, ka se ga spaujmnen, gda san si sunčna očala tan kipuvo .. no, lejko se maujten ..

.. no, vej pa ge tude vupan, ka tau nej tau, saj finančni problemi so rejsan težki problemi, ale trbej vztrajati ..

ofels

dexter,
ne samo v Soboti, mislim,da kar v celem Prekmurju ni boljšega, tudi meni je pred leti delala očala, super mojster in tudi človek.
Upam, da se bo srečno izteklo.

ofels

ups.delal..

piksi0

Mislin ka san ges toga človeka skoraj sakši den vido v punkti na kavi pa še tk zriktani je bio ka san mislo ka je krimič al pa kakšen odvetnik zaj pa viden ka je pogrejšani. Vupajmo na najbokše

anja_

Vupan, ka de se fse dobro izteklo. Vačik pa super optik, naštima očala tak, ka ti pašejo.

Goricanec

R.I.P. :(

pixma

eh škoda no :/

tjas7greg

počivaj v miru

piksi0

Škoda.

serif (nepreverjen)

kakša škoda, ne vijdite ka piše, ka na truplu niso našli znakov nasilne smrti.
tome bi se z drugeme besedame dalo povedate SOMAR!!!!!tak je najležej, se zapravite, SLABIČI!!!!

Vipko
čevapčič na ražnje

.. če je nej bilauj po nesreči ali pak ga je slučajno nej zadejla kap etc. in je biu načrtno storjeni samomor, te škoda .. tau so tej primere otopelosti etc. in drugi vzporedni učinki, ka jih je težko preprečiti .. razmen pa tudi trpljenje človeka, keri se zaradi le-tega odloči za tau zadnjo skrajnost, ker več ne zmore absorbirati bolečine, morebitne probleme etc., če like zavzeman primarno stališče, ka trbej vztrajate ..

.. pa še verz, keri je biu naklonjene Humarju in se mi je fejst povido: ".. pride čas, ko izmučeno srce želi zaspati, ko življenje je končano.." .. r.i.p ..

zizek

@serif,

daj ... STFU. Koji k. si te ti, ka boš nekomi somare talo? Je pač ocejno, ka de ležeje iti v ravnovesje z naravo in spati. Sakši človik ma za sebe pravico ocejniti či de živo in kak dugo de živo. V to se nemre vmešavati nišče, še najmenje pa na takšen primitven nivo, kak si to zmožen samo ti. Čigli ti tretejraš kak betežno vse, ka je po bukvaj označeno kak odklonsko dejanje oz. nasploh dejanja, kera nejso skladna s tvojimi moralno-etičnimi vrednotami, si na konci najbole betežen itak ti. Sick, no ...

serif (nepreverjen)

ka je pa te nej betežno san sebe život zejte.
jebote žižek, pogledne kelko sranja je na svejte, pa te bi se vsi mogle zapravite. samo ene bar vztrajajo, pa naj je neven kak težko. nej pa tau!!!

AnaLiza

Serif, ne govori nekaj na pamet, saj ne veš, kaj je blo, ali je naredil smomor ali je pa bila nesreča. Če je tudi naredil samomor, to ne pomeni, da je bil slabič, mogoče smo tisti trenutek ni videl drugega izhoda, ker se ni imel s kom pogovorit. Tudi na videz uspešni in premožni, pa sposobni in še kakšni ljudje, imajo kdaj težave, jih je strah, obupajo ... ne pametuj prejveč nekaj na pamet.

Vipko
tinka78

Se strinjam. Naj gospod, čeprav ga nisem poznala, počiva v miru!

SOVA

Serif samo rejsan... kak lejko nekomi povejš SLABIČ... sram te je lejko in tou zelo zelo...
P.S: Ti je telko slaboga napravo, ka lejko tij povejš, ka je slabič??? sumljivo čuden si!!!

hijena

HEJNJAJTE ka se je zgaudilo tak naj bau ka tak je on ščel pa če njeme je tau bilo zadnje veselje tude vrede samo zdaj pa HENJAJTE

Vipko
čevapčič na ražnje

.. ta tematika odpira dosta smeri, a načeloma trbej vztrajate, drugače poa je snostavno, eni so že nagonsko bole odporni praujte negativnim influencam, eni pa, če drugače nejde, pa se morejo prisiliti k tome, ka uspoešno premagujejo temu podobne stvari, možgane je sicer možno prevarat do neke meje, ale dobro, nemo zdaj specifike dregale .. osnovno sporočilo je jasno ..

AnaLiza

Čevapčič, idi spat raje, ne se sekirat. :)

dsrms

Ja, strinjan se z vsemi ka mate odlično mnenje o mojstri,dober, ... najboukši!!! poleg sega pa še pravi gentlmen! Marjan, ker sva se poznala.... "Srčno vüpan ka si najšo svoj mir!"

Milan

Vipko
artur

R.I.P.

anja_

R.I.P.

men in blek

Veliko nas je, ki smo hodili v to optiko po Marjanovi zaslugi, pa ne zaradi UGODNOSTI, ampak zaradi njegovega profesionalnega dela. Danes take ljudi lahko iščemo s povečevalnim steklom.Iskreno povedano, naša noga tega praga optike več ne bo prestopila.
Dragi Marč, počivaj v miru!

"Men in blek" in prijatelji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice