Fotografija je simbolična
Policisti so imeli v preteklih dnevih kar nekaj dela, v soboto so v dveh primerih obravnavali odtujitev tovornega vozila in senčnika.

Policisti so bili v soboto, 15. junija, obveščeni o tem, da je neznanec v nenaseljeni hiši v Moravskih Toplicah odtujil tovorno vozilo brez registrskih tablic. Poleg tega je odtujil še nekaj orodja in pobegnil z vozilom.

"Z zbiranjem obvestil na kraju je bilo ugotovljeno, da so neznani storilci v Moravskih Toplicah vlomili v gospodarsko poslopje in odtujili tovorno vozilo znamke Iveco Daily skupaj z raznimi gradbenimi stroji," so sporočili iz PU Murska Sobota.

Kaznivo dejanje je opazil sosed in se skupaj z bratom zapeljal za odtujenim vozilom, katerega je izven naselja Moravske Toplice v smeri Tešanovci dohitel. 

"Pri tem je tovorno vozilo iz neznanega razloga v desnem blagem ovinku zapeljalo s cestišča, poškodovalo dva prometna znaka in obstalo na njivi. Voznik tovornega vozila je snel registrske tablice, ter peš zbežal po njivi v smeri naselja Mlajtinci in ni bil izsleden. Skupna materialna škoda je za okrog sedem tisoč evrov," so sporočili iz PU Murska Sobota, policisti PP Murska Sobota pa za neznanim storilcem še zbirajo obvestila. 

Odtujil senčnika

V noči na 15. junij so neznani storilci iz terase gostinskega lokala na Moti odtujili dva senčnika črne barve z reklamnim napisom in dvema podstavkoma. Materialne škode je za okrog sedemsto evrov. Policisti PP Ljutomer za neznanim storilcem zbirajo obvestila.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Parsifal (nepreverjen)

Odtujil tovorno vozilo brez tablic..kasneje snel tablice in zbezal...pa kaj je ko se zaletel, dal tablice gor in jih potem snel..ko mu je sosed dihal za ovratnik...samo vprasam..logika..

Fujcka (nepreverjen)

Tovornjak bil celi cas brez tablic...

Starejše novice